KAOM~32~

9.8K 532 94
                                    

YORUM VE VOTE SAYILARI ÇOK DÜŞTÜ ,BEĞENMİYOR MUSUNUZ ARTIK HİKAYECAĞZIMI? BEN ÇOK ÜZÜLÜYORUM MİNNOŞLAR.NEYSE OLSUN ŞART KOŞMUYORUM YİNEDE YÜKSELMEZSE GELMEYECEK DİYE HER ZAMAN Kİ GİBİ BÖLÜMLER GELMEYE DEVAM EDECEK.VARSIN DÜŞÜK VOTE SAYISI OLSUN BİR YORUM BİLE YAPILSA O YORUM YAPAN İÇİN YİNE YAZARIM BEN . 💕

Can , Cansın'ın ölümü karşısında baya yaralanmıştı. İçinde ki boşluğa kapanmıştı sanki ,bu boşluğu ne Kayra ne bir başkası dolduramazdı. Cansın ile olan bir haftalık yaşanmıslıkları beyninin içinde dolanıp duruyordu.

--------
Cansın sabah erkenden uyanıp evden çıkmıştı .Cancan'ının evine çat kapı kahvaltıya gidiyordu.

Can' ın evinin kapısını çaldığında kapıyı açan yardımcısın "Buyrun kime bakmıştınız?" gibi klasik bir soru sorunca Cansın "bu evde yasayan tek kişi Can olduğuna göre ben evin koltuklarına bakmaya geldim." demişti.

"Hanımefendi lütfen gidin .Can bey  sabahları rahatsız edilmekten hiç hoşlanmaz."

"Minnoşum sen rahat ol ben kendim bulurum odasını." deyip eve bir anda dalmış ve odaların arasında koşuşturmaya başlamıştı Cansın ,pesinde onu kovalayan yardımcıyla.

Sonunda Can'ın odasını bulduğunda yatağın üstüne atlamasıyla Can eliyle gözletini ovuşturup "Hayal ol lütfen .Sabah sabah hi uğrasamicam ufaklık." demişti.

" Cancanım ,cancanım,cancanım...Tamamen gerçeğim.Biliyorum sevdiceğim sende cok özledin dünden bu sabaha . " diye şen şakrak  karşılık vermisti Cansın.

Odaya giren yardımcı "Can bey özür dilerim engel olamadım." diyince Cansın "şekerim beni daha çok göreceksin alış buna ki her seferinde koşuşturmayalım .Kalp var bende minnoşum yazık bana ." diye gülümseyerek karşılık vermişti.

--------

Bu kısa anı Can'ın beyninde canlanınca Can kendi kendine tekrarladı " Kalp var bende..." diye .
O gün o an ciddiye almaıştı . Ama Cansın son derece ciddiydi söylediklerinde .
Bir kez daha pişman oldu Can,Cansın'ı mutsuz ettiği ,umursamadığı her an için.

Cenaze öncesi Can elinde zarflar Kayra ve Poyraz'a mesaj atmıştı uçurum kenarına gelmeleri için

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Cenaze öncesi Can elinde zarflar Kayra ve Poyraz'a mesaj atmıştı uçurum kenarına gelmeleri için.

Bu süre zarfında Kayra üzerindeki gelinlikten kurtulmuş  ,Can'ın mesajına karşılık uçurum kenarına gitmişti aynı şekilde Poyraz'da oraya gitmişti.

"Kayra...Özür dilerim." diye söze girmisti Can.

"Başın sağolsun..."diye karşılık vermisti Kayra büyük bir üzüntüyle.Berk ona her seyi anlatmıstı.Kendinden tiksinmişti Kayra.

"Ben , artık burada duramam.Ben gidiyorum. Amerika'ya...Cansın ,benim yüzümden öldü..." Can ağlarken zoraki konuşuyordu.

Kendini toparladıktan sonra devam etti Can "Cansın...Hepinizi tanıyordu .Hayatlarımızı her şeyi biliyordu 2 senedir hepimizi tek tek izletmiş. Ve sizede mektup bırakmış..." Can'ın sözleri bittiğinde mektupları ikisine uzatmıştı .Onlar mektupları aldıktan sonra Poyraz ,Can'a sarılmıştı...

Kızımın Annesi Olur Musun ?Where stories live. Discover now