Chapter 5

9.1K 679 128
                                    

Τα χέρια μου έπιασαν σφιχτά τον νιπτήρα ,στηρίζοντας το βάρος μου σε αυτόν ,ενώ προσπαθούσα να ελέγξω την αναπνοή μου. Σήκωσα το κεφάλι μου προς τον καθρέπτη έχοντας σκοπό να ηρεμήσω τον εαυτό μου. Δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο πρόθυμες ήταν οι κινήσεις του Harry. Ήταν λες και δεν τον ένοιαζε εάν έβλεπε κανένας .Χτύπησα ελαφρά τις τσέπες μου με τις παλάμες μου για να ελέγξω το κινητό μου.

«Σκατά.»

Το είχα αφήσει στην τσάντα μου ,στο τραπέζι ,με τον Harry.Η καρδιά μου κατέρρευσε όταν συνειδητοποίησα ότι δεν είχα κανένα για να επικοινωνήσω. Κούνησα το κεφάλι μου ,τα μαλλιά μου κινήθηκαν από πλευρά σε πλευρά.

«Δεν μπορώ να το κάνω αυτό.» είπα στον εαυτό μου.

Έριξα μια ματιά στην αντανάκλασή μου στον καθρέπτη ξανά: δεν νομίζω να ήμουν ποτέ ξανά τόσο φοβισμένη. Βάδιζα πάνω κάτω στην άδεια τουαλέτα μανιωδώς ,προσπαθώντας να αναλογιστώ τις επιλογές μου .Θα μπορούσα είτε να πάω μέσα και να αντιμετωπίσω τον Harry ,είτε να το σκάσω .Τα μάτια μου έπεσαν πάνω στο παράθυρο και γρήγορα επέλεξα την δεύτερη επιλογή. Τα χέρια μου τράβηξαν απότομα το παράθυρο για να ανοίξει, ήμουν έτοιμη να σκαρφαλώσω στο περβάζι όταν η πόρτα έτριξε ανοίγοντας. Προς ανακούφισή μου γύρισα για να δω την σερβιτόρα που μας είχε σερβίρει.

«Είσαι η Bo;» με ρώτησε.

Κούνησα καταφατικά το κεφάλι μου και περίμενα να συνεχίσει.

«Το αγόρι που είναι μαζί σου μού ζήτησε να σε ελέγξω.»

«Ω, Θεέ.»

Περπάτησε πιο κοντά σε εμένα ,παίρνοντας το χέρι μου και τραβώντας με στο πλάι.

«Πού είναι ;»

«Σε περιμένει έξω από την πόρτα.» ψιθύρισε ανήσυχα.

Τα μάτια μου πλάτυναν με αυτό που μου είπε .Το κεφάλι της γύρισε προς το ανοιχτό παράθυρο και έπειτα πάλι προς εμένα. Προφανώς ήξερε τι σκόπευα να κάνω πριν φτάσει.

«Πήγαινε.» Με ώθησε προς την έξοδο. «Θα του πω ότι δεν είσαι εδώ μέσα.»

«Σ ’ευχαριστώ.»

Κρατήθηκα από το περβάζι, τραβώντας τον εαυτό μου προς τα πάνω. Έριξα μια ματιά πίσω για να την δω να αποχωρεί από την τουαλέτα.

«Τι;» άκουσα μια βαθιά φωνή να φωνάζει στην άλλη πλευρά της πόρτας.

«Σκατά.»

Έκατσα με τα πόδια μου να κρέμονται από το παράθυρο .Αλλά ακριβώς πριν πηδήξω την σύντομη απόσταση στο πάτωμα έξω ,η πόρτα της τουαλέτας άνοιξε διάπλατα. Τα σκοτεινά μάτια του Harry κλείδωσαν τα δικά μου. Το θυμωμένο βλέμμα του άλλαξε σε ένα μικρό χαμόγελο και συνειδητοποίησα ότι αυτό είχε πλάκα για εκείνον. Ένα κυνήγι.

DARK (Μετάφραση)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα