31°

204 12 0
                                    

Θοδωρής  :

Κοιταξα την ωρα στο κινητό μου ειναι 1.Ειχα ενα μηνημα απο την Αλεξ.  Της εστειλα  ποια πραγνατα εχω  στο σχολεια αν και λογιλα θα εχει φυγει. Πηγα κατω εφαγα πρωινό, εφτιαξα καφε και αρχισα να φταχνω βαλίτσα.  Ειχα σχεδον τελειωσει μεχρι που χτύπησε το κινητό μου.  Κοιταξα το νούμερο . Άγνωστο.

-Παρακαλώ;

-Ελα ο Αρης ειμαι .Εισαι με την Αλεξ;

-Όχι εφυγε το πρωι εγω κοιμωμουν . Τι εγινε;

-Εφυγε απο δω πριν 2 ωρες περιπου την πηρα και δεν το σηκώνει.

-Καλά αν μαθεις κατι παρε με.

-Οκ
Ειπε και το έκλεισε . Θα εχει μπλέξει καπου παλι. Γαμωτο . Θελω να την κανω να ξεμπλέξει αλλα καταλαβαινω πως δεν ειναι τοσο εύκολο .

Συνέχισα να φτιάχνω τα πράγματα μου και οταν τελείωσα πήγα να φτιάξω φαγητο . Της έστειλα μηνημα τι θελει αλλα δεν απάντησε. Συνέχισα να μαγειρεύω μέχρι που φωτηστικε το κινητό μου , το ανοιξα ελπίζοντας να ειναι αυτη. Βλεποντας το ονομα πανω στην οθονη ο ενθουσιασμός μου χάθηκε. Η Κατερίνα, η κολλητή της αδερφης μου,μου εστειλε αν θα ερθω τελικα να βοηθησω με το σπιτι. Δεν μπηκα στον κόπο να απαντήσω γιατι ξερω που θα κατέληγε η συζητηση.  Ειχαμε κανει κατι παλια, και δεν θελω να ξανα  γινει κατι ειδικα τωρα που υπάρχει η Αλεξ ,που πραγνατικα δεν ξερω τι θα κανω μαζι της. Την μια διχνει σημάδια την αλλη μου τα περνει. Ειναι η κοπελα που δεν ξέρεις τι να περιμένεις απο εκεινη. Καποια στιγμή θα της πω πως θελω να ειμαστε μαζι . Κανονικα οχι οπως τωρα που λεμε διαφορά ο ενας στον άλλον αλλα παράλληλα φλερτάρουμε με αλλα ατομα.
Αλλα δεν ξερω ποτε. Εβαλα λιγο φαγητο στο πιάτο και χτύπησε το κινητό μου ,στην οθονη ειδα το ονομα του Άρη.

-Έλα.

-Τι εγινε τελικα ειναι καλα;

-Τράκαρε. Ενας ηλίθιος πετάχτηκε και δεν πρόλαβε να σταματήσει.

-Που ειναι τωρα;

-Στο νοσοκομείο . Σε πεντε θα ειμαι σπιτι σου για να παμε.
Ειπε και το κλείσαμε.  Πηρα την κατσαρόλα απο το φωτιά και εκλισα το ματι. Τα αλλα τα παράτησα οπως ειναι και ετρεξα πανω για να ντυθώ.  Εβαλα μια γκρι φορμα και ενα μαυρο μπλουζακι. Βγηκα εξω και την ιδια στιγνη σταμάτησε ο Αρης. Μπηκαμε μεσα στο αυτοκηνητο.  Ευτυχως δεν ειχε πολυ κίνηση οποτε φτασαμε γρήγορα. Μπηκαμε και οι δυο τρεχοντας συο νοσοκομείο. Ρωτησα ρην πρωτη νοσοκόμαπου βρηκα μπροστα μου  που ειναι και μάς οδήγησε στο δωνατειο που βρισκόταν.  Εκεινη την ωρα ενας γιατρός έβγαινε απο το δωματειο.

-Είστε συγγενής;
Μας ρωτησε καθως ειμασταν μεσα στην αγονια.

-Ειμαι ο αδερφος της.
Ειπε ο Αρης .

- Το τιμόνι καρφώθηκε στην κοιλιά της. Ειναι πολυ τυχερή καθως χτίστηκε μονο ράμματα.  Δεν υπάρχει καμοια εγκεφαλική βλάβη.  Εχει μια εσωτερική αιμορραγία κοντα στα ράμματα.  Οποτε μεχρι να ειναι πλήρως καλα θα πρεπει να τρωέι συγκεκριμένα φαγητα και να μην κουραζετε καθόλου.

-Σε ποσο καιρο θα αναρρώσει πλήρως;
Ρωτησε ξανα ο Αρης.

-Αυτο δεν μπορουμε να το ξερουμε ακριβώς.  Υπολογίζω σε δυο εβδομάδες θα ειναι ενταξι.

-Ευχαριστόυμε. Μπορουμε να την δουμε.
Ρωτησα και ο γιατρος μας άνοιξε την πόρτα.

Μπηκαμε μεσα και εκεινη βρισκόταν στο κρεβάτι και έβλεπε τηλεόραση. Οταν μας ειδα χάρηκε και πηγε να σηκωθεί αλλα ο πόνος στην κοιλιά της την σταμάτησε  και ξανα ξαπλωσε. Ο Αρης την αγκάλιασε  και υη φίλησε στο μαγουλο . Απομακρύνθηκε και εγω καθησα στο κρεβατι και τις χαιδεψα το χέρι.  Με κοιτούσε με γλυκό υφος καθω ηξερε  πως θα ακολουθούσε κήρυγμά απο εμενα και τον αδερφό της. Μας εξήγησε πως έγινε  το ατύχημα και μετα απο λιγο μια νοσοκομα μπηκε μεσα.

-Ήθελα να σας ενημερώσω πως θα παρετε εξιτήριο αυριο το πρωι στις 10.

- Ωραια ευχαριστώ πολυ.

Σκατα. Ηθελα να ειμαι μαζι της πιο πολυ

-Καλυτερα να την αφήσετε να ξεκουραστεί.
Μας ειπε η νοσοκομα και εφυγε.

Ο Αρης τη χερετησω και εφυγε έτσι μηναμε μόνοι .

-Αύριο φευγω.

-Τι ωρα ;

-Πολυ πρωι κατα τις 6 θα φυγε απο το σπιτι.

-Αρα δεν θα σε δω;

-Οχι λογικα θα περασω το βράδυ για να σε αποχαιρετήσω.

-Καλα.
Ειπα και την φίλησα στο μέτωπο.

Πηγα γρήγορα σπιτι και προσπάθησα να ετοιμασω τα πράγματα οσο πιο γρήγορα μπορω ετσι ωστε να εχω χρονο να την δω το βράδυ. Αφου τελειώσα με τη βαλιτσα κοιταξα την ωρα  . Ειμαι πολυ καλα απο θεμα χρονο οποτε ξαπλωσα στον καναπέ και αργοτερα θα παω συο νοσοκομείο.

_____________________________________________
Προσπαθώ να σηκωθώ για να δω απο που ακουγετε αυτος ο ηχος. Τα ματια μου δεν ανοίγουν με τιποτα.  Μετα απο λιγο συνειδητοποιώ πως χτυπάει το ξυπνητήρι μου. Φευγω τρεχοντας για το δωματειο μου αλλαζω ρουχα περνω τη βαλιτσα μου κλιδια  εστειλα ενα μηνημα στην Αλεξ  και εφυγα για το αεροδρόμιο.

The bad girlΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα