19. Bölüm: Pusu

5.4K 318 15
                                    

@MollyNight , Thank you for your permission!

"Efendim, şu an gitmek için gerçekten hazır olmalıyız." Kraliyet Gardiyanlar'ından birisi, yaşlı gözlerle ailesindeki herkese tek-tek sarılan Evelyn'e bakmaya devam eden kıvırcık saçlı vampir Harry'nin kulağına fısıldadı.

Harry iç çekerek onayladı."Ona birkaç dakika daha verin. Belki de bu ailesini son görüşü."

"Ama Lordum, zaten bir saatten fazladır yola çıkmakta geciktik; daha ne kadar beklememizi umuyorsunuz?"

Aynı anda Harry yüzünde, Evelyn yanaklarından öpüp yüzüyle oynağı anda bir gülümseme belirdi. "Ne kadar vakit geçerse geçsin, Zayn, Evelyn'in ailesiyle son birkaç dakikasının harika olmasını isterdi."

Gardiyan suratını asıp çenesi

ni kapadı ve homurdanıp adam akıllı düşünmeye koyuldu. Gerçi Harry hala Kral için çalışanlardan nazik olandı ama kızdığında asabileşiyordu.

"Seni çok özleyeceğim anne." Evelyn annesinin kucağından ayrılırken Lynette Blackburn'un kulağına fısıldadı.

"Söz veriyorum ben de seni özleyeceğim, Eve." Lynette hıçkırarak ağlamamak için kendi zor tutarken cevap verdi. "Söz ver bana, her hafta bizi arayacaksın, yazacaksın, e-posta atacaksın ya da başka bir şey yapacaksın... Lütfen, bebeğimin iyi olup olmadığını öğrenmeye ihtiyacım var."

Evelyn gülümsedi. "Deneyeceğim, anne."

Evelyn yavaşça annesinden uzaklaştı ve hala yüzündeki üzüntüyle fazlasıyla mesafeli duran babasına kibarca gülümsedi. Gözyaşlarından dolayı görüşü bulanıklaşmıştı ama çabucak onları sildi; gitmeden önce ailesinin ve Nora'nın yüzünü hatırlamak istiyordu.

Tereddütle, bütün duygularını bir araya getirip babasına beceriksizce son bir kez sarıldı; onun için en değerli insanlardan ayrılmak için hazırdı. Blackburn Ailesi büyük bir aileydi ve buna rağmen Jonathan ve Lynette kızlarının ailesini son bir kez görebilip umutla Evelyn'in yola çıkması için çağrı yollamışlardı; görünürde kimse yoktu.

Aslında bu vedalaşma süpriz olmamıştı. Blackburn Ailesi'nin büyük bir bölümü geleneksel insanlara has yöntemlerle yetiştirilmişti, vampir ırkını ve ruhlarını hor görmüşlerdi. Bu arada genç Blackburn'ün geçen doğum günü sırasında Evelyn, Zayn ve Ethan arasında yaşananları dile getirmişlerdi. Çoğu büyük ihtimalle Evelyn'in ailesine ihanet ettiğini, Kral'ı ayarttığını düşünmekteydi.

"Seni özleyeceğim baba." Evelyn hıçkırıklara boğuldu. Bu sabah hiçbir ağlama sorunu yaşamadan babasına elveda diyip ayrılacağını düşünmüştü ama yanılmıştı.

Annesini, babasını, Nora'yı ve Fuaye'de onun büyümesine tanıklık eden hizmetçileri gördüğünde, onlara elveda demek için hazırdı. Evelyn daha fazla dayanamayacaktı. Sonunda hakikati, bu güne kadar sevdiği herkese elveda demek için hazır olmadığını yüzüne yediği bir yumruk gibi fark etmişti.

"Ben de seni özleyeceğim, Eve." Jonathan Blackburn zayıf bir ses tonuyla cevap verdi. Güçlü biri yüzün arkasına geçip kızıyla Kraliyet Sarayı'da gidiyor diye gurur duyuyormuş gibi yalandan davransa da içten içe ölüyordu. Kral'ın emrini geri çevirecek kadar cesur ya da güçlü olmadığı için kendinden tiksiniyordu.

Dark And Dangerous Love | Türkçe ÇeviriHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin