Úleva

94 20 0
                                    

Bylo ráno. ,,Cissy, vstávej" řekla Bella něžně. ,,Bello.." zamumlala Cissy a okamžitě vystřelila z postele. Běžela do koupelny. Vyběhla jsem za ní. ,,Cissy!" vykřila jsem. ,,Budu v pohodě,jen ranní nevolnost" řekla. Odhrnula jsem jí vlasy z obličeje a přidržela. ,,Cissy, jsi v pořádku?" do koupelny vběhla Andromeda s Bellou v patách. ,,Jak se má tvůj mimísek" rýpla si do Cissy Andromeda. ,,Andy" napomenula ji Bella ale také se smála.

Cissy zvedla hlavu od záchodové mísy. Otřela si rty. ,,Jdeme za Luciusem" řekla, hlas se jí trochu třásl. ,,V pořádku?" zeptala jsem se. ,,Jo, jen nám trochu strach" zašeptala Cissy. Vešli jsme do společenské místnosti. ,,Luciusi!" vykřikla Cissy. V místnosti sedělo ještě několik dalších studentů.
,,Ano Cissy?'' otázal se. ,,Já.. čekám ... dítě..s tebou" zašeptala.
Lucius se na ní podíval. ,,Opovaž se s ní rozejít" Bella ho propalovala pohledem.
,,Cissy? Já otcem?'' zeptal se Lucius. ,,Jo!" ujistila ho Cissy výkřikem. Po tváři jí stékaly slzy. Dal jí pusu na tvář. Narcissa se usmála a oddechla si. Lucius odešel.

,,Vidíš Cissy" řekla Andy.
,,Jo. Jo" radovala se Narcissa a malí prváci se divili proč tak vyšiluje. Chytla jsem ji za ruku a odvedla na náš pokoj.

,,Já vám moc děkuji" objala nás Cissy. ,,Děkuj nám až po porodu" řekla Bella ale také ji objala.

Čauky, díky za všechno. Úleva je tahle kapitolka hlavně pro mně po těch předchozích dlouhých kapitolách. Ale díky za hlasy a taky za sto přečtení. A za všechny #.

#17- Bella a #99- zmijozel
Miluju vás. A ještě jednou díky a díky ×x0000000000000

Střípky Minulosti- Příběh EmilyWhere stories live. Discover now