Twenty-two

265 21 0
                                    

Acacia POV

Het voelt geweldig om eindelijk weer bij Luke te zijn en bij Ashton. De hele rit naar het hotel is het geen moment stil. Ze vertellen ons over alle avonturen die ze al hebben meegemaakt, en ze vertellen ook over de crush die Calum heeft op Janny. Calum begint dat natuurlijk te ontkennen, maar aan zijn rode wangen te zien, is het wel degelijk waar.

Het management heeft een hotelkamer geboekt voor Taylor en mij, maar de jongens hebben al in onze plaats beslist dat ik bij Luke op de kamer ga, en Michael bij Taylor natuurlijk. Dit is allemaal erg stiekem gebeurd, want wij mogen geen 'afleiding' vormen voor de jongens. Als we in het hotel aankomen, wordt ik plots erg zenuwachtig. Binnen enkele minuten sta ik oog in oog met One Direction, de grootste boyband op aarde. Dat is toch al een hele titel, als je het mij vraagt. Blijkbaar merkt Luke het ook en kijkt me vragend aan.

"Are you okay?" Vraagt hij zacht.

"Yeah." Lach ik. "Just a bit nervous, that's all."

"Nervous?" Luke fronst en lijkt het niet te begrijpen.

"To meet One Direction." Grinnik ik.

"Oh." Luke lacht. "Don't be, love. They're just normal boys, like us."

Ik glimlach en haal mijn schouders op. Onze koffers zouden naar onze kamers worden gebracht, dus daar moesten we ons geen zorgen over maken.

"They're all in the bar." Deelt Ashton mee, en begeleid ons ernaar toe. "Janny and Solange are there too." Ik kijk grijnzend naar Calum die zijn ogen rolt en licht zijn hoofd schud.

"I swear, Acacia, if you dare to say anything, ..."

"Hey, don't you dare to touch my girlfriend." Zegt Luke verdedigend en trekt me tegen zich aan. Ik lach zacht.

"I can defend myself." Glimlach ik. "But that's very sweet of you." Ik druk een kus op Luke zijn wang. Luke glimlacht terug en kijkt naar onze verstrengelde handen. Dan heft hij deze op en kijkt naar de tatoeage op mijn vinger. Hij overtrekt de tatoeage langzaam met zijn wijsvinger en glimlacht naar mij.

"Looks better than on the computer." Luke drukt een kus op het hartje en laat onze handen weer zakken.

"Thanks." Glimlach ik. "When are you getting your tattoo?" Grinnik ik.

"I think never." Lacht hij. "My mom would kill me."

"That's true." Stem ik lachend in. "But hey, I thought the same and I'm still alive."

"Okay, they are supposed to be here." Ashton kijkt de enorme bar rond en glimlacht dan als hij ze heeft gevonden. "C'mon!" Ashton pakt mijn pols vast en trekt me zowat uit Luke zijn omhelsing, en loopt naar de gigantische groep toe. "Hi guys! This is my sister, Acacia!" Zegt Ashton trots.

"Finally we get to meet you!" Harry staat grijnzend op en ik weet even niet wat doen of zeggen door dat ik zijn perfecte schoonheid in het echt zie. Voor ik nog maar kan reageren, geeft hij me al een knuffel. Ik knuffel hem maar terug en zet dan ongemakkelijk een stap achteruit. "You have no idea how much these two guys have been talking about you." Grinnikt Harry. Ik lach zacht en glimlach naar hem.

"And this is Taylor, my girlfriend." Zegt Michael en duwt Taylor zowat in Harry's armen. Blijkbaar was ze te nerveus om zelf zijn richting uit te lopen, en ik begrijp haar volledig. Ik heb Harry nog niet verwerkt, of Niall komt al op me af.

"Hi!" Zegt hij vrolijk en geeft me ook een knuffel. "I hope you're not such a troublemaker as your brother." Grijnst hij. Ik grinnik en kijk kort naar Ashton, die met zijn ogen rolt.

"She's even worse than me." Zegt Ashton en ik kijk hem vuil aan.

"I'm not!"

"Oh, c'mon!" Lacht Ashton. "You got a tattoo without us knowing for a good like, three months." Niall zijn ogen worden groot en deze keer rol ik met mijn ogen.

Ik krijg ook van Louis, Liam en Zayn een knuffel en vervolgens zijn er nog Solange en Janny.

"Hi! I'm the stylist of 5SOS." Zegt Solange enthousiast. Ze ziet er me erg aardig uit en ook haar geef ik een knuffel.

"And I'm Janny, the -"

"Crush of Calum." Zeg ik grijnzend. Janny begint te blozen en lacht zacht.

"Uhm, I'm the PA of the manager." Zegt ze glimlachend. We geven elkaar ook een knuffel en Janny loopt dan naar Taylor. Grijnzend kijk ik naar Taylor die me grijnzend terug aankijkt.

"You must be Janny!" Zegt Taylor. "Calum was right, you're beautiful!" Janny begint weer te blozen en lacht.

"You two are unbelievable."

"Indeed." Zegt Calum kwaad.

"Ah, c'mon Calum." Zegt Ashton en geeft hem een duwtje. "Be happy these two are going to help you." Hij wijst naar mij en Taylor. "Without them, you'd never get anywhere with Janny."

"True." Glimlach ik tevreden. Ik wil nog iets zeggen, maar voel twee armen om mijn middel.

"Can I now have some alone time with my girlfriend?" Fluistert hij in mijn oor. Ik draai me om in zijn armen en glimlach naar hem. Ik knik enthousiast en Luke laat me los om mijn hand vast te nemen. "Let me show you my room." Knipoogt hij.

Oh God.

Good Boys are Bad Boys || Hemmings {vervolg GGABG}Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt