KAOM-46-

1.2K 53 11
                                    

BEN GELDİM  . UMARIM HOŞ GELMİŞİMDİR...
BAYA UZUN ZAMAN OLDU GİDELİ  BU SÜREÇ  İÇİNDE  YENİ  BÖLÜM  AT ARTIK HİKAYEYİ  UNUTTUK TARZINDA SİTEM  DOLU MESAJLAR ALDIM. AÇIKÇASI  BEN BILE UNUTMAYA BAŞLAMIŞTIM YAZDIKLARIMI  VE BUNDAN ÖTÜRÜ  ZAMAN ATLAYARAK GERİ  DÖNME  KARARI ALDIM  UMARIM BEĞENİRSİNİZ.💕
-------

Yaşanılan tüm felaketler aile bağlarını oluşturabilmiş insanlar için yara değil tecrübe oluyordu .  Zeynep'in gelişi bir aileyi yıkamamıştı üstüne büyük bir bağ katıp  güçlendirmişti. Zeynep dönüşünü berbat bir insan olarak yapsa da zamanla annelik duygusunu içselleştirdikçe Poyraz'dan vazgeçip sadece  evladı icin hayatına devam etmisti. Hatasız kul olmaz derler ya doğruydu . Herkesin belli başlı    hataları  olmuştu önemli olan hatalarından ders çıkarmaktı ve Zeynep'te bunu başardı  . Kızının kalbini kazanmak için 2 yıl boyunca mücadele etti . Kayra'nın merhameti sayesinde kızı kendisini affetmişti.  O gün anladı Zeynep ,Poyraz'ın  Kayra'yı  neden bu denli çok sevdiğini.

-Geçmiş-

"Neden beni çağırdın Zeynep ? Ne istiyorsun benden ?"diye sordu Kayra karşısındaki  kadına meraklı gözlerle bakarken.

"Yardımına ihtiyacım var Kayra. Lütfen sözümü  kesmeden dinle beni. Biliyorum iyi bir anne değilim.  Hatta biliyor musun bazen kendimi  anne gibi bile hissetmiyorum seni ,seninle Dolunay arasındaki bağı gördükçe kıskanıyorum senin yerinde olmayı o kadar çok istiyorum ki . Ben çok büyük hatalar yaptım Kayra.   Poyrazla, Dolunay'a hatta sana bile hatam oldu . Ama artık anne olmak istiyorum ben 10 yaşındaki kızım seni artık benide annesi olarak görsün istiyorum sana sarıldığı gibi bana sarılsın istiyorum  . Evlâdım varken daha fazla evlat hasreti çekmek istemiyorum . Çok pişmanım ,yemin ederim ki pişmanım . Amacım Poyraz değil görüyorsun 2 yıl oldu 2 yıldır sadece kızımı kazanabilmek için uğraştım ben . Evet ilk başlarda sandim ki eskisi gibi aile oluruz sen hayatımızdan çıkarsın .  Ama gördüm ben ikisininde sana olan sevgisini ,senin onlara olan sevgini gördüm .  Siz çok güzel bir aile olmuşsunuz . Bunu ne ben ne bir başkası bozamaz . Benim tek istediğim kızım artık beni affetsin beni annesi olarak görsün .  Sana yalvarırım bana yardım et çünkü Dolunay bir tek seni dinler. "

Zeynep konuşurken göz yaşlarını tutamamıştı belki de bu yaşına kadar en samimi olduğu konuşmayı yapmıştı .
Kayra dinledi dinledi bazı cümlelerde yutkunamadı. Çünkü kendini onun yerine koydu evlatlarından uzak kalmayı düşündükçe içi  ürperdi.

"Akşam bize gel ." Dedi sadece .

"Yardım edecek misin?" Diye ağlarken gülümsedi ZeynepIçindeki tek ünüdür Kayra'ydı.

"Kızımızın iki anneli  olma  yaşı gelmişti. " deyip gülümsedi Kayra.

---

Felaketlerin unutulması hayatın  devam edebilmesi için her zaman daha kötü bir durumla karşılaşmak gerekirmiş.  Onlar aile olarak çok büyük sınavlardan geçtiler ve sonunda herkes 10 yılın sonunda herkes huzuru bulmuş , yuvasını kurmuştu. 

Kızımın Annesi Olur Musun ?Where stories live. Discover now