✰Noname part✰

207 11 0
                                    

Guys...

Azt hiszem lelkileg összeomlottam. Véglegesen. Több szempontból is!

Kezdjük azzal, hogy azt hogy kijön a No Shame teljesen normálisnak gondoltam. Viszont az Old Me-nál már így néztem hogy 'Sorry...whats happening?'. Mivel én nem láttam higy a 5sos szólt volna, hogy kijön.

Egy pénteki nap volt. Hazaértem a kínszenvedéses töri órámról, leültem a kanapéra, bekapcsoltam a telefont és akkor realizáltam hogy bizony új 5sos dal van kint mikor egyik barátnőm küldött róla egy képet. Én meg így 'Heh?'.

Mivel már annál sem értettem teljesen lesokkoltam, amikor közölték, hogy szerdán kijön a Wildflower. Azt hiszem a 5sos agyára ment a karantén és kissé összezavarodtak.

Na de...a Wildflower-nek van egy története. (Megsúgom még sok ilyen történetem van) Ugye a 5sos kirakott egy videót amiben minden dalból a CALM-ról volt egy részlet. A Wildflower-nél így néztem hatalmas szemekkel, hogy ó te jó ég ez lesz a best! Bár másra vártam vele kapcsolatban egyáltalán nem csalódtam a 5sos-ban. Fantasztikus.

2018. szeptember. Ezóta vagyok fan. Utálom magam amiért nem tudom napra pontosan. Egyik barátnőm küldött nekem tőlük dalokat aztán egész este a Youngblood-ot hallottam. Egyszer vissza akartam keresni de eltűnt az a beszélgetés rész.

Nos én az Easier-t is úgy vártam mint valami isteni áldást mivel az volt az első dal ami kijött úgy hogy rajongó vagyok. De hogy én ezt a napot mennyire vártam. Arra nincsenek szavak. És most gondolhatja mindenki jajj átérzem a helyzeted, tudom mennyire vártad ezt stb. Nem! Lehet hogy te is vártad de ugyanazt nem érezheted.

Nem is tudom mit vártam. Hogy majd olyan egetrengető lesz? Hát nagyot tévedtem!!!

DURVÁN SOKKAL JOBB VOLT MINT VÁRTAM! Olyan érzés volt mintha ki akarna szakadni a mellkasom. Jó értelemben! Egyik barátnőmmel úgy hittük hajnali 5-kor jön ki ezért én csak akkor keltem fel. Mint kiderült sokkal korábban.

Elkezdtem hallgatni sorban a számokat. A Best Years-nél bőgtem el magam és onnantól kezdve nem volt megállás. Úgy néztem ki mint egy panda, csak nem fekete, hanem vörös folt volt a szemem körül.

Red Desert. Ez bár nem jött ki, de volt róla egy live videó. Őszintén szólva nem tetszett. Illetve semleges volt. De most...annyira jó hogy ez lett a best ever!!! Sírok. Olyan jó hogy akárhányszor meghallgatom végigborsódzik a hátam és libabőrös leszek.

Annyira büszke vagyok a 5sos ra. Hogy mennyi mindent tettek, hány dalt írtak, mennyire élvezik amit csinálnak. Érthető, imádják. Nem tudom mi lenne velem nélkülük. Valószínűleg elmerülnék a sok magánéleti problémám között.

Annyi mindent köszönhetek nekik. Megtanítottak arra hogyan lehet szeretni valaki olyat aki nem is ismersz. Rengeteg embert ismertem meg általuk amiért csak hálát adhatok. Most kicsit fűzök mindannyiukhoz. Ha olvassátok ezt a részt remélem tudni fogjátok hogy rólatok beszélek.

Első: te (jah, mindenkit így fogok hívni) Nagyjából 2 hónap és egy éve lesz hogy ismerlek. Bele tudsz ebbe gondolni? Elképesztő! Imádom hogy vagy az életemben, de ezt szerintem anélkül is tudod hogy itt leírom mert rengetegszer mondom neked.

Kettő: ...te (😂). Téged nem ismerlek olyan régóta de mégis olyan jóban lettünk és örülök hogy ismerlek. Azért a insta sztoriban való megjelöléses titkunkat tartsd meg! Az a miénk😉

Három: bár ők vagy nem látják vagy nem tudják elolvasni mert külföldiek. De nektek is köszönök mindent!!!

Ez a legjobb érzés a világon!! Hogy egy dolog miatt ennyi jó embert ismersz meg!! Borzasztóan örülök hogy ennek a része lehetek.

Köszönöm mindenkinek aki ezt elolvasta, aki támogat valamilyen szinten mert nagyon jól esik!

Ui.: ha valakinek ez érdekes elkezdtem írni a második évadot illetve van egy könyv ötletem. Egyenlőre nem ígérek semmit csak szólok hogy lehet majd bontom még az agysejtjeiteket a könyveimmel.

Szép estét mindenkinek aki ekkor olvassa ezt!

Lili🌸💫

Beside You (c.t.h.) [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now