6.osa

219 16 2
                                    

Hiljem töllasin niisama netis ringi kuni kuulsi et oleme kohal.

"jess lõpuks" laususin ma ja astusin autost välja ja ringi vaatades. Olime kuskil mere ääres oli näha rahvast.

"Siin toimub väike istumine." rääkis Harry kui olid näinud kuidas ma ringi vaatan. Eemalt näen ka Stivenit, Karolat, Kevinit, Tomi ja ka Lucase sõpru kaasarvatud Romanit ja tema naist.

Poisid kõndisin sinna mina mõtlesin kas jookus panna või ei nägin kuidas Karola püsti tõusis ja Fredyt kallistama jooksis. Mille peale Fredy kohkunud oli. Tüdruk eemaldus temast. Teiste poistega ta alles tutvus. Sammuti nägin kuidas Harryt mingi tüdruk kallistama läks. Sain teada suht kohe teada ta nime Stella. Harry mainis ta nime sellepärast tean.

"Fredy mul küsimus."hakkas kohe Karola rääkima.

"Kus sa Jenniferi tead, nägin et olid ta pilti likenud ja kommenteerinud."küsis Karola. Võtsin kähku oma telo ja trükkisin neile kirja.

Ärge öelge et ma siin ta on mu parim sõbranna ja see kellest ma teile rääkisin ja nood poisid ka, ma tahan teada mis toimub. Paluuuun.

Nägin kuidas poisid lugesid ja Fredy vastas.

"Ühel peol mis siis?" jess tänks poisid. Asi kisus kohe suht kihva ja ma oleks vist minestanud.

"Ei ma niisama küsin me lihtsalt teame seda tüdrukud." lausus Karola.

"Nii?" küsis Harry.

"No ta suht selline kuidas öelda lipakas. Ja keerab kõike poisse endale über sõrme jne. Teised poisid nõustusid."mida ma löön maha ta krt mõrd.

"mis asja sa ajad ise oled temaga parim sõbranna ja teie kõik olite ju temaga sõbrad mis kuradi jutt nüüd see on." lausus Roman vahele.

"Näe kallis ma ütlesin sulle et see eit on nõme. "pani Marlen vahele.

"Meil suht ükskõik mis te rääkite me kohtusime temaga ja ta tore me ei kavatse nüüd selle teksti pärast temaga suhtlust lõpetada." pani Fredy ja kõik nõustusid.

Nagu ma ei saa muhvigi aru miks nad minust nii räägivad ja mis krt toimub ma toetasin vastu autot ja mõtlesin kas nenda või nutta.

Kuulsin veel Karolat ütlemas et ta niisama et nad teaks milline olen ja et nad ei haiget ei saaks jne.

Fredy tõusis ja tuli minu juurte.

"kõik korras? Tahad ma saadan nad ära."

"Ei ole vaja ma tahaks näha kuidas nad mulle otsa julgevad vaatada nüüd" lasusuin ma ja hakkasime kõndima lõkkejuurte. Enne seda võtsin autost siidri.

"Tere kõigile keda ei ole näinud." laususin rõõmsalt ja istusin Harry kõrvale ja minu kõrvale istus Fredy.

"Jennifer sina siin?"Karola oleks nagu püksi teinud tall oli täpselt selline nägu peas.

"Jepp olen mis siis? Sa saatsin mulle päeval sõnumi, mis sa rääkida tahtsid? Öelda mulle näkku et olen lits ja magatan mehi ja mis iganes veel wä? "küsisin ta käest samal ajal siidrist lonksu võttes. Poisid kihistasid naerda kui ma Karolalt selle küsimuse küsisin või õigemini need küsimused.

"E. E. E. E ei ,tahtsin niisama kokku saada."ma hakkasin ainult naerma.

"väga hea et ma siis ei saanud." laususin ma tuimalt. Karola ei öelnud midagi ja rääkisin lihtsalt poistega juttu. Lõpuks tuli veel rahvast juurte ja mõned otsustasid et tahavad ujuma minna. Nii et suundusime kõik randa ja poisid läksid ujuma ja enamus tüdrukuid olid kaldal ja mõned olid ka veel lõkke ääres.

See ei ole tuhkatriinu luguΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα