16. Leaving New York

99 7 1
                                    

"Een meeuw!" schreeuw ik enthousiast tegen mijn Doctor.

"5 bonus punten voor Kim!" zegt mijn Doctor lachend. We kijken allebij zoekend naar nieuwe vogels terwijl we uit het raampje van het vliegtuig kijken. Dit keer zit ik bij het raampje.

"Daar" wijst de Doctor.

"Jaa! Nu staat het 67 - 53 voor mij!" zeg ik trots.

"Blijven jullie heel de rit door gaan?" vraagt Rose geïrriteerd.

"Ja, ik moet Kim eerst verslaan" zegt mijn Doctor met een grijns.

"Wat ik niet ga laten gebeuren" lach ik terug. We kijken weer uit het raam opzoek naar nieuwe vogels.

"Home sweet home" zegt Rose met een glimlach als we het huis binnen lopen. Rose en de 10e Doctor lopen meteen naar boven om hun koffers opte ruimen. Mijn Doctor en lopen naar de TARDIS.

"Daar zijn we weer, hoe gaat het met je?" vraagt mijn Doctor aan de TARDIS als we naar binnen lopen. Het is nog steeds donker binnen, het ziet er niet uit dat de TARDIS snel weer werkt.
We vinden onze weg naar de kamer en beginnen onze spullen uit te pakken.

"Dus, je bent trots op Kaj?" vraagt de Doctor. Ik kijk hem verrast aan. Heeft de 10e Doctor het serieus nu al door verteld. Het moest een geheim blijven.

"Ja, ik ben trots op hem" geef ik eerlijk toe. Ik staar hem aan in zijn emotieloze gezicht, dat is geen goed teken.

"Maar hij is een lafaard, niemand verraad zijn moeder!" zegt hij boos. Ik kijk hem beledigt aan.

Hij is GEEN lafaard" boos sta ik op.

"Jawel, hij heeft ons verraden hij heeft ons naar deze parallele wereld gezonden. en HIJ HEEFT MIJN TARDIS KAPOT GEMAAKT" schreeuwt de Doctor boos. Rustig zet ik een stap naar achter. De laatste keer dat de Doctor zo boos was, was toen hij River verloren had.

"HIJ IS GEEN LAFAARD" herhaal ik, boos loop ik de kamer uit.

"KIM DOE EENS JE OGEN OPEN EN ZIE WAT KAJ JE ALLEMAAL HEEFT AAN GEDAAN" schreeuwt de Doctor mij achterna. Boos loop ik de TARDIS uit. Kaj is geen lafaard, niemand beledigt mijn zoon zomaar. Hij heeft mijn dna dan zou ik ook een lafaard zijn? Ik loop boos door de straten. Ik kom uit op het strand en klim de rotsen op. Vanaf hier heb ik goed zicht op het dorpje. Gelukkig de Doctor is mij niet gevolgd, ik wil alleen zijn.

Het is bijna avond, Rose zou nu waarschijnlijk eten aan het klaar maken zijn. Vroeger als ik ruzie met iemand had of verdrietig was zou ik naar Clark en Lucy gaan. Zij zouden mij altijd kunnen opvrolijken maar nu in deze parallele wereld ben ik ze kwijt. Ik ben Clark en Lucy voor de tweede keer kwijt. Nu pas merk ik dat ik heel graag terug wil naar de gewone wereld.

Oké, Amy, Rory, Rose en de 10e Doctor zijn hier. Maar in de andere wereld heb ik mijn TARDIS, Clark en Lucy met hun kind Kim en Flaters die nog steeds om mijn bescherming vragen...

[Dutch] Escape (Het vervolg van The Last Timelady)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant