Chapter 25

7.3K 533 36
                                    

‘’Θα κάνω απλά ένα ντους και θα αλλάξω. Δεν θα αργήσω.’’ Ο Harry μίλησε πριν φιλήσει την κορυφή του κεφαλιού μου.

 Είχα μείνει και τον παρακολούθησα να εκπαιδεύει μέχρι την λήξη. Η αίθουσα ήταν σχεδόν κενή κι ο εξοπλισμός συσκευάζονταν μακριά. Ο Harry προφανώς απολάμβανε την δουλειά του. Αλλά είχα την αίσθηση ότι λαχταρούσε να είναι μέσα στο ρινγκ, αντί να παρακολουθεί από τον πάγκο. Αλλά δεν ήμουν έκπληκτη που δεν του επέτρεπαν να παλεύει. Απλά στην σκέψη του τι ο αντίπαλός του θα έμοιαζε στο τέλος του αγώνα μποξ τους, έφερε ανατριχίλα στο δέρμα μου.

Πρόσεξα καθώς γύρισε μακριά για ένα δεύτερο. αλλά με ξάφνιασε καθώς γύρισε γρήγορα ξανά. Το σώμα του Harry με υποστήριζε ενάντια στον τοίχο. Μεγάλα πράσινα μάτια άστραφταν καθώς μεγάλα χέρια κρατούσαν τους γοφούς. Καυτή ανάσα 'έσκαγε' πάνω μου, σκούρες μπούκλες γαργαλούσαν το μάγουλό μου καθώς τα παχουλά του χείλη μετακινήθηκαν στο αυτί μου.

‘’Αυτό είναι αν εσύ δεν θέλεις να έρθεις και να με βοηθήσεις.’’ Ψιθύρισε προκλητικά.

Βραχνή φωνή του έστειλε ρίγη μέσα από το σώμα μου. Αγωνίστηκα για να ηρεμίσω τον εαυτό μου. Ο Harry πάντα μου άφηνε λίγη ταραχή. Γέλασα καθώς η μύτη του έτριψε τον λαιμό μου, τα χέρια μου τον έσπρωξαν μακριά.

 ‘’Εντάξει, εντάξει. Περίμενε με αγάπη.’’ Ο Harry γέλασε.

 Harry’s Pov

Τράβηξα την τσάντα μου πάνω από τον ώμο, ελέγχοντας για τα πάντα πριν ξεκινήσω τον δρόμο μου έξω από τα αποδυτήρια. Η  Bo ήταν ακριβώς εκεί που την άφησα αλλά ο Tom ήταν τώρα καθισμένος δίπλα της. Δεν το πρόσεξαν καθώς στηριζόμουν στην σκοτεινότερη πλευρά της πόρτας. Μιλούσαν, ο Tom ήπιε άφθονο νερό από το μπουκάλι του. Πρόσεξα ότι η Βο έφερε το χέρι της πάνω στο στόμα της, προσπαθώντας να καταπνίξει ένα γέλιο σε κάτι που είχε πει ο Tom. Το σαγόνι μου σφίχτηκε στην αλληλοεπίδρασή τους. Δεν μου άρεσε. Η Βο ήταν δική μου.

Χαμογέλασε δειλά σε αυτόν, μάγουλα κοκκινίζοντας ελαφρά.  Η τσάντα μου έπεσε με γδούπο στο πάτωμα, και οι δυο τους γύρισαν τα κεφάλια τους απότομα προς το μέρος μου. Αλλά παρατήρησα κανένας από τους δύο δεν έκανε μια προσπάθεια να απομακρυνθεί από τον άλλο. Περπάτησα μέχρι το σημείο όπου καθόντουσαν.  Η Βο μου χαμογέλασε. Αλλά η προσοχή μου στράφηκε στον Tom.

‘’Εντάξει, φίλε?’’

Του έδωσα ένα αυστηρό νεύμα.

‘’Βο, πάμε.’’ Της είπα.

DARK (Μετάφραση)Where stories live. Discover now