3. Shop

130 9 0
                                    

"Goedemorgen, gaat het weer een beetje?"
vraagt Rose. Ze zit aan de bar koffie te drinken.

"Ja" lieg ik. ik heb helemaal niet kunnen slapen ik bleef maar aan kaj denken.

"hebben jullie toevallig chocomelk?" vraag ik. Rose kijkt verbaasd op

"nee sorry" ze neemt nog een slok van haar koffie.

"Hoelaat gaan de winkels open?"
ik Rose vragend aan.

"8 uur" ik kijk op de klok, het is half 9 mooizo.

"Ik ben naar de supermarkt chocomelk halen" mompel ik. Ik loop naar de voordeur toe.

"zo vroeg al" hoor ik Rose nog zeggen. Ik negeer het en loop naarbuiten, de zon schijnt op mijn gezicht. Dat is in ieder geval fijner dan regen. Ik slenter naar de supermarkt toe. Ik heb niet eens geld meegenomen bedenk ik mij nu! Ik loop naar een bankautomaat en begin het te scannen met mijn sonic. Er komt wat geld uit. Snel stop ik het in mijn zak en loop weg voordat iemand iets opmerkt. Ik koop wat pakken chocomelk poeder voordat ik weer naar het huis loop.
Ik loop de woonkamer in. De anderen zitten allemaal aan de tafel.

"goedemorgen Kim" zegt mijn Doctor met een glimlach. Ik geef hem een kleine glimlach terug. Ik zet de pakken chocolademelk poeder op het aanrecht.

"Hoeveel heb je er wel niet meegenomen?" vraagt de 10de Doctor verbaasd. Hij heeft wallen onder zijn ogen waarschijnlijk heeft hij net als ik niet geslapen. Ik geef hem niet de schuld, hij dacht dat de liefde van zijn leven dood was. Blijkt ze niet dood te zijn en een relatie te hebben met zijn andere zelf.

"9 pakken" zeg ik met een grijns.

"Ja, een vriend van ons Rory hij zat achter de drums bij dat muziekfestival. Hij heeft haar verslaafd gemaakt" zegt mijn Doctor lachend. Ik zet 8 pakken ergens random in een kast en maak de andere open. Ik begin chocomelk te maken.

"Dus wat gaan we doen?" vraagt mijn Doctor aan de anderen.

"We proberen al een paar weken erachter te komen waar het verhaal van de film vandaan komt, Nu we weten dat het waar is hebben we nog meer reden om erachter te komen" meldt Rose. Ik zet de beker in de magntron en zet het aan.

"volgende week is er een interview met de schrijvers van het boek in New York. Wij willen ze daar confrontreren" zegt de 10de Doctor.

"Nou, dan gaan we daar maar heen hé" zegt mijn Docto met een grijns. De magentron begint te piepen. Ik haal de beker eruit en ga naast mijn Doctor aan de tafel zitten.

"Ik ga tickets kopen, Rose pakt de spullen en jullie halen jullie spullen uit de TARDIS" stelt de 10de Doctor voor.

"Oke, lets go dan maar" zegt Rose ze loopt de kamer uit. De 10de Doctor pakt zijn laptop en start het op. Ik drink snel mijn Chocomelk op en sta met mijn Doctor ook op.

"allons-y" mompel ik. Ik zie de 10e Doctor verrast opkijken van zijn laptop. Ik geef hem een glimlach voordat ik met mijn Doctor de kamer verlaat.

[Dutch] Escape (Het vervolg van The Last Timelady)Where stories live. Discover now