Ale co teď?

95 21 0
                                    

Probudilo mě prudké sluneční světlo. ,,Ehh" řekla jsem a zamžourala. Letmo jsem se podívala na Cissy. Byla zamotaná v peřině, přes hlavu měla peřinu a obličej měla v polštáři. Ve své ruce držela jakousy příručku. Na tváři měla zaschlou slzu. ,,Cissy" promluvila jsem tiše a opatrně s ní zatřásla. Ani se nepohnula. Můj zrak spočinul na její ruce, ve které držela onu tajemnou příručku. Natáhla jsem ruku a jemně za knížku zatáhla. Narcissyina ruka se zaškubala. Leknutím jsem ucukla. Cissy otevřela oči. Podívala se na mně a zamračila se. ,,Co to děláš?" zeptala se podezíravě. ,,Nic" řekla jsem. Narcissa se nevěřícně zamračila. ,,Cissy" ozval se Belly pisklavý hlas. ,,Nech jí být, ona se alespoň, narozdíl od tebe, dva měsíce neplouží po pokoji jakoby ji týrali" Narcissa se na Bellu vyděšeně podívala, obličej měla plný bolesti. Andromeda vyběhla z pokeje.

Pohled Andromedy
Stál tam u společenské místnosti, jako jsme se včera domluvili.
,,Tede" skočila jsem mu kolem krku. ,,Andy miláčku" dal mi pusu. Zasmála jsem se.
,,Za chvíli začínají lektvary" řekl.
,,Ty se ve všem vyznáš" řekla jsem a chytila ho za ruku.
Došli jsme až do učebny. Holky už tam byly. Spatřila jsem Bellu, rychle jsem Tedovu ruku pustila.
,,Musím už jít" zašeptala jsem a rozběhla se k Belle. Mračila se.
,,Vydělala jsem tě s ním" zkřížila ruce na prsou. ,,Bello nemůžeš mi bránit v lásce" zaúpěla jsem.
,,Lásce, TY KRVEZRÁDKYNĚ!" pištěla Bella. Cissy a Emily se otočili,do třídy vešel učitel. Rozdal nám nějaké testy a učebnice. Povzdechla jsem si a začala si číst recept na zadaný lektvar. No super pomyslela jsem si. ,,Justine" ozvalo se za mnou. Emily byla otočená na Justina. ,,Co pá" řekl docela mile
,,Ehh po hodině ti něco řeknu" zašeptala Emily. Najednou Narcisse vystřelila ruka. Hlásila se. ,,Ano slečno Blacková?'' tázal se. ,,Pane profesore...Je mi.. strašně... ŠPATNĚ" vykoktala ze sebe. ,,Počkejte za chvíli končí hodina" odpověděl profesor. Třída opět ztichla. ,,JÁ BUDU ZVRACET!" ozvala se najednou Cissy. ,,Tak běžte na záchod, RYCHLE" řekl učitel. Cissa vystřelila z lavice a rozběhla se na záchod.
,,Půjdu se podívat jestli je v pořádku" řekla Emily. ,,Já jdu s tebou, Andy ty zůstaň tady" přikázala Bella.

Pohled Narcissy
Zvracela jsem. Pořád. Vlasy mi spadaly do obličeje. Strčila jsem si je za uši. Najednou se ozvalo zaklepání na dveře. ,,Obsaseno'' pípla jsem. Dveře se otevřely.
Bella a Emily mi chytily vlasy a hladily mě po zádech. Dál už to nedokážu vydržet. ,,Musím vám něco říct" kníkla jsem. ,,Co? No hurá. ŘEKNI" prosily holky.
,,Řeknu to na pokoji, i s Andromedou" řekla jsem. ,,Na pokoji? To na to zapomeneš" křikla Bella. ,,Ne, přísahám" povzdechla jsem si. ,,Hmm tak se zavaž neporušitelným slibem" řekla Emily. Pak jsem složila neporušitelný slib

,,Myslím že bys měla jít na pokoj" řekla Emily. ,,Jo, ještě si opláchnu obličej" řekla jsem. Hleděla jsem do zrcadla. Opravdu se chytám to říct. Jsem blázen? Když jsem si omyla obličej, rozběhla jsem se na pokoj.

Pohled Emily
Vrátily jsme se do třídy. ,,Odešla na pokoj" oznámila Bella. Po pár minutách hodina skončila. ,,Cissy nám to KONEČNĚ řekne" vysvětlila jsem Andromedě.
Narcissa seděla na posteli, plakala. ,,Tak co?" zeptala se Bella. ,,Nech mně vybrečet alespoň!" křikla Narcissa.

,,Mám fakt blbý zprávy" řekla když se uklidnila, a pak ji dočista vytekly nervy. ,,VYHODÍ MNĚ. MÁMA MĚ ZABIJE. JÁ ZKONČÍM NA ULICI. JÁ JSEM.. JÁ.. jsem TĚHOTNÁ!!" vykřikla. Zalapala jsem po dechu. Narcissa mezitím dostala záchvat breku. ,,TĚHOTNÁ je ti ČTRNÁCT, Cissy. Si děláš srandu!!" křičela Bella. ,,Narcisso, Vidíš. NEMĚLA SI SE SPOLÉHAT NA KOUZLA!" křičela jsem. ,,Máma tě zabije" zašeptala Bella. ,,Panebože" vzdychala Bella. ,,Já to věděla" plakala. ,,Cos věděla?!" zeptala jsem se. ,,Že budete NADÁVAT!" vřískla. ,,Tak to je jasný" řekla Andromeda. ,,Já VÍM, proto jsem
si SBALILA VĚCI" řekla popadla kufry, a pomalu odcházela. Najednou se nám ji zželilo.
,,Cissy, počkej, mám nápad" řekla Bella a objala ji. ,,Jo?" zeptala se nadějně Cissy. Zdálo se že se uklidnila. ,,Máma se o ničem nedozví, když ho odnesen do sirotčince" řekla Bella. ,,Co to ne! Já..." plakala Cissy. ,,Chceš skončit na ULICI nebo ŽÍT NORMÁLNÍ ŽIVOT?" zeptala jsem se. ,,Tak...tak dobře" zašeptala Narcissa a utřela si slzy. ,,Neboj půjdu s tebou" řekla jsem. ,,Budu ti oporou" řekla Andy. ,,Já též" usmála se Bella. Cissy nás začala objímat. ,,Já nevím co bych si bez vás.. počala.." koktala Cissa. Hladily jsme ji po vlasech a po zádech.

,,Ví, to Lucius?" vyhrkla jsem najednou. ,,Ne.. neví" rozplakala se zase Cissy. ,,Tys mu to NEŘEKLA?!" zeptala se Andromeda. ,,Já... JSEM. chtěla. Ale ON. Vždycky řekl že NEMÁ ČAS" zajíkla se Cissy. Bella ji k sobě tiskla. ,,Musíš mu to říct" kladla jsem ji na srdce. Stiskla jsem ji ruku. ,,Teď..Já mám strach..." plakala Cissy. ,,Jo teď" ujistila ji Bellatrix. ,,Já slibuji že ZÍTRA mu to řeknu" vzlykala Cissy. ,,ZÍTRA. Dobře tak jo" pohladila ji Andromeda.

,,Neboj se, mi půjdeme s tebou" řekla Bella. ,,Já vás zbožňuju!" pískla Cissy a přimáčkla nás k sobě až to bolelo. Zůstaly jsme v Cissyině sevření nejméně čtvrt hodiny. Bella ji konejšivě pohladila vlasy. ,,Notak, to bude dobrý. Bude dobře Cissy" chlácholila ji. Cissy ji objala.
,,Je mi hrozně špatně" přiznala.
,,Budeš zvracet?" zeptala se Bella.
,,Asi jo." řekla Cissy. Bella rychle doběhla pro kýbl. ,,Na tady, vem si to" podala ji ho Bella. Narcissa začala prudce zvracet. Rychle jsem ji zachytila dlouhé blonďaté vlasy. Andromeda ji konejšivě hladila po zádech, a Bella ji jemným hlasem chlácholila.

Pak jsme ji chytili a uložily do postele. Bella ji přikryla. Usnula do pár minut. ,,Dobrou noc" zašeptala jsem. Cissy měla na tváři úsměv. Povzdechla jsem si a ulehla na postel. Celá unavená,jsem konečně zavřela oči a usnula.

Střípky Minulosti- Příběh EmilyKde žijí příběhy. Začni objevovat