30°

220 15 1
                                    

Ξυπνησα απο τον ηχο της ντουλάπας. Ανπιξα τα μάτια μου και ειδα τον Θωδορη να αλλαζει.

-Μην πας σχολειο σημερα .
Ειπε και συμφώνησα εκεινος εφυγε και ξαναβιθιστηκα στον υπνο . Ανοιξα το κηνητο μου για να δω την ωρα αλλα πηγα να το ριξω καθως μου έτσουξε τα μάτια. Μετα απο λιγο ξανα κοιταξε η ωρα πηγε 12 με βαριά βήματα πηγα στην κουζινα , έφτιαξα πρωινό και ξανα πηγα στο κρεβάτι οπου περασα ολη την μερα.

Που εισαι;

Άρρωστη

Απάντησα  στην Καθι.  Δεν θελω κανεις να μαθει για αυτο που εγινε. Ειχα και ενα μήνυμα απο τον Αντρέα  αλλα ειμαι πολυ κουρασμενη για  να παω. Ευτυχως το δέχτηκε και δεν με πίεσε. Ακουσα την πορτα να ανοίγει και μπηκε μεσα ο Θωδορης. Η μερα περασε  βαρετά και ηρθε η επόμενη . Ξυπνησα νωρις και ετοιμάστηκα για το σχολείο.

Σήμερα κλίνουν τς σχολεια για το καλοκαίρι και θα βγούμε με τα παιδια.

Εκανα μια σκέψη που μου εδωσε κουράγιο για να συνεχίσω την μέρα.

Η μερα περασε σαν τις αλλες γυρισα σπιτι και ξεκουράστηκα.  Κατα τις εννιά  αρχισα να ετοιμάζομαι φόρεσα  ενα ασπρο παντελονι ,ενα πράσινο σιλκι πουκάμισο και  τακούνια.  Βάφτηκα ελαφρά καπως τα αρκετά κοσμήματα που φορούσα τραβούσαν την προσοχή . Κατέβηκα τα σκαλιά και όπως παντα ο Θοδωρής ντυμένος με ενα μπλουζακι και τζιν με περίμενε. Ακουσε τον ήχο των τακούνιων και γύρισε να με κοιτάξει.

- Νομιζω θα με ζηλεύουν ολοι σήμερα.
Ειπε και κοκκίνισα πηρα το τσαντάκι μου και βγηκαμε εξω.  Μετα απο δεκα λεπτά ηρθε ο Αρης και μας πήρε.

Το οτι ο Θωδορης θα εκανε τοσο καλη παρεα με τον αδερφό μου δεν θα το περιμενα ποτε.
Μετα απο αρκετή ωρα φτασαμε στο κλαμπ και πριν περασει το πρωτο μισαωρο ειχαμε ειχα κανει κεφάλι. Μια παρε αρχισε να μας πλησιάζει και τελικα καθησαν μαζι μας . Ενας μελαχρινός μου έπιασε συζητηση. Δεν θυμάμαι πως τον λενε . Ειναι αρκετα γοητευτικός με γαλάζια ματια γυμνασμένος.

-Παιδια εμεις θα παμε σε ενα παρτυ που γίνεται σε μια παραλια εδω κοντα έρχεστε;
Ρωτησε ενα παιδι απο την παρεα και συμφωνήσαμε πως θα παμε. Μπηκαμε παλι στα αυτοκίνητα κςι τους ακολουθήσαμε. ειχα ιδεα που είμαστε μεχρι που ειδα το μπιτσ μπαρ που  γινόταν το παρτυ .

The bad girlحيث تعيش القصص. اكتشف الآن