Nikdy se z toho nevzpamatuje [A/B/O]

764 41 6
                                    

pozn. a. pokud někdo z vás není obeznámený s tím, co Alfa/Beta/Omega znamená, přečtěte si prolog knihy Obsession od AnnieMirai, zde je vše podrobně vysvětlené.

Levi se s výrazem naprosté bezradnosti toulal potemnělými chodbami a přemýšlel. Přemýšlel a uvažoval. Nebylo to ani půl dne, co jim Hange oznámila rozšíření viru, který se dostal už i k nim do štábu. Ovlivňoval velkou část života každého člověka, kterému vyšel výsledek buď alfa, nebo omega. 

A desátníka to opravdu znepokojovalo. Toužil po tom být beta a nemuset řešit podobné sračky jako fervor, při kterém bude trpět, a nebo se vyspí se stejně zoufalou alfou či omegou. Jeho největší strach byl z toho, že na tom papíře uvidí slovo, které pro něj už od začátku znamenalo slabost a ponížení. Omega.

Byl si docela jistý, že nemá tělesné ani duševní předpoklady na to stát se omegou, ale Hange zdůrazňovala, že je to to nejmenší, na čem záleží. I ten nejsilnější voják může být omega. Ale hned na to je ubezpečila, zvlášť potom, co se setkala s jejich vyděšenými výrazy, že omega není brána jako podřadný kód. Naopak, společnost by bez omeg byla prý naprosto chaotická a utržená ze řetězu. 

Ale i tak měl strach. Nechtěl se nechat jednou za měsíc opíchat nějakým nadrženým spratkem. Když už by mu nevyšla beta, tak alespoň alfa. 

Povzdechl si, zatahal za havraní vlasy, čímž je trochu rozcuchal a zadíval se na poklidnou noční oblohu. Krajina vypadala tak tiše, jako by na světě neexistovalo nic jako titáni nebo virus měnící lidské instinkty a potřeby. Lidský charakter a celou jejich budoucnost. 

Když už tak pozoroval hvězdnatou oblohu, donutilo ho to se zamyslet i nad pozitivy. To ho vždy učila Isabel. I na té nejošklivější věci najdi něco krásného. Život není tak krutý, jak se zdá. Levi věděl, že to říkávala, aby necítil vinu. Sama tomu nemohla věřit, vždyť si spolu prošli peklem.

Levi znovu vzdychl, na chvilku si dovolil zavřít oči a zkusil to. 

Tak fajn, vžij se do role omegy. Jsi malý, ustrašený submisiv a necháváš si píchat zadek každý měsíc, abys netrpěl fervorem

Zamračil se a přiložil si prsty na spánky. To nefungovalo. Zkusí na to jít z jiného úhlu pohledu.

Jsi omega. Jsi stvořený pro pohodový domácí život. Staráš se o svou alfu, jsi určený k tomu porodit děti, pokud bude tvoje alfa muž. S mou sexuální orientací berme, že to bude muž. Necháš si od svého compára vytvořit značku na krku, což vás sváže dohromady a budete spolu šťastní. Nejspíš. Založíte rodinu, budete se milovat a společně si pomáhat při fervoru. Idylka.

Otevřel oči a s drobným úsměvem na rtech spatřil padající hvězdu. Uvědomil si, že vlastně ani omega být nemusí. A pozice alfy se mu nezdála tak špatná. Přeci jen, starat se o svého milého a být mu po boku den co den, spát spolu. To by přece ve vztahu dělal, i kdyby nebylo viru. Až na ten fervor, ten dělá věci mnohem složitější.

Otočil se, sešel schody z věže a dostal se na chodbu. Některá okna byla stále otevřená, což vytvářelo příjemný průvan skrz celým prostorem. Levi se naposledy zhluboka nadechl, než se vydal do svého pokoje si dopřát alespoň pár hodin spánku.

Když dolehl do postele, přepadl ho pocit prázdnoty. Setkal se s ním už tolikrát a přesto byl stále sužující. Po každé nezdařené výpravě se mu srdce svíralo stejným způsobem, hrdlo se mu stahovalo a on měl chuť si vyškrábat oči, jen aby se na tu bolest už nemusel soustředit.

Ereri | oneshotsWhere stories live. Discover now