Nine

290 27 0
                                    

Luke POV


Ashton komt weer naast mij staan, terwijl hij ondertussen zijn telefoon weer in zijn broekzak stopt.

"Was that Acacia?" Vraag ik nieuwsgierig.

"Yeah." Antwoord hij simpel. Ik kijk hem afwachtend aan, maar Ashton kijkt geconcentreerd naar One Direction, die momenteel aan het optreden zijn.

"And? What did she say?" Vraag ik dan maar zelf.

"Oh, uhm nothing special. Just that I had to keep an eye on you." Ashton glimlacht en haalt zijn schouders op. Ik kijk Ashton fronsend aan.

"And why is that?"

"She's just worried about you getting drunk." Ashton kijkt me aan.

"I'm not getting drunk." Ik kruis mijn armen voor mijn buik.

"You say that now." Lacht Ashton. "But no worries, I will take care of you, like I promised my sister." Ashton legt zijn hand op mijn schouder en knijpt er even in.

"I will not do anything stupid." Verzeker ik Ashton.

"We'll see." Lacht hij.

"Did she say anything about coming to visit soon?" Vraag ik hoopvol. Misschien dat ze tegen haar broer er al wel iets over heeft gezegd.

"No, not really." Zegt Ashton simpel. Ik wil nog iets zeggen, maar zuchtend beslis ik er tegen. Het haalt toch niet veel uit.

"Okay, everybody ready to go?" Vraagt Harry vrolijk, waarna hij zijn haar uit zijn gezicht duwt. Ik check even of ik alles bij hem, mijn telefoon en mijn portefeuille, en knik dan. We zijn echt met een enorme grote hoop, maar gelukkig hebben we wel enkele taxi's weten vast te krijgen. We splitsen ons op in enkele groepen om zo te kunnen vertrekken naar de club waar we naartoe gaan.

Ik heb heel de tijd mijn telefoon in mijn handen en staar naar het schermpje.

"Luke, put away the phone." Zucht Calum. "She knows you're out. She's not going to text you."

"Cal is right." Zegt Michael, die zelf zijn telefoon vast heeft. Ik trek een wenkbrauw op en kijk hem aan. Michael rolt met zijn ogen en stopt zelf zijn telefoon weg. "See? No texting Tay tonight."

"Fine." Zucht ik en stop mijn telefoon ook weg.

"Tonight, we're going to have some fun!" Zegt Ashton vrolijk. "No thinking about girlfriends, or anything else, just the four of us, like good old times."

Niet veel later komen we aan bij de club. Onze taxi was de laatste, waardoor iedereen op ons staat te wachten. Solange is in druk gesprek met Harry, en de andere staan er maar een beetje bij. Zodra ze ons zien, glimlachen ze breed, en lopen we met z"n allen naar binnen. De muziek staat luid, en lijkt door mijn hele lichaam te gaan. Ik heb nog niet echt de kans om goed rond te kijken of iemand duwt al een glas bier in mijn handen. Glimlachend neem ik het aan van Niall, zie ik nu.

"Are you trying to get me drunk?" Vraag ik hem lachend. Niall fronst en buigt naar me toe, waarna ik herhaal wat ik net zei. Niall lacht en schud licht zijn hoofd.

"You look like you need it." Roept hij dan terug in mijn oor. Niall klopt even op mijn schouder en verdwijnt dan de massa in. Zie ik er dan echt zo depressief uit? Ik speel met mijn lip piercing terwijl ik twijfelend naar het glas met bier in mijn handen krijg. Ik denk er niet verder over na en breng het glas naar mijn lippen om het zo in gulzige teugen leeg te drinken.
"Someone's going all the way." Lacht Ashton. Ik rol met mijn ogen en loop door de massa heen om zo bij de bar te komen. Daar bestel ik nog een glas bier en leun tegen de bar aan. Mijn ogen glijden over de dansende mensen, op de maat van de muziek. Ik breng het glas weer naar mijn lippen en lik ze daarna af.

"Hi there." Ik kijk opzij en zie een meisje met groene ogen me aankijken. Haar ogen zijn het eerste wat me opvallen. Ze heeft een witte huid, en haar haar is donkerbruin, een raar contrast. Haar kleding is niet al te verhullend, en ze weet dat heel erg goed uit te spelen.

"Hello." Zeg ik, argwanend.

"Aren't you going to buy me a drink?" Vraagt ze lachend. Ik lach en schud licht mijn hoofd.

"I have a girlfriend."

"Okay." Zegt ze simpel en blijft staan. Ze kijkt me nog steeds intens aan met haar groene ogen. "Where is she then?"

"Not here." Mompel ik.

"Than what's the problem?"

Good Boys are Bad Boys || Hemmings {vervolg GGABG}Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz