Strange things with her ?

96 21 0
                                    

Probudilo mě tiché cupitání. Cissy. ,,Cissy?" tázala jsem se po své kamarádce která neodpověděla. Vzhlédla jsem k ní. Narcissa si jednou rukou držela ústa a druhou břicho.

Pohled Narcissy
Vystřelila mi obrovská křeč do břicha. Žaludek se mi zahoupal, jako by byl na vodě. Rozběhla jsem se do koupelny. Tak zle mi ještě nikdy nebylo. Cítila jsem se hrozně unavená. Když jsem se vyzvracela, začaly mi po tváři stékat slzy. Ve dveřích se objevila Emily. ,,Nechceš pomoct?" zeptala se a pohladila mě po celém těle. ,,Nesahej na mně!" křikla jsem a odstrčila ji. Oddusala jsem do ložnice a lehla si do postele. Zavrtala jsem se do peřin a odmítala s někým mluvit. Z očí mi stékaly slzy a polštář ve kterém jsem měla položenou hlavu začínal vlhnout.

Pohled Emily
Stála jsem v koupelně jako přimražená. Narcissa naštvaně oddusala pryč. ,,Cissy?!" začínala jsem si o ní dělat starosti.

Vrátila jsem se do ložnice, Narcissa ležela v posteli a plakala. ,,Cissy?" zeptala jsem se tiše. Neodpovídala. Rozhodla jsem se vzbudit Bellu. ,,Bello?" začala jsem potichu. ,,Bello. BELLATRIX!" třásla jsem s ní.
,,Co.. co je?" zeptala se a rozespalá si promnula obličej.
,,Cissy" řekla jsem šeptem a to ukázala na Narcissu. Cissy ležela obličejem do polštáře a tiše vzlykala. Bella si povzdechla.
,,Cissy" zašeptala a pohladila ji po zádech. Klekla jsem si k její posteli. ,,Cissy?" tázala jsem se potichu. ,,Nechte mě být. NECHÁPETE TO!" rozkřikla se.
,,Pšš ššš" snažila se ji utěšit Bella.

Pohled Andromedy
Otevřela jsem oči. U Cissyiny postele seděla Bella, která ji hladila po zádech, a Emily.
,,Co se děje?" zeptala jsem se.
,,Nevím" řekla Bella a přestala Narcissu utěšovat. ,,Cissy. Cisso. Co se stalo?" zeptala jsem se potichu. ,,Nic!" křikla Narcissa a hodila po mně polštář. ,,Ale já mám o tebe strach" pípla Emily mílím hlasem.

Pohled Narcissy
Ony to nechápou. Ani jedna z nich. ,,Nechápete to!" vykřikla jsem. ,,A co bychom neměli chápat?" zeptala se naštvaně Bella. ,,Nic" špitla jsem.
,,Jó tak nic" řekla Emily. Už jí to také štvalo. ,,Tak nám alespoň řekni co se ti stalo" řekla Andromeda která byla pořád klidná. ,,JENŽE ONO SE NIC NESTALO" byla jsem dopálená.
,,Běžte pryč" řekla jsem. ,,Co?" nechápala Bellatrix. ,,Běžte!!" křičela jsem, vyvedla je z pokoje a zabouchla dveře. Chvíli jsme chodila po místnosti. Pak jsem sebou plácla do postele. Chvíli jsme plakala, pak jsem se ukolébála ke spánku

Pohled Emily
Po několika dlouhých minutách jsem rozhodla že vejdem do pokoje. Bella otevřela dveře. Cissy spala. ,,Necháme ji spát, jdeme na snídani" řekla jsem.
Po snídani jsme vešli na pokoj. Narcissa ale už neležela v posteli. Z kuchyně se ozývaly dávivé zvuky. Cissy se skláněla nad dřezem a prudce zvracela.
,,Cissy!" vypískla Bella a rychle ji chytila vlasy. Cissy se rozvzlykala.

Večer
Je noc, učíme se na zkoušky z lektvarů. Cissy už usnula. Jsem děsně unavená, půjdu taky spát.

Dlouho jsem nespala proubudily mě zvuky naznačující zvracení.
Cissy se opět skláněla nad dřezem. ,,Jsi v pohodě?" zeptala jsem se. ,,Jo!" odsekla Narcissa a obrátila se. Pak se neudržela a pozvracela si celé pyžamo. Po tváři jí stékaly slzy. ,,Cissy" řekla jsem lítostivě. Cissy se začínala třást. Do místnosti vešla Bella.
,,Cissy!" konejšivě ji objala.
,,Jdu ji dát svoje náhradní pyžamo, mám vzbudit Andromedu?" zeptala jsem se.
,,Ne, zvládneme to" řekla Bella. Uložila jsem Cissy do postele.
,,Ráno běž na ošetřovnu" řekla a podala ji pyžamo. Cissy ho tiskla k sobě, usnula. Bella ji oblékla pyžamo a přikryla. Když jsem se dívala na Narcissyno břicho, připadalo mi že se nějak zvětšilo. Ale asi se mi to jen zdálo. Lehla jsem si do postele. ,,Dobrou" řekla Bella, když si lehla do postele. ,,Dobrou" řekla jsem i já a zavřela oči.

Střípky Minulosti- Příběh EmilyTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang