6.

213 20 0
                                    

Ten sen sa zdal byť ako skutočný,ak by som povedala, že nie som ani trochu smutná , klamala by som. Ale čo ak bol ten náramok vážne od neho? Ak ho ešte niekedy stretnem, skúsim to zistiť.

Nedalo mi to, chcela som zistiť, či to miesto, kde som bola v sne je skutočné . Obliekla som sa, umyla si zuby a vyčesala som si vlasy.

Vyšla som z domu a zamierila som cestou, ktorou som išla v sne za Felixom.

Neverila som vlastným očiam. Vážne to tu bolo. Všetko bolo rovnaké ako v mojom sne. Ako to že som o tom snívala keď som tu ešte v živote nebola?

Cestou naspäť som zbadala veľký dom. Hmmm....... Kde som ho už videla?.... Už viem! To je dom Felixa. Aspoň budem vedieť, kde ho mám hľadať.

Pred mojím domom parkovalo pre mňa, až veľmi známe auto, Jungkookove auto.

Chcel ísť zaklopať na dvere, no všimol si ma tak zamieril ku mne. Po chvíli vystúpili aj ostatný Chan, Jennie, Irene a Lucas. Irene bola sestra Jennie a bola dosť namyslená a Lucas bol Jungkookov bratranec.

Prišiel ku mne a objal ma.,, Ahoj, čo tu všetci robíte? "usmial sa.,, Ahoj, chceme ísť na túru a potom na dve dni stanovať niekde hlbšie v lese, prišli sme sem pretože sa chceme spýtať  či nejdeš tiež." súhlasila som s tým, pretože som doma nemala čo robiť a Kai ide zajtra na pracovnú cestu.

Dnes trochu kratšia časť.
.
.
.
.
.

Kim Irene17 rokov

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kim Irene
17 rokov

Lucas Wong19 rokov

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Lucas Wong
19 rokov

𝕭𝖔𝖞 𝖋𝖗𝖔𝖒 𝖙𝖍𝖊 𝖋𝖔𝖗𝖊𝖘𝖙Where stories live. Discover now