29. Amy and I

117 7 0
                                    

30 minuten later.

Amy en ik lopen met onze wapens de TARDIS uit. We kijken goed of we niemand in de gangen zien. Wij hebben als taak gekregen om mijn TARDIS te zoeken.
Amy sluit de deur van de TARDIS achter haar. De TARDIS begint lanszaam weer te verdwijnen. Ze gaan nu ergens anders op dit schip weer een andere team afzetten.
Amy heeft een apparaat in haar handen die ons de weg moet laten leiden naar de TARDIS. Stilletjes lopen we door de gangen terwijl ik mijn wapen klaar hou om te schieten. Opeens gaat er een alarm af. One Direction is nu voor de afleiding aan het zorgen.
Ik hoor verderop in een andere gang stemmen. Amy kijkt mij geschrokken aan.
Ik pak haar arm en duw haar snel een kamer in. Ik volg haar snel en sluit de deur achtermij. Daarna leg ik mijn oor op de deur om te horen of de mannen al langs gelopen zijn.

"Kim!" fluisterd Amy.

"Sst" ik probeer mij op het geluid te concentreren.

"Kim!" zegt Amy nu hardop terwijl ze mij zachtjes slaat. Geïrriteerd draai ik mij om naar Amy. Dan zie ik wat zij bedoelt, mijn TARDIS staat in deze kamer en het is niet eens bewaakt.

"Mijn TARDIS" ik ren erna toe en glij met mijn vingers langs het hout. Ik wil de deur open trekken maar het wilt niet open.

"Laat mij erin! Ik ben het!" zeg ik tegen mijm TARDIS maar het reageert niet.

"KIM!" hoor ik Amy opeens roepen. Geschrokken draai ik mij op. Amy wordt vast gehouden door een man. Twee andere mannen richten hun wapens op mijn, wanneer zijn hun hier gekomen?

"Laat je wapen vallen!" commandeert een man. Ik leg de wapen voorzichtig op de grond en schop ertegen zodat het wapen naar de mannen toe glijd.

"Lopen" zegt de man terwijl hij mijn wapen van de grond raapt. Met een wapen op ons gericht lopen Amy en ik tussen de mannen in de gangen door. Ik ben benieuwd waar ze ons heen brengen.
Waarschijnlijk naar de Master en Kaj maar ze kunnen ons ook naar een cel brengen.
We lopen een grote kamer in. Er staat een grote tafel in het midden, aan de zijkant is muur met allemaal ijzeren kettingen eraan.
De 10e en 11e Doctor zijn vast gemaakt aan de kettingen, ze kunnen niet weg.

"Wel wel, wie hebben we hier!" zegt de Master vrolijk als hij mij ziet. De deur achterons gaat open en One Direction komt te kamer binnegelopen gevolgd door gewapende mannen. Zij zijn ook al gevangen genomen, ons plan loopt tot nu toe niet goed.

"Maak ze vast, iedereen behalve Kim " beveelt de Master met een gemene lach.
Amy en de jongens van One Direction worden aan de kettingen aan de muur vast gemaakt. Ik zie Kaj aan de grote tafel zitten. Hij lijkt helemaal niet veranderd, ik wil naar hem toe lopen en hem een knuffel geven maar ik weet dat dat geen goed idee is.

"Haal de prik" beveelt de Master. een man verlaat de kamer.

"Wat gaan jullie doen?" vraag ik.

"Dat zal je snel genoeg merken!" zegt de Master met een grijns.
De man komt de kamer weer in met een doosje. Hij geeft het doosje aan de Master, dankbaar neemt de Master het aan. Hij klikt het doosje open en haalt er een prik uit waar soort van paars spul in zit.

"Wat is dat?" vraag ik geschrokken. Ze gaan dat toch niet in mij prikken? Ik heb een hekel aan prikken.

"Hiermee ga ik je weer net als vroeger maken, de slechte Kim die heel graag een planeet wou overnemen. Je vrienden zal je zien als vijanden" zegt hij lachend.
Ik wil niet net als vroeger worden ik zal mijn vrienden pijn doen, ik wil dat niet. Ik was vroeger een heel ander persoon. De Master komt met de prik op mij af lopen. Geschrokken zet ik een paar stappen achteruit. Ik voel een wapen in mijn rug prikken als teken dat ik niet verder achteruit moet lopen anders word ik neergeschoten. In een snele beweging steekt de master de prik in mijn nek. Ik krimp in elkaar. Een stekende brandende nek voel ik in mijn nek door mijn lichaam verspreiden. ik kijk maar de Doctor en mijn vrienden die mij angstig aan kijken.

"Het spijt me, het spijt me, het spijt me" zeg ik angstig. Ik voel tranen in mijn ogen ik wil ze geen pijn doen. Dan word alles zwart.

A/N *evil laugh* Ik heb deze hoofdstuk 1 1/2 jaar geleden geschreven... Haha Kim wordt evil >:) Wat vinden jullie hiervan? Hadden jullie dit verwacht of wat denken jullie dat Kim gaat doen?

[Dutch] Escape (Het vervolg van The Last Timelady)Where stories live. Discover now