Bellino podezření

108 22 1
                                    

Vešli jsme na náš pokoj. Na mé posteli seděla Bella. ,,Ahoj Bello, kde jsou holky?" zeptala jsem se.
,,Cissa se tahá máničku a Andromeda s mudlovským šmejdem. Má dokonalá rodina" povzdechla si Bella. ,,Jó to jo" řekl Justin. ,,Začínám si myslet že jsem jediná rozumná"řekla Bella.
,,Ale proč, vždyť Lucius je taky čistý" namítala jsem. ,,To jo, ale kdo je těhotný ve 14?" zeptala se ironicky. ,,Ona je v tom?" zeptal se užasle Justin. ,,Myslím že je, chová se dost divně, a není tak zkušená aby zvládla tak pokročilá zaklínadla" řekla Bellatrix. ,,To je pravda!" vykřikla jsem.

Rozlétly se dveře, leknutím jsem nadskočila. Stála tam Andromeda. ,,Co řešíte?" zeptala se. ,,Cissy" řekla jsem. ,,Tu Belly teorii?" zeptala se zase. ,,Jo!" vykřikli jsme jednohlasně.
,,No tak, je to blbost" řekla Andromeda. ,,Hmm" zamyslela jsem se. ,,Blbost, uvidíme za pár dní" řekla Bella. ,,Za pár dní?" divil se Justin. ,,Jo, až se projeví příznaky" řekla jsem. ,,Třeba nevolnost?" zeptala se Anromeda. ,,Třeba" řekla Bellatrix.

Vešla Narcissa a Justin odešel.
,,Co jste řešili?" zeptala se. ,,Nic" odfrkla si Bella. ,,Já nejsem v tom" řekla Cissy. ,,To se uvidí" řekla Bella. ,,Půjdu už spát" řekla Narcissa. ,,No vidíte už je ti tu"
,,Co už je tu?" Těhotenská únava?

Střípky Minulosti- Příběh EmilyWhere stories live. Discover now