20.osa Viimane.

198 16 6
                                    

7.september  2018.a    Reede

On reede ja ausalt öeldes on kell juba mingi 4 äkki. Ega ma midagi tarka teinud ei ole niisama istunud ja nukrutsenud. Jep Fred on mulle mitu korda helistanud ja kirjutanud ja teised ka ikka endiselt. Sammuti on mul paljud ka ukse taga käinud tänase päeva jooksul.. Ja teie ja enda üllatuseks saan ma Keviniga taas hästi läbi. Ka täna õhtul läheme peole. Minu ja Keviniga tuleb veel Geena ka kaasa. Nagu mainitud siis Lucas on kõvasti muutunud ta ju nüüd suur fima juht. Kui te arvate et ma olen kade siis eksite. ma ise ei jaksaks selle firmaga tegeleda. Ma tahaks ikka ise enda firma teha, kui mul kunagi hea plaan tuleb siis vähemalt on mul isa pärandus selle saavutamiseks. Sellepärast ma seda raha ka kohe raisata ei tahtnud ja ei taha endiselt.

Kell oli juba kuus ja läksin end sättima kuna Kevin pidi seitsmeks siia tulema ja mind peale korjata ja siis Geena peale korjata.

Panin end valmis. Ja panin taas ka pildi Instasse.

 Ja panin taas ka pildi Instasse

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

@Jenni
✌🍾✌

Tagged: @Lucas and @Kevv

"Tsauks"lausus Kevin kui olin autosse istunud. Kui te arvate et me oleme armunud või et meie vahel võiks midagi tekkida siis ei me oleme lapsest saadik üksteist teadnud ja me teame üksteisest kõike. Ja meie suhte ei oleks isegi mõeldav. Me oleme pigem nagu õde ja vend ja oleme seda alati olnud.

"Tsauks."vastasin ma ja hakkasime Lucase poole sõitma.

"Tsau" vastasime Keviniga ühest suust kui Lucas autosse istus.

"Jouu, dvj lähme nüüd." Geena oli juba korralikus peo tujus. Kuna meil oli mingi tunnike sõita siis läksime poest läbi ja võtsime Geenaga jooke, et tee peal lõbusam oleks. Peale tunnist sõitu. olime kohal. No nagu ikka oli maja suur ja uhke ja kuskil kaka augus asub. Aga see selleks, pidu on korralik ja üpris suur rahva mass on kohal.
Läksime maja sisse ja uurisime ringi. Kuna peo korraldaja oli Kevini sõber saime taas vipidena ülesse rõdule minna. Mis oli elu suur, vinge ja kus oli vähe rahvast ja pealegi oli seal peole hea vaade. 
Muidugi märkasin rahva seast vana kamoa ainuke asi oli see et seal ei olnud enam Kevin vaid tema ademel oli mingi uus kutt. Nägin kuidas Kaola minu poole vaatas. Ja siis teistele midagi sosistas ja mille tagajärjel kõik ülesse vaatasid. Sammuti nägin ma rahva seas Fredi ta ei olnud oma venna ja nende kambaga. Vaid tal oli oma sõbrad kellega läbi sai ja kes korralikud olid.

"Oled kindel et siin olla tahad?" Küsis Lucas mu kõrvale seistes ja teisel poole ilmus Kevin.

"Jah, kõik on korras." Vastasin ma tema poole keerates ja neradates. Ja tegelt oligi ainuld Fred kummutas mu pead, mu mõtteid ja südant.

" Aga Fred, ta vaatab sind juba viimased pool tundi või kauem." Lausu lõpuks Geena veel.
"Te peate lõpuks oma asjad ära rääkima" Lisas ta veel.

"Olen Lucasega nõus" Lisas veel Kevin ka.

"Kus tulid suhte ekperdid välja." Lausuin toriseda ja ignomast nende juttu ja tehes nägu et see on vale. Kuigi tegelt oli ju neil õiguss see asi ei saa nii jääda.
Sellest on möödas juba mingi kaks tundi kui poisse viimati nägin. Olen suhelnud erinevate inimestega ja saanud ka palju toretade siin viibiatega tuttavaks.
Kõisin võtsin uue joogi ja läksin seisin rõdu äärde et vaatada mis all toimub ja kaugemal. Lõouks tundsin kuidas keegi mu kõrvale seisis.

"Hei, kuidas läheb?" Päris kutt.
" Hästi. Selle taga et sa siin seisad on Kevin ja Lucas?" Küsisin Fredilt vastu.

"Päris täpselt ei oska öelda." Lausu ta. Ma ainult naersin oma ette muiades.

"Anna andeks et ma nii käitusin ma oleks pidanud aru saama et nad valetavad jne. Nüüd eile hakkasid nad veel mulle ajama et sa Keviniga koos. Aga enne kui hukka mõistad siis kevin ütles et teie vahel pole midagi et te pigem olete nagu õde ja vend ja seda kinnitas ka Lucas. Anna andeks et ma sinus kahtlesin ja sind ei usaldanud." Lausu poiss.

"Aga edas pidi on ka nii paljude inimesi tunnistusi vaja et sa mind usuksid? "Ma teadsin et andestan talle ja et tahan temaga koos olla kuna armastan aga tahan kindel olla.

" Ei kindlasti mitte." Lausu poiss naerdes.keerasin tema poole ja kallistasin teda.

" Siis annan andeks." Lausuisn ja suudlesin teda, tema mind muidugi vastu.

Kuu aega peale pidu.

Jah kuu aega on möödas ja nii mõndagi on juhtunud. Jah ma olen Frediga koos ja seda pole mitte miski ja mitte keegi muutnud ja see ka jääb nii. Meie suhe on tugev ja armastus siiras ja sammuti usaldus on tugev lui kunagi varem. Aga on juhtunud üks suur asi. Peale seda pidu kus me Kevini ja Lucasega käisime. Paae põeva peale seda läks lucas oma sõoradega kuskile väljasõidule aga nad tegid avarii ja Lucas suri seal samas kohapeal. Nüüd on minu vastutada ikka see firma mida ma ei tahtnud. Ja ilma temata olla on nii veider. Jah me tülitsesime ja vingusime üksteise kallal aga meie vahel oli alati selline imelik keemia mida väga palju poolvenna ja poolõe vahel ei ole.
Me elame Frediga koos. Peale seda jubetat õnnetust ei suutnud ma üksi olla ja kuna ta oli enamus aja nigunii siin siis ta koliski siia. Kõigi üllatuseks sain ma nende arust leinast kiiresti üle ja nende arust nagu mul ei olekski oma vennast kahju aga tegelt oli asi selles et ma nõgin väga tihti Lucast unes kus ta mind suunas ja abustas. Ja sammuti pidin ma end kiiresti kokku võtma ja firmaga end kurssi viima. Alli elab endiselt koos vanaisa ja vanaemaga. Käin neil niipalju külas kui võimalik. Sest Alli tunneb kohutavalt puudust Lucasest. Lucas hoolis tast väga ja sellepärast on tal raske.
Peale seda kui isa lahkus ei uskunud ma iialgi et pean veel midagi nii valusat üle elama. Aga.. Jah... Endiselt suhtlen ainult Frediga ja Keviniga ja sammuti olen leidnud endale paar uut sõbrannat, kes olid mulle toeks. Ja muidugi kogu firma töötajad on supper tublid ja hoolivad.

Mitu aastat möödas.

Nüüd juba kaua aega möödas ja viin taas teid kurssi oma eluga. Oleme vahepeal kolinud ära majja. Minu korderi müüsime maha. Sammuti tegi juba pool aastat tagasi Fred mulle abieluettepaneku mille ma muidugi vastu võtsin ja nüüd täna ongi see päev kus ma abiellun. Sammuti olen ma juba kolmandat kuus rase ja meie perre on ootada pisikest printsessi. Allil läheb sammuti hästi ta ju juba suur tüduk meil ja ta ei jõua ära ootada millal ta tädiks saab ja beebid saab kussutada. Sammuti olen ma asjad ära klaarinud Fredyga, Karolaga ja ka Harryga. Fredy on taas koos Karolaga. Nad on aõnnelikud ja sammuti plaaneerivad oma pulmi. Harry on koos sammuti ühe neiuga, kes ootab ka last nii et Harry saab ka isaks.
Ja muidugi on mul hea meel et ka Fred ja Fredy asjad ära klaarisid ja nagu vennad lõpuks on nagu nad väiksena olid... Lahutamatud.

"Ma olen nii närvis."pomisesn ma vanaisale kes mind ilusid käe kõrval Fredile üle annab.

" Kõik on korras kallike." Lausu ta rahulikul toonil vasti. Ta tekitab kohe rahu mu südamesse.

See tunne kui kõnnid ja kõigi pilgul sinul on imeline. Kuid veel imelisem on vaatda kuidas ma järjest lähemale jõuan Fredile kellelt ma pilku ei saa ja tänu kellele ma kõik mu ümber unustan. Selle mehe kõrval ma olen kõige õnnelikum.

Pulma trall on läbi. Me ei planeerinud suur ja uhket ja oikale venivat pulma. Tegime tagasihoidliku pulma.
Olin meie maja rõdul ja imetlesin merd mis meie maja taga olevalt rõdult paistus. Jah meie maja on mere ääres ja mega vaikses kohas.
Olen õnnelik aga on kahju et Geena minu kõrval ei ole olnud kõik see aeg. Tunnen tast kohutavalt puudust. Kuid ma tean et kuskil seal pilvekese peal ta vaatab ja valvab mu või õigemine meie üle ja on kõik need õnnelikud hetked koos minuga.

____________________

Aitähh teile kaasa elamast.🙂🙂








See ei ole tuhkatriinu luguOù les histoires vivent. Découvrez maintenant