11; I'm so sorry but...

486 32 2
                                    

C A L U M

Otthon ültem a szobámban és a telefonomon néztem a képeimet, amiket Hailey-vel csináltunk. Végül csak a háttérképem néztem. A kép a születésnapján készült, miután odaadtam neki az ajándékát.

- Hogy mi történt??? - hallottam Ash ordítását lentről, így lezárva a telefonom lesétáltam a lépcsőn.

- Mi van Ash? - néztem a göndörre.

- Lena most írt, hogy Hailey elájult és majdnem megfulladt - nézett fel a telefonjából. Szemeim kétszeresére tágultak és a kocsikulcsot felkapva máris kirohantam a házból. A fiúk is beültek és a sebességkorlátot átlépve hajtottam a kórház felé. Odaérve szaladva közelítettük meg a 7. emeletet. Lena ott ült az egyik széken, nézte a szembe levő falat és sírt. Kétségbe esett arca miatt nem számítottam sok jóra. Luke odarohant hozzá és adott egy puszit szájára.

- Semmibaj kicsim, minden rendben lesz - ült mellé és magához húzta a lányt. Ja igen, időközben ők is összejöttek. - Mi történt? - tolta kicsit el magától barátnőjét.

- Annyit tudok, hogy a baktérium ellepte a tüdejét és a nyelőcsövét. Az orvosok alig tudták megmenteni. Majdnem meghalt - tört ki belőle újból a sírás. - Claire azt mondta valószínűleg a tüdőgyulladás és a megfázás miatt történt, de nincs kizárva, hogy valami történt, ami lelkileg nagyon megérintette vagy stresszes lett tőle és emiatt elgyengült - sipogott. Fejbevágott a tény, miszerint lehet, hogy én okoztam ezt az egészet.

- Jézusom. És lehet én voltam - suttogtam, leültem egy székre és a kezembe temettem az arcom.

- Mit mondtál Cal? - hallottam meg Ash hangját mellőlem.

- Ma, amikor jöttem be Claire megállított és azt mondta, hogy Hailey nem szedi rendesen a gyógyszereit, mert inkább velem van. Megkért, hogy szakítsak meg vele minden kapcsolatot, mert akkor nem tereli el a figyelmét - mondtam és hangom egyre halkabb lett.

- Te komolyan megőrültél? - sikkantott fel Lena. - Nem gondoltál bele, hogy ezzel a lelkébe gázolsz? Basszus Calum lehet ez emiatt van!

- Claire mondta és én csakis az Ő érdekében tettem. Ha nem veszi be a gyógyszereket meg is halhat. Claire mondta, hogy áldozatot kell hoznom - emeltem meg én is a hangom.

- És jobb, ha így hal meg? Azért, mert te mentél a hülye fejed után és még csak nem is gondolkodtál? Így is maximum két és fél éve van hátra - üvöltötte le a fejem. Hailey kórtermének ajtaja kinyílt és egy kisírt szemű Linda és egy őt követő George jött ki.

- Lena nyugodtan menj be - mutatott az ajtóra George, mire a lány felpattant és berohant az ajtón. Mi kint ültünk és vártuk, hogy bemehessünk. Öt perc elteltével Lena üvöltözve csapta ki az ajtót.

- Orvost, orvost gyorsan - ordibált és ide-oda kapkodta a fejét, majd amint meglátott egy felügyelőt odarohant hozzá. - Kérem...kérem segít...segítsen - nyögte ki. Arcán ijedség és félelem tükröződött. Az orvos furcsán nézett rá, ezért folytatta. - A szívmonitor...lassabban csipogott és Hailey nehezen vesz levegőt - sírta el magát.

- Úristenem - rohant be a terembe. Pár másodperccel később orvosok hada lepte el a szobát.

- Lena, mondd már - szólt rá Ash.

- Bent ültem mellette. Gépekre volt kötve, de a szívmonitor lassabban kezdett csipogott és Hailey lassabban vette a levegőt - szipogott. - Sápadt volt és remegett - mondta halkan. - Nagyon ijesztő volt - fejezte be.

Fél órát ültünk kint, tudatlanul. Féltünk, hogy valami nagyon komoly történt, azért vannak bent ennyi ideig az orvosok, de aztán Claire kijött és hozzánk sétált. Arca szomorú és gondterhelt volt.

- Claire, mi van Haileyvel? - kérdezte George.

- A baktérium elterjedt a jobb tüdőjében. Nagyon sajnálom, de... - habozott. - Hailey kómába esett. Gépekre kötöttük. Csak remélni tudjuk, hogy felébred - sóhajtott. Mind sokkoltan ültünk a kórház kemény műanyag székein. Nekem csak egy mondtad járt a fejemben:

Tűnj az életemből! Gyűlöllek!

Lehet, hogy ez volt az utolsó mondat, amit tőle hallottam. És ami a legrosszabb, lehet, hogy miattam van ez.

Hey! Remélem tetszett, viszont van egy kis probléma. A gépemet amin írtam a sztorit word-ben leöntöttem tejjel és elromlott, úgyhogy ma visszük szervízbe. Szóval lehet kicsit késni fog a kövi rész mert elveszett a könyv úgyhogy újra kell írnom, feltéve hogy nem tudják megjavítani a gépem és nem lesz meg a fájl. Addig is jó nyarat.

Xx Lili


Beside You (c.t.h.) [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now