KAOM~40~

2.3K 131 27
                                    

"Bu siktiğimin doktorları neden bir sikim yapmıyorlar lan  !" Diye kükreyen bir Poyraz .

"Senin yüzünden burada o  yine ne hale soktun kızı hepsi senin yüzünden bu kızın başına bir şey gelirse seni ellerimle gebertirim   " diye Poyraz'ın üzerine yürümeye çalışan bir Alara .

Her ne kadar onunla aynı düşüncede olsalarda  Alara'yı sakinleştirmeye çalışan Cansın ve Sevgi .

Köşede ayakta dikilen ve Poyraz'a öfkeyle bakan Can ve Berk .

Dolunay ve Ayaz'ın iki elinin altında tutan bir adet Murat .

Herkes bir tarafa dağılmıştı. Yuvayı kuran dişi kuş derler ya ,bu güzel geniş aileyi bağlayan Kayra'ydı ve kimse onsuzluğu düşünmek dahi istemiyordu.

"Allah'ım lütfen annemciğimi alma benden . Çok geç buldum bir daha anne kokulu birini aramak ,bulmak istemiyorum . "Diye ağlamaya başladı küçük kız  iç çeke çeke .

Ayaz ise tepkisizdi küçük adam her ne  kadar Dolunay'a sarılıp üzülme demek istesede Poyraz abisinden çekiniyordu kafasını kaldırıp Murat babasına bir göz attı , anlamıştı Murat oğlunun küçük kıza destek olmak istediğini onaylarcasına basini sallayıp göz kırptı.

Ayaz , anlamışcasına küçük kollarını uzattı Dolunay'a . Küçük kız ise birinin sarılmasına muhtaçcasına sarıldı boynuna . İç çeke çeke ağladı ,herkesin yerine ağladı...

Kayra bayıldıktan sonra yere kan sızmaya başlayınca Poyraz eli ayağı birbirine karışmış bir şekilde direk kucaklayıp arabaya bindirdi genç kadını, yolda son sürat giderken Can'ı aradı ardından herkesin haberi olmuştu.

Doktorlar Kayra'yı aldıktan sonra biri de çıkıp bir şey dememişti,buna deliriyordu Poyraz.

Dolunay kafasını Ayaz'ın minik omzundan kaldırdıktan sonra ıslak kipriklerini kırparak babasına bakti yavaş yavaş yanına ilerledi küçük kız babasının.

"Ben biliyordum "dedi ağzından bir hıçkırık kaçtı , gözyaşları damla damla süzülürken .

Poyraz dahil herkes Dolunay'a baktı,ne diyeceğini anlayamazcasına.

"Senin yüzünden bu halde yine annem. Onu yine üzdün . Ben anlamıştım mutsuz olduğunu kızım demiyordu artık bana . Senin yüzünden ! Senin.." diye bağırdı küçük kız çığlıklar ile  ağlarken.

Poyraz'ın kalbine cam kırıkları yavaş yavaş battı kızının sözleriyle. Ölseydim de duymasaydım dedirtecek sözlerdi ufak kızım sözleri.

Sevgi ve Murat aralarına yeni katıldıkları fazla paylaşımları olmadığı için bu durumda en soğuk kanlı olanlardı . Murat ,Poyraz'a destek olurken ,Sevgi küçük kızı aldı kucağına sımsıkı sarıldı nazikçe başını okşadı küçük meleğin .

"Sana bir sır vereyim mi ?" Dedi Sevgi ağlayan kızın kulağına fısıldayarak.

Dolunay başını kaldırıp soran gözlerle baktı Sevgi'ye.

"Annen seni çok seviyor, seni asla bırakmaz . Şuan babana ceza veriyor ,o iyi 'dedi  inandırıcı olmasına uğraştığı ses tonuyla ve yüz ifadesiyle..

Küçük bir kızın gözyaşları içindi bu yalanı, mecburdu.

Dolunay ufak bir tebessüm etti ,emin olmak istercesine "gerçekten mi sevgiçiğim"dedi 

"Gerçekten ama aramızda sır tamam mı güzellik ?"dedi Sevgi güler yüzle.

Büyük bir mutluluk ile kafa salladı Dolunay.  Sonra aklına babasına dedikleri geldi,yinede pişman olmadı küçük kız babacığı da annişinin kalbini üzmüştü.

Kızımın Annesi Olur Musun ?Where stories live. Discover now