🍊65🍊

1.2K 143 15
                                    

Anii 90!! Se entuziasma Jimin strecurandu-se pe sub brațele vampirului, asezandu se peste coapsele sale privind cu ochișori mari pliculețul din mână vampirului

—Da, e o idee buna...spuse gânditor  rezemându si încheieturile mâinilor de șoldurile  blondului.

Jimin a venit într-un suflet când a auzit ca iubitul său a primit scrisoare de la primarul orasului. Se pare ca din nou balul se va tine in conacul Min.

Nu era de mirare, la ei se țineau cele m-ai frumoase baluri.

—Dar si data trecută am avut ușoare înclinați spre ani 90. Ii explică rezemâdu si barbia de umărul său.

Owh...da..

Chipul blondului deveni gânditor,  cu ochii mijiti si buzițele tuguiate.

—Prostia naibi, doar de asta nu am timp acum.  Murmură aruncând plicul si scrisoarea pe birou. 

Sa săturat ca el să aibă grijă de toate. În mod normal balul era găzduit de cate o familie fondatoare, diferită de fiecare dată,  mergând printr-un  proces de rotație dar in ultimul timp doar la el se ținea.

—Nu fii asa! Se întoarce Jimin spre el, chinuindu se să-și schimbe poziția.

Yoongi doar a privit amuzat, întrebându se dacă Jimin era conștient de ce făcea sau chiar era atat de inocent.

Cu un mic "of!" ajunse cu trunchiul vampirului intre coapsele sale.

—Putem face un bal mascat! Gen cu prințese si prinți! Yoongi isi rezemat brațele de coapsele micuțului privindul atent cum gesticula.  M-ai medieval!! Da! Si să luăm o lună artificiala si o mașină de fum--

—Petală,  petală,  îl întrerupă Yoongi trecându si degetele prin părul său matatos pentru al liniști. Anul trecut,  la festivalul de iarnă.

Ii aduce aminte primind un oftat dezamăgit.

—Sa-l întreb pe Taehyung? Întreabă stins, aplecandu se putin spre vampir.
As putea organiza o petrecere banală, nimic special, nimic ca până acum.  ranji ridicandu-si chipul pentru a-și saruta iubitul. Mhmm, asa nu o să m-ai vină la mine cu prostia asta.

Jimin chicoti inchizandu si ochii când simți limba vampirului trecând peste buzele sale moi.

Îl cuprindeau furnicături în tot corpul, strangand si coapsele in jurul sau,  arcuind si spatele când mână vampirului urcă de pe mijloc sus pe omoplați.

Continuă să se joace cu buzele sale, tocindu le si muscandu-le fără milă.

—În fine, răsuflă vampirul peste buzele inflamate ale micuțului. Am aflat cine sa jucat  cu Jungkook si Taehyung.

—Serios?? Se miră Jimin.

Da, Kang Hodong.
Hodong? Stiam ca el si Jungkook nu sunt in relații bune dar asta e exagerat! Încep să-i dau  dreptate lui Jungkook si cred ca a merită fiecare bataie pe care a primito! Se enervează micuțul gandindu-se la toate bătăile dintre cei doi. Regreta fiecare secundă in care la certat pe brunet pentru  asta. Cum ai aflat?

—Ți-am spus ca nimeni nu intră si nimeri nu iese de aici fără sa stiu. A fost foarte usor sa l fac să-mi scuipe tot ce sa întamplat.

—Cum?? Jimin era fascinat si speriat de puterea iubitului său .

Vampirul zambi si isi puse palmele ferm pe talia micuțului, privindul adânc in ochii.

—Cum se numește persoana la care ții ce-l m-ai mult ? Întreabă pe un ton calm, ferm iar ochii să-i au fost străbătuți de o nuanță purpurie.

Kim Taehyung. Spuse Jimin fără să-și de-a seama, acoperindu si m-ai apoi buzele cu manuța.

La constrâns ,a spus in totalitatea adevarul.

—Oh..wow...ok..
—Nu...adică ..eu...

Jimin nu-si găsea cuvintele. Nu stia de ce a spus Taehyung. Era normal să țină la el, era sufletul  său pereche dar nu ar fii trebuit sa spună numele iubitului său??

Niciodată nu si-a comparat iubirea între ei, si raspunsul său la uimit si pe Yoongi.

—E ok, spuse vampirul zâmbind. Știam că ții la Taehyung foarte mult.

—Yoongi...Murmură simțindu se prost.
—E ok Jimim, serios.  Îl asigură vampirul sărutând ui varful năsucului rapid. Sunt confuz în legătură cu Jungkook . Nu stiu dacă să-i spun sau nu. De aflat oricum va afla de îndată ce isi va recăpăta în totalitate puterile.

—Îmi pare rău Yoongi...
—Jimin. Îl certă lovindu l usor peste coapse cu palmele.  Ți-am spus ca e ok! N-am treabă, acum ajută mă cu Jungkook!

—Nu stiu,  Sopti imbratisand-ul,  îngropandu si chipul in scobitura dintre gat si umar a vampirului. Nu stiu...

🐯🐰

Taehyung nu era genul gelos. Chiar deloc, dar acum văzând blonda minionă îmbrăcat în haine mulate lipindu si partea din spate a corpului  de zona intimă  a iubitului său,  miscându si soldurile    pe ritmul muzici, dintr o parte in alta atât de provocativ trezea in el sentimente oribile.

Când ii vazu palma mare a vampirului peste talia fetei, ajutând o sa se miște pe biturile melodiei îl napadise un val de furie viscerală ,posesivă.

Era clar  că fata sa îndrăgostită pe jumătate de Jungkook, de gesturile lui delicte si prezenta masculină, impunatoare, si spre deosebire de Taehyung, ea putea să-i ofere orice placere carnală.

Desi nu era un iubit gelos, devenea din ce in ce m-ai furios cu fiecare privire aruncată asupra cuplului.

În trecut nu-l deranja se niciodată să-și vadă iubiti filtrând  , dar pe atunci era întreg,  calm si sigur pe el că își poate satisface partenerul.

Cum stătea el cuminte pe podea cu spatele rezemat de perete, privind cu durere în suflet scenele ce i se derulau in fața ochilor, Jungkook nu a vazut nici-o urmă de gelozie.

Taehyung parea complet nepăsător.

Ce nu stia Jungkook era ca Taehyung si-a dezvoltat acest comportament indiferent, stoic, o personalitate care poate să îndure durerea sau greutatea unei situați fără să-și arate sentimentele sau să plângă.

Cu pumnii strânși ținuți,  ascunși in mănecile hanoracului,continuă sa glumească si sa râdă cu ceilalți dansatori care se prosteau si faceau fete comice in oglindă gigantică ce domina tot peretele.

S T I G M A Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum