Porod

86 19 0
                                    

Čau, to jsem zase já. Zase vás otravuji na začátku kapitoly. Jako vždy. ( No jo, celá já ) Užijte si kapitolu. Enjoy.

Uplynuly další měsíce. Byl krásný aprílový večer. Dívala jsem se z okna. Svěží vánek obýval můj obličej. Najednou se ozval výkřik. Došlo mi co se děje. Cissy. Rychle jsem k ní běžela. Bella ji podepírala. ,,Asi je to tu!" vykřikla Cissy. ,,Madam Pomfreyová se k ní musí okamžitě dostat!" křičela jsem.
,,Zůstaňte tady, já pro ní dojdu" řekla Andy.

Položily jsme Cissy na postel. Otřela jsem jí zpocené čelo.
,,Bude to dobré" chlácholila ji Bella. Zdálo se že se Andy zdržela celou věčnost. Už jsem si myslela že nám tu Cissy sama porodí. Až se konečně do pokoje vřítila Madam Pomfreyová s Andromedou v patách.

Celé to trvalo tak dlouho. Minuty a hodiny plynuly, mezitím co Cissy křičela. Madam Pomfreyová do ní nalívala různé lektvary a já ji otírala spocené čelo. Cissy byla bledá a vyčerpaná. ,,Už nemůžu" vydechovala. ,,Slečno Blacková, vedete si dobře, ještě kousek" řekla Madam Pomfreyová. Bella hladila Cissy po vlasech. Andy ji otřela další krůpěje potu. Chytla jsem ji za třesoucí se ruku. Cissy mi ruku drtila tam až to bolelo. Čas začal zase plynout. Cissy křičela a potila se. ,,Je mi zle" plakala. ,,Musíš to vydržet Cissy" řekla Andy a znovu ji otřela pot. ,,Mám ji!" ozvalo se konečně. Cissy vydechla. Andy rychle doběhla pro kýbl a Madam Pomfreyová šla umýt dítě.
Když se Cissy vyzvracela, rozplakala se. ,,Už je dobře" objaly jsme jí. Cissy si lehla a usnula. Byla hrozně unavená.

Po pár hodinách se Cissy vzbudila. Podala jsem ji roztomilou holčičku. Cissy se rozzářily oči. ,,Bude se jmenovat Emily" řekla a usmála se. ,,Emily vítej na světě" řekla Bella. Cissy si Emily tiskla k sobě. ,,Začínají nejkrásnější dva měsíce mého života" řekla.

Střípky Minulosti- Příběh EmilyWhere stories live. Discover now