30. Flame

103 5 0
                                    

Mijn hoofd bonkt heel erg. Voorzichtig doe ik mijn ogen open, ik staar naar een witte plafond. Ik hoor mensen praten. Ik voel mij een beetje duizelig. Voorzichtig kom ik overeind.

"Eindelijk je bent wakker! Hoe voel je je?" vraagt de Master. Geïrriteerd sta ik op en ik kijk de kamer rond. Er zitten allemaal mensen aan de muur vast gemaakt. Ik herken ze, ze zijn mijn vijanden er zijn nu drie nieuwe mensen bij vast gemaakt. Lucy,Clark en Rory. Ik draai mij om naar de Master die mij vragend aan kijkt.

"Gewoon een beetje hoofdpijn" mompel ik terwijl ik naast Kaj aan de tafel ga zitten.

"Mooizo, Kim help je ons de aarde veroveren?" stelt de Master voor.

"Noem me geen Kim. Kim klinkt zo aardig zo onschuldig. Noem mij Flame. Tuurlijk wil ik de aarde veroveren. Het is zo makkelijk wees blij dat jullie mij hebben" zeg ik met een grijns.

"Goed je oude jij weer te zien Flame! Wat is je plan?" vraagt mijn broertje hij  neemt plaats naast mij.

"zoals ik zie werken we samen met de zygons!" zeg ik terwijl ik naar de bewakers bij de deur knik. Zygons zijn aliens die in mensen en dieren kunnen veranderen. De Master knikt.

"Ik stel voor dat we alle belangrijke wereld leiders en generalen ontvoeren en dat Zygons hun plaats in nemen. Daarna bevelen de zygons als wereldleiders dat alle militeren een oor gadget moeten dragen.Via die oor gadget hypnotiseren we de militeren. Daarna luisteren ze naar ons en zenden we ze naar de steden om daar rond te lopen. Als mensen niet naar ons luisteren schieten we ze neer." Zeg ik tevreden.

"Geniaal Flame!" zegt de Master met een glimlach.

"Ik zal je je kamer laten zien, vannacht zullen we je plan uitvoeren. Morgen ochtend is jou eerste wacht om de gevangene te bewaken" Ik grom geïrriteerd waarom moet ik de gevangene bewaken?

"Waarom ik? We hebben genoeg bewakers!" protesteer ik.

"Omdat ik jou meer vertrouw dan die bewakers en die bewakers moeten de wereldleiders al bewaken als we ze ontvoerd hebben." verteld de Master. Geïrriteerd sta ik op en kijk naar de gevangene. Twee personen missen er.

"Umh, Master er zijn nog twee personen die nog ergens op dit schip moeten rondlopen. Ze heten Rose en Jack!" vertel ik de Master.

"Je heb haar gehoort, ga ze zoeken!" beveelt de Master de mannen. De Master staat op en wenkt mij om mee te lopen.

"Zorg dat hier morgen een stok klaar staat" zeg ik met een grijns voordat ik met de Master de kamer uit loop. Stilletjes volg ik de Master door de gangen. Ik heb geen zin om een gesprek met hem te beginnen. Eindelijk stoppen we voor een deur.

"Dit is je kamer, als je honger hebt gebruik je de telefoon om eten te bestellen. Morgen ochtend om 9 uur is jou wacht in de hoofd kamer. Hier heb je jou sleutel" verteld de Master. Met een tevreden gezicht haalt hij een sleutel uit zijn zak en handigt het over aan mij.

"Zijn hier ergens pijnstillers?" vraag ik terwijl ik de sleutel in de sleutelgat stop.

"Ja, in de badkamer kastje op jou kamer vind je ze. Nog een fijne dag verder" vertelt hij voordat hij weg loopt. Ik haal de sleutel uit het slot en duw de deur open. Mij kamer is heel groot waarschijnlijk heeft mijn broer gebruik gemaakt van Timelord techniek.
Bigger on the inside.
Links staan allemaal boekenkastjes met heel veel boeken waar een bank bijstaat. Ook zie ik een deur waar een bordje met inloopkast opstaat. Rechts staat een grote tweepersoons bed tegen de muur. Ook zit er een deur in de muur die waarschijnlijk naar de badkamer gaat. Er staat er een gitaar in de kamer en een grote stereo. Mijn blik valt op een bureau met een computer ik hou nu al van deze kamer.
Ik sluit met de sleutel de deur achter mij en besluit te bekijken wat ik allemaal in mijn zakken heb. Na even graaien haal ik een Sonic screwdriver, een physic papier en een boek waar een banaan opstaat eruit.
Ik leg het boek op een tafel samen met de andere spullen neer. Daarna besluit ik naar de badkamer te gaan voor pijnstillers. Ik open de deur en kijk bewonderend rond. Het is een hele grote badkamer met een grote jacuzzi en een douche. Aan de zijkanten hangen twee grote spiegels met grote wasbakken eronder en kastjes ernaast. Ik open een kastje er zie verschillende soorten zeep en shampoo staan, ik ga echt genieten hier. Al snel heb ik de pijntstillers gevonden.
Ik pak er twee uit en stop ze in mijn mond terwijl ik mij buk om wat water via de kraan in mijn mond te laten lopen.
Als de pijnstillers doorgeslikt zijn besluit ik een bad te nemen.
Ik zorg dat de badkamer deur opslot zit en kleed mij helemaal uit. Ik haal verbaasd een ketting van mijn hals,ik kan mij niet herinneren dat ik deze gekren heb.
Het is een hartje met een tekst erin. Wat een onzin de Doctor is mijn vijand, dacht hij serieus dat ik verliefd op hem was? Ik leg de ketting bij de wasbak. Ik laat de jacuzzi helemaal vol stromen terwijl ik er extra veel zeep bij doe. Ik stap voorzichtig het water in.
Ik voel mij meteen warmer worden van binnen. Ik stap de jacuzzi in en zet de kraan uit. Ik voel heel mijn lichaam lekker warm worden. Ik sluit mijn ogen en geniet van het warme water.

Na een half uurtje besluit ik uit het bad te gaan. Het water is alweer koud geworden. Ik laat de bad leeg lopen terwijl ik met een handdoek mij droog maak. Naakt loop ik de badkamer uit naar de inloopkast. Ik trek de deur open en zie een reusachtige kast me kleren. Ik zoek een onderbroek uit en een pyama. Eenmaal omgekleed loop ik naar mijn bed en plof ik erop neer. Ik stel snel een wekker in voordat ik lekker onder de dekens ga liggen. Ik reik mijn hand uit naar een kleine afstandsbediening en klik op een knopje. Alle lampen gaan uit. Tevreden laat ik mij relaxen in het bed. Ik ga de aarde overnemen dan heb ik eindelijk een droom volbracht. Vol zelfvertrouwen val ik inslaap.

[Dutch] Escape (Het vervolg van The Last Timelady)Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz