Fourty-two

245 19 0
                                    

Acacia POV

De jongens hebben besloten om na het concert nog iets te gaan drinken. Ik ben meegegaan, hoewel ik niet echt in de stemming ben om te drinken. En daar ben ik blijkbaar alleen in. Iedereen lijkt wel dronken te zijn, of toch goed op weg naar dronken. Maar tot mijn grote verbazing heeft ook Luke van de hele avond nog geen druppel alcohol aangeraakt. Al heel de tijd is hij cola aan het drinken, net als ik. Onze blikken hebben elkaar al enkele keren ontmoet, maar toch zitten we beide nog aan de andere kant van de kamer. En ik vindt het eigenlijk wel fijn dat Luke me wat ruimte geeft.

"C'mon Acacia!" Roept Taylor dan plots luid. "Have a drink!" Lachend geeft ze me de fles met wodka, maar ik schud mijn hoofd glimlachend.

"No thanks."

"Fine, more for me." Grijnst Taylor en loopt met de fles in haar handen weer naar Michael. Michael zijn armen gaan meteen om haar middel en een brede glimlach komt op zijn gezicht. Ik vindt het nog steeds geweldig om te zien hoe Michael naar Taylor kijkt. Hij kijkt naar haar alsof zij zijn hele wereld is, alsof zij zijn enige zonlicht is op een donkere dag. En Taylor kijkt net zo naar hem.

En ik wou dat het net zo weer was met Luke. Want de laatste paar dagen zijn wel erg donker geweest. Maar ik kan mezelf er maar niet over zetten dat Luke met een ander meisje naar bed is geweest, dat hij zoiets intiems met iemand anders heeft gedaan. En dat hij dan ook nog eens goed weet dat ik zoiets eerder heb meegemaakt.

Maar ik heb het hem vergeven. Ik kan bijna niet anders, aangezien ik nog enorm sterke gevoelens voor hem heb. Zoiets verdwijnt niet plots. Ik kijk weer op naar iedereen in de kamer, maar dan merk ik dat er best al wat mensen weg zijn. Ik besluit dat het voor mij dan ook maar tijd is om te gaan slapen. Zuchtend sta ik op en loop ik de kamer uit. Ik heb eigenlijk geen idee van wie deze kamer is, maar goed. Het is niet de mijne. Ik loop naar e andere kant van de gang om daar de hotelkamer van Ashton en mij te zoeken. En dan besef ik dat ik helemaal geen sleutel heb.

"Fucking great." Mompel ik en klop op de kamerdeur. "Ashton?" Roep ik half, maar er komt geen reactie. Dit wordt beter met de minuut. Zuchtend laat ik me dan maar tegen de muur naast de deur zakken, hopend dat Ashton snel gaat slapen. Maar ik vrees ervoor, aangezien hij het erg gezellig had met Vesna.
"Acacia?" Oh geweldig.

"Oh, hi Luke." Glimlach ik klein. Luke komt mijn richting uitgelopen, een verwarde uitdrukking op zijn gezicht.

"What's wrong? Did you forgot your key?"

"Uhm, yeah, and Ashton isn't in there, so ..." Ik zucht en laat mijn hoofd tegen de muur aanleunen.

"Well, he probably is in there." Zegt Luke lachend. "With Vesna."

"Oh, great. I can't even sleep in my own room." Klaag ik.

"You can sleep in mine if you want. I don't think Calum is going to come anyway." Aarzelend kijk ik Luke aan. "Nothing will happen, I promise. I can even sleep on the ground if you'd like that better."

"You don't have to sleep on the ground." Zeg ik lachend.

"So, you're coming?"

"I guess I don't really have a choice." Glimlach ik klein.

"Sorry." Zegt Luke zacht en steekt zijn hand naar me uit om me van de grond te helpen. Dankbaar neem ik zijn hand aan en Luke trekt me recht. Een beetje ongemakkelijk staan we daar hand in hand, voor ik mijn hand uit die van Luke haal. "My uhm - room is over there." In stilte lopen we naast elkaar naar Luke zijn kamer. Luke haalt de sleutel uit zijn broekzak en hij is duidelijk om één of andere reden nerveus, aangezien hij het slot niet helemaal vlot open krijgt. Maar uiteindelijk krijgt hij de deur open. Luke laat me met een kleine glimlach op zijn gezicht binnen. De kamer is netter dan ik had verwacht van twee jongens, maar ik weet ook dat Luke waarschijnlijk heel de tijd achter Calum zit op te ruimen.

"Uhm, do you have anything for me to like sleep in?" Ik bijt nerveus op mijn onderlip.

"Yeah sure." Glimlacht Luke en doet meteen zijn koffer open om er een shirt voor mij uit te halen. Dankbaar neem ik deze aan en begin me om te kleden. Luke kijkt me lichtjes nerveus aan maar wend zijn blik dan toch af.

"The bathr-"

"I know where it is. But it's not like you haven't seen this before." Mompel ik. "I'm too tired to care about this." Lach ik zacht en trek met een snelle beweging Luke zijn shirt over mijn hoofd.

Good Boys are Bad Boys || Hemmings {vervolg GGABG}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu