🌌44🌌

1.4K 132 9
                                    

🐯🐰

Jungkook  reușise să-l facă pe blond sa râdă cu poveștile sale. Chiar dacă ii spunea cele mai jenante momente din viața sa, nu i pasă.  Reușise să-l facă să se  simtă bine in preajmă lui si asta  ii umpleau sufletul. 

După  e au povești cateva ore, cerul a început sa se lumineze si cei doi au cobidtin bucătărie unde au dat de Jimin si Yoongi.

Acestia ia invitat să meargă cu ei in vechia lor casa, un palat mai exact dar Jungkook a refuzat agresiv iar Taehyung la compatimit si a rămas cu el. Ceva in ochii sa-i i-au transmis o emoție atât de puternică încât Taehyung desi vroia sa meargă la palat sa admire arta veche de ani, a refuzat.

Yoongi si Jimin au plecat după ce și-au baut cafelele. Jungkook a m-ai stat cu Taehyung la taclale si au decis sa nu meargă azi la cursuri.

Taehyung la trimis pe vampir dupa Yeontan,  fiind îngrijorat sa l lase o zii întreagă singur.

Într-un final,  Taehyung a ajuns in gradina din spate, pictând sub razele calde ale soarelui împreună cu Yeontan si Jungkook in garaj reparând ceva la motocicleta sa.

Vântul adia usor prin pletele blondului umplând-ui narile cu parfumul florilor. Păsărele se jucau în fântână cu apă cristalină de pe poteca principală de une se despica in mai multe   siruri serpuite.

Taehyung luase pensulă si începu să-și facă magia. Avea de gând să-și posteze desenul pe pagina sa de instagtam sau twitter. In ultimul timp a postat foarte rar, trebuia sa faca ceva,comunitatea pe care a strans-o aveau așteptări de la el. Oameni cărora le placea arta sa erau ce-i mai drăguți si iubitori.

Continuând sa întindă lichidul pe plansă, formând tot felul de combinatii între culori gandul blondului a zburat la Jungkook.

Brunetul își încerca limitele cu el,  stia foarte bine si in mod normal daca vreo persoană de sex masculin încerca alt ceva decat sa fie prieten cu el ii stergea din viața sa cu viteză rachetei dar nu putea nega atracția arzătoare dintre ei doi.

Jungkook încerca să filtreze cu el dar înceta la cererea lui semnalând ca e inofensiv .
Dar nu ea inofensiv . În ciuda discuțiilor jucăușe si inocente, el nu era inofensiv. Avea ochii negri, hotărâți,  foarte direcți si ceva in spatele lor avertizau că nu e un baiat cu care sa te joci.

Fără îndoială era atragator, într-un fel mai aspru si mai sexy. Nu putea sa nege ca simțea furnicături ori de cate ori erau prea aproape unul de altul.

—Ma scuzi? Se auzi o voce din spatele său.  Taehyung se întoarse uitandu-se confuz la bărbatul care acum era in fața sa. Jungkook e acasă?

—Uhmm, da e in garaj repară ceva la motociclete sa...

—Grozav, poți să ma conduci până la el? Întreabă mult mai încrezător.

—Okay.. spuse slab lăsând pensula din mână.  Urmează mă.  Ii facu usor  semn cu mâna si începu sa se îndrepte spre intrare in cladire.

Au parcurs tot drumul in liniste,  o liniște inconfortabilă si o tensiune fără motiv.  Ajunși in garaj, Jungkook purta doar o pereche de blugi murdari de ulei si tot felul de substanțe  si un tricou la fel de distrus . Parul ii era în toate părțile si pe pomeți era usor murdar.

—Te caută cineva. Murmură atrăgând ui privirea încruntată.

—Cine? Jungkook privi în jur si se apropie.

Taehyung se uita in stânga si in dreapta, ieșise puțin pe coridor si era gol.

—Era, era , se balbaie confuz, pierdut facandu l pe brunet sa isi adancească ridul dintre sprancene.

S T I G M A Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum