Úžasné místo

149 24 0
                                    

Bradavice miluji, jsou úžasné. Dnes, tedy teď je hodina lektvarů. S naším ředitelem naší koleje- Horaciem Křiklanem. Na hodině jsem si sedla vedle Cissy. Cissy byla celou hodinu otočená na Luciuse( tak se ten blonďák jmenuje ) a chichotala se.
Já se zatím koukala na Justina, on na mně. Poslal mi vzkaz.

,,Ahoj, musím ti něco říct, přijď po hodině do společenské místnosti"

Otočila jsem se na něj a kývla. Justin se usmál. I já se usmála a zamávala mu. Bellatrix znuděně seděla a dívala se na Andromedu.
Zaklepala mi na rameno. ,,Emily?" zeptala se.
,,Co je?" zeptala jsem se šeptem.
,,Budu si muset s Andromedou promluvit" řekla nakvášeně.
,,Pro..?" nedořekla jsem a přečetla si její myšlenky.
Ukázala jsem na chlapce se kterým si Andromeda špitala.
,,To je Ted Tonks, mudlovský šmejd" řekla jsem. ,,Já vím" řekla Bella.

,,Prosím, rozdělte se do dvojic a připravte společný lektvar" řekl profesor. ,,Budeš se mnou?" zeptala se mě Bella. ,,Promiň, mně už požádal Justin, budu s ním" řekla jsem. ,,V poho, já budu klidně s Rudolphusem" sykla Bella znuděně. Pak jsem šla k Justinovi. Začali jsme krájet kořínky. Pak jsme všechno zamíchali. ,,Výborně" řekl profesor když viděl náš lektvar.
,,Deset bodů pro Zmijozel" řekl profesor a celá zmijozelská kolej zajásala nadšením.

,,Vyborně" řekla mi Bella po hodině. Celá kolej se ke mně s Justinem seběhla. ,,Lidi to bylo jednoduché a prosté" smál se Justin. Poté jsem šla do společenské místnosti, Justin tam zázrakem už čekal. ,,Ahoj, tak co jsi chtěl?" zeptala jsem se.
,,No prostě se mi líbíš" řekl na pohodu jakoby něco oznamoval.
,,Ty mně taky" vyhrkla jsem aniž bych o tom přemýšlela. ,,Jasně že jo" řekla jsem. ,,Co? Jak víš že s tebou chci chodit?" zeptal se Justin. ,,Jsem nitrozpytka, čtu myšlenky" řekla jsem. ,,No hustý" řekl Justin. ,,Že jo?!" řekla jsem trochu tázavě.

Pak jsem jako splašená vběhla na pokoj. ,,Holky, chodím s Justinem" řekla jsem. ,,Tak brzy?" zeptala se Andromeda. ,,Já jsem taky zamilovaná" vydechla Cissy.
,,Je vám 11!" řekla. ,,Ale.." začala jsem. ,,Proti Justinovi nic nemám, to Cissy..kdybys věděla s kým se tahá. Taková blonďatá Mánička to je!" vykřikla Bella. ,,Jo no vypadá jako..." ,,Trans" doplnila jsem. ,,Neurážejte mého..." řekla Cissy. ,,Idola" dořekla jsem a usmála se. ,,Jo Andromedo, ty se zase taháš s mudlovským šmejdem" řekla Cissy a otočila se ke zdi. Trochu zavzlykala. Bella zakroutila hlavou. ,,Ach jo" řekla a pak usnuka. ,,Dobrou, Andromedo" řekla jsem své kamarádce která byla jako jediná ještě vzhůru.
,,Dobrou" oplatila mi. Usmála jsem se a otočila se ke zdi a usnula.

Střípky Minulosti- Příběh EmilyOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz