5.

235 21 0
                                    

,, Mám zavolať Kai(ovy)? "opýtala sa.  Pokrútila som záporne hlavou,, Už som v poriadku."

Po pol hodine vypočúvania, odišla Jennie domov.

Niekto zazvonil. Otvorila som dvere no nikto tam nebol. Začala som rozhľiadať, až som si nakoniec všimla malú krabičku položenú pred dverami. Vzala som si ju do rúk a odniesla som si ju do izby, kde som ju položila na stolík.

Napokon som ju aj otvorila, bol v nej náramok, bol pletený a v strede bolo niečo ako modrý diamant na ktorom bol vytesaný vlk. Hmm.....takýto náramok som ešte nevidela. Bol krásny, zaujímalo by ma od koho je.
Rýchlo som si ho nasadila na ruku.

O necelú hodinku sa Kai vrátil domov, jeho prvé kroky smerovali do postele, vyzeral byť veľmi unavený. Šla som spať tiež.

Zobudili ma zvuky. Vstala som a pozrela som sa von oknom a videla som Felixa ako mi hádže kamienky do okna. Ako vo filme. Usmiala som sa nad svojou myšlienkou.

Dala som si mikinu a vybehla som von za ním. Čakal ma už pred dvermi, takže som nemusela obehávať celý dom. Niečo na ňom sa mi zdalo iné. Čo?! Je normálne že ešte pred pár hodinami mal hnedé oči a teraz ich má svetlo modré? Možno má šošovky. No aj cez to že ma to tak veľmi zaujímalo som sa neodvážila sa ho na to opýtať.,,Poď so mnou. "začal ma ťahať rovno do lesa.

Kráčali sme dosť dlho. Zaviedol ma k útesu. Chce ma zabiť? V hororoch jeden týpek zavedie druhého k útesu a potom ho z neho shodí. Chce ma zhodiť? Pokarhala som samú seba. Predsa ak by ma chcel mŕtvu, tak by mi nepomohol. Sadol si na zem a ja k nemu. V tejto časti lesa a na tomto útese som ešte nikdy nebola. Ani som nevedela že existuje. Vlastne nikdy som nebola ďalej než pri jazierku.

,, Páči sa ti náramok? "to bolo od neho? Usmiala som sa a ukázala som mu zápästie na ktorom som ho mala.,, Áno, bol od teba?",, Áno . ",, Prečo si mi ho dal?" spýtala som sa.,, Dozvieš sa to neskôr. "povedal jednoducho. A zapozeral  sa na hviezdy,, ktoré krásne žiarili na čiernej oblohe. Padala hviezda.,,Niečo si praj.,, zašepkal. Prikývla som. 'chcem aby všetko napokon dobre dopadlo' sama som sa divila nad svojím prianím. Sama ani neviem čo to znamená.

Cítila som dotyk na svojej ruke. Po tom čo som sa pozrela na svoju ruku, som zistila že to bol Felix. Začervenala som sa a otočila som hlavu na bok v snahe skryť moju červenú tvár.

Chytil ma pod bradou a otočil moju hlavu k sebe. Začal sa ku mne približovať. Zatvorila som oči a čakala som na ten vysnívaný bozk.

,, Rose, vstávaj!"

Bol to len sen.

𝕭𝖔𝖞 𝖋𝖗𝖔𝖒 𝖙𝖍𝖊 𝖋𝖔𝖗𝖊𝖘𝖙Where stories live. Discover now