Chapter 29

5.9K 483 24
                                    

«Π- Που είναι το αυτοκίνητο;»

«Εεε.. εκεί πέρα.» Ο Harry μου έδειξε.

Αμέσως κινήθηκα προς την κατεύθυνση που μου έδειξε ο Harry.

« Βο, όλα είναι εντάξει, είσαι καλά;»

Αγνόησα τις ερωτήσεις του, τραβώντας τον μαζί πίσω μου. Εξέπληξα τον εαυτό μου, με την νέα ανακάλυψη της δύναμής μου. Αμέσως μόλις φτάσαμε στο αυτοκίνητο του Harryώθησα τον εαυτό μου επάνω του. Αυτός δείλιασε προτού τον τραβήξω κάτω στο ύψος μου, αφήνοντάς του ένα υγρό φιλί στο στόμα. Μπορώ να πω ότι η έκπληξη είναι μια συγκρατημένη περιγραφή. Το χέρι μου ψαχούλεψε την πίσω τσέπη του παντελονιού του για τα κλειδιά.

«Ει, ει.»  διαμαρτυρήθηκε.

Η πόρτα ήταν ξεκλείδωτη.

«Μπες μέσα, μπες μέσα.» τον διέταξα.

«Βο, εσύ φαίνεσαι.. ανεβασμένη.» Αλληθώρισε ελαφρώς τα μάτια του, μετακινώντας το κεφάλι του μακριά.

Ξεφύσησα προτού τον σπρώξω στο αυτοκίνητο. Τα πόδια μου σκαρφάλωσαν, διασκελίζοντάς τα γύρω από τα γόνατα του Harry, ενώ κάθισε στην θέση του οδηγού. Έκλεισα βίαια την πόρτα πίσω μας. Το χνουδωτό χελώνα -παιχνίδι μου, έπεσε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου από τον βιασύνη μου. Το χέρι μου έψαξε για τον μοχλό του καθίσματος, σέρνοντας την πλάτη του καθίσματος ελαφρά πίσω.

«Βο.»

Δεν του άφησα το περιθώριο να ολοκληρώσει αυτό που ήθελε να πει. Τα χείλη μου πίεσαν δυναμικά τα δικά του. Αισθάνθηκα κάτω το στομάχι του προτού βάναυσα πιέσω την παλάμη μου μέσα από το τζιν του. Ένα χαμηλό, υπόκωφο μουγκρητό αναδύθηκε γύρω από το αυτοκίνητο. Τραβήχτηκα μακριά από την ζεστή αγκαλιά μας, τα δάχτυλά μου απελπισμένα ψηλαφούσαν την ζώνη του. Η απλή αγγαρεία είχε αποδειχτεί πιο δύσκολη λόγω της νευρικότητάς μου και την ενέργειας από την ζάχαρη από την οποία τα χέρια μου ταρακουνιόνταν. Εκνευρίστηκα, μετακινώντας προς τα πίσω για να βρω το κουμπί που χαμηλώνει το φως. Και οι δυο αναπηδήσαμε όταν πατήθηκε κατά λάθος η κόρνα, η πλάτη μου πιέστηκε στο τιμόνι.

«Βο.» Ο Harry γέλασε.

Τον αγνόησα προτού πιάσει τους καρπούς μου, τραβώντας τα χέρια μου μακριά από το καβάλο του. Τα φρύδια μου ενώθηκαν σε ένα συνοφρύωμα, καθώς έλαβα την διασκεδασμένη του έκφραση.

 «Βο, πιο αργά.» γέλασε.

Το κεφάλι μου έπεσε μπροστά στο στήθος του. Αυτό βρυχιόταν κάτω από εμένα όσο ο ίδιος δεν μπορούσε να συγκρατήσει το γέλιο του.

DARK (Μετάφραση)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα