Chapter 9

7.3K 622 17
                                    

''Πρέπει να φύγουμε.''

Ο Harry αρπάζει το χέρι μου ξανά. Γρήγορα πλησιάζουμε στην ιδρωμένη ατμόσφαιρα από την πίστα και στο άδειο περίπτερο στο πίσω μέρος. Ευτυχώς είχα χρόνο να φορέσω την ζακέτα μου και να πάρω την τσάντα μου πριν μου αρπάξει το χέρι για μια ακόμη φορά. Ο Χάρρυ τώρα φοράει το σακάκι του, σηκώνοντας τα μανίκια του ως τα μπράτσα του.

''Βο!''

Δεν δίνω προσοχή στον Harry, αλλά γυρνάω να δω την Hayley να με κοιτάει ανήσυχα. Όσο μπορώ σχηματίζω με τα χείλη μου 'συγνώμη' σε αυτήν. Η δύναμη του εξουδετέρωσε την δική μου καθώς με τραβά στην έξοδο. Ήταν δύσκολο να κρατήσω το χέρι του Χάρρυ μέσα σε τόσο κόσμο. Τα δάχτυλα μου γλιστράν από τα δικά του. Αφήνω μια κραυγή όταν κάποιος μου πιάνει σφιχτά την μέση. Αυτή δεν ήταν η νύχτα μου. Κοιτάω στο αγόρι που είναι φανερά μεθυσμένο. Αλλά το σαρκαστικό του χαμόγελο γρήγορα σβήνει από το πρόσωπο του.

''Κάνε πίσω.'' Ο Harry μουγκρίζει.

Μετακινείται επιθετικά και σπρώχνει το αγόρι μακριά αλλά γρήγορα στέκομαι μπροστά του.. Πιέζοντας τα χέρια μου στο στήθος του σε μια προσπάθεια να τον σταματήσω.

''Harry,'' ικετεύω ''μη..παρακαλώ.''

Η εικόνα εκείνον να χτυπάει τον Jake είναι ακόμα φρέσκια στο μυαλό μου. Δεν θα μπορούσα να το δω να συμβαίνει ξανά. Το στήθος του χαλαρώνει κάτω από το άγγιγμα μου. Αναστενάζω όταν αρπάζει τον καρπό μου και συνεχίζει να με οδηγεί ανάμεσα από τους ανθρώπους. Είμαστε σύντομα έξω στον καθαρό αέρα.

''Έλα.''

Κοιτάω επάνω στο πρόσωπο του Harry, το σαγόνι του τρέμει ελάχιστα καθώς προχωράμε στο αυτοκίνητο. Αγωνίζομαι να συγχρονιστώ με τον ρυθμό του, τα μεγάλα του πόδια κάνουν τεράστια βήματα. Μερικά λεπτά αργότερα αναγνωρίζω το μαύρο όχημα που είναι παρκαρισμένο στην άκρη του δρόμου. Ένας αναστεναγμός φεύγει από τα χείλη μου, καθώς μπαίνουμε σε αυτό. Τα χέρια μου ακουμπάν το αριστερό του χέρι, για να κερδίσω την προσοχή του.

''Harry;''

Δεν απαντάει. Θα ήθελα να ήξερα που είναι προσηλωμένος. Τα μάτια μου προσπαθούν να δουν μέσα από το αυτοκίνητο ένα άλλο όχημα παρκαρισμένο ακριβώς απέναντι από του Harry. Οι χτύποι της καρδιάς μου δυναμώνουν καθώς αναγνωρίζω τα δύο αγόρια που κάθονται μπροστά στο αμάξι. Οι φίλοι του Jake.

Περιμένουν από τον Harry να επιστρέψει το αυτοκίνητο του;

Μπαίνω αμέσως σε ένα μικρό στενό. Η πλάτη του Harry γέρνει πίσω στα κρύα τούβλα, τα χέρια μου πιάνονται επάνω στο στήθος του για να εμποδίσω τον εαυτό μου από το να πέσει. Και οι δύο μπορούμε να ακούσουμε τις βαθιές ανάσες μας. Κλείνω τα μάτια μου, ανακουφισμένη ότι έχουμε κρυφτεί από τους ανθρώπους που υποθέτω ότι ήθελαν να μας τραυματίσουν. Τρομάζω όταν το χέρι του Harry βουρτσίζει τα μαλλιά μου προς το πίσω μέρος. Κοιτάω επάνω σε αυτόν. Οι σκούρες μπούκλες του πέφτουν επάνω στο μέτωπο του, τα πράσινα μάτια του λάμπουν όταν με κοιτάζει. Ο Harry είναι ένα από τα πιο όμορφα αγόρια που έχω δεί ποτέ μου. Και ακόμη είναι ο τρομακτικότερος.

''Μπορούμε να περπατήσουμε πίσω στο διαμέρισμά μου, δεν είναι πολύ μακριά.'' Ψιθυρίζει.

Γνέφω,χωρίς να πω απολύτως τίποτα. Τραβάει τον εαυτό του από το τοίχος και με πιάνει όταν παραλίγο να πέσω. Φέρνει το αριστερό του χέρι για να το πιάσω αλλά κουνάω το κεφάλι μου αρνητικά. Το σπρώχνω μακριά, δίπλα του πριν ψάξω για το δεξί του χέρι. Ο Harry κοιτάει με έντονο βλέμμα τις κινήσεις μου. Οι αρθρώσεις του είναι γεμάτες με αίμα. Είναι δύσκολο να καταλάβω αν το αίμα προέρχεται από τον Jake ή από τον ίδιο τον Harry. Δεν νομίζω ότι έχει σημασία. H ανάσα μου κόβεται όταν η απόσταση μας μικραίνει απότομα. Η πλάτη μου ακουμπά γρήγορα τον απέναντι τοίχο.

Το χέρι του Harry μετακινείται στο σαγόνι μου, και γέρνει λιγάκι. Τα χείλη του ακουμπούν εκεί που το τέλος της ζακέτας μου συναντά τον λαιμό μου. Αφήνει μικρά φιλιά εκεί γύρω ενώ τα χέρια του πιάνουν τους γοφούς μου. Δεν συνειδητοποιώ ότι τα μάτια μου κλείνουν και πεταρίζουν ελάχιστα. Νιώθω την μύτη του ελάχιστα επάνω στον λαιμό μου καθώς συνεχίζει το μοτίβο με τα φιλιά του. Κάνει μια παύση, το κάτω χείλος μου τρεμοπαίζει. Το στόμα του Harry κινείται αργά, αφήνοντας ακόμη ένα φιλί στην άκρη του στόματος μου. Μόλις το συνειδητοποιεί δεν θέλω να τον σπρώξω μακριά, ο Harry ακουμπάει τα χείλη του στα δικά μου. Αυτό το φιλί ήταν λίγο πιο απότομο από το προηγούμενο. Τα χέρια μου μετακινούνται στις μπούκλες, τραβώντας τες προς τα πίσω. Το χέρι του Harry μετακινείται πιο επάνω από τον μηρό μου.

''Όχι.'' Του λέω.

Τραβιέται πίσω χαμογελώντας πριν ακουμπήσει το χέρι του εκεί κάτω σε εμένα. Η κίνηση του αυτή με κάνει να πεταχτώ και πάλι επάνω στον τοίχο. Η ανάσα μου αρχίζει και επιτυγχάνεται όταν κοιτάω σε αυτόν. Ο Harry αφήνει ένα τελευταίο φιλί στα χείλη μου προτού με τραβήξει απο τον τοίχο.

''Ας πάμε σπίτι μου.'' Μου κλείνει το μάτι.

..................

Πρέπει να ήμαστε προσεχτικοί για να μην γίνουμε αντιληπτοί από τους φίλους του Jake. Ο Harry θα πάει να πάρει το αμάξι του το πρωί λογικά, αποφεύγοντας έναν δυνατό καυγά με εκείνους τους άνδρες.

Δεν περπατάμε πολύ μέχρι να φτάσουμε στο σπίτι του. Βγάζει τα κλειδιά από το παντελόνι του. Τοποθετεί το χέρι του επάνω στον ώμο μου καθώς με οδηγεί μπροστά στην πόρτα. Το στήθος μου ανεβοκατεβαίνει γρηγορότερα, τώρα που πλέον θα μείνουμε εντελώς μόνοι με τον Harry. Στο διαμέρισμα του. Γυρνώ πίσω για να δω τα σπίτια που στέκονται στον απέναντι δρόμο. Ένα λεπτό αργότερα η κουρτίνα κλείνει απότομα. Ένας γείτονας απλά βλέπει ποιος είναι τέτοια ώρα. Με κάνει να σκέφτομαι πόσες φορές ο Harry έφερε κάποια κοπέλα στο διαμέρισμα του.

Η πόρτα γρήγορα ξεκλειδώνει και ανοίγει. Ο Harry μπαίνει πρώτος ανοίγοντας το φως. Είμαι παγωμένη έξω από την πόρτα, μη μπορώντας να κάνω ένα βήμα. Κατσουφιάζει όταν γυρνάει σε εμένα, ήδη έχει βγάλει την ζακέτα του και λύνει τα κορδόνια του.

''Μπορείς να μπεις μέσα, ξέρεις;'' Μου λέει ειρωνικά.

DARK (Μετάφραση)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα