Chapter 41

6.6K 416 24
                                    

«Hey, Bo.»

Γύρισα στις γόβες μου για να βρω τον Dan να στέκεται πίσω μου. Έλαβε το χαμόγελο μου καθώς κοίταξα πίσω στην κλειδαριά. Τα σώμα του έγειρε ενάντια στην μεταλλική πόρτα στο διπλανό διαμέρισμα ενώ έψαχνα, τοποθετώντας πράγματα στην τσάντα μου για να πάω σπίτι.

 «Όλα καλά;» Ρώτησα.

«Ναι, απλά ήθελα να σου μιλήσω.» Παρακολουθούσα ενώ έσπρωξε πίσω μερικές ανοιχτόχρωμες καστανές τούφες από το μέτωπο του, ελευθερώνοντας τα μπλε μάτια του από το εμπόδιο. Το ύψος του επισκίαζε το δικό μου: όλοι έμοιαζαν να είναι ψηλότεροι από εμένα. Ο Dan καθάριζε τον λαιμό του ενώ περίμενα υπομονετικά, κοιτώντας κάτω στην ώρα στο κινητό μου. Ο Harry θα ήταν έξω στο μπροστινό μέρος του κτηρίου να με περιμένει.

«Κοίτα, γνωρίζω το αγόρι σου και δεν βλέπω ακριβώς σαν αντίπαλο… Αλλά εγώ και εσύ μπορούμε ακόμα να είμαστε φίλοι εδώ πέρα, σωστά;» Ξέρω ότι δεν θα σε αφήσει να με δεις εκτός δουλειάς αλλά…»Κούνησα το κεφάλι μου, μορφάζοντας. Η πράξη μου διέκοψε τις λέξεις του Dan, ανησυχία στο πρόσωπο του.

«Εγώ…»

«Ο Harry μπορεί να είναι παραπάνω αυταρχικός μερικές φορές, αλλά δεν με ελέγχει. Είμαι αυτόνομο άτομο. Κανείς δεν μου λέει τι να κάνω. Απλά δεν θέλω να τον αναστατώσω, θα προκαλέσει περισσότερους μπελάδες και δεν επιθυμώ να δω περισσότερες λογομαχίες ανάμεσα σε εσάς του δυο.»

Ο Dan φαινόταν να επεξεργάζεται τις λέξεις μου προτού μου δώσει ένα μικρό χαμόγελο, νεύοντας. Έμοιαζε κάπως απογοητευμένος.

«Αυτό είναι εντάξει με εμένα, αρκεί να συχνάζουμε μαζί στην δουλειά.» 

«Φυσικά.» Χαμογέλασα.Καθυστέρησε μερικά δευτερόλεπτα προτού ανοίξει τα χέρια του.

«Μπορώ να έχω μια αγκαλιά;» Σταμάτησα, κλείνοντας την κλειδαριά μου προτού ντροπαλά νεύσω και κινηθώ πιο κοντά στον Dan για να τυλίξει τα χέρια του γύρω μου. Ένα γέλιο μου ξέφυγε, το κράτημα του παιχνιδιάρικα να σφίγγει.

«Πρέπει να φύγω, ο Harry θα με περιμένει.»Ο Dan πήρε μια βαθιά ανάσα, σχεδόν σαν να ανέπνεε το άρωμα του σαμπουάν μου. Τα χέρια του με ελευθέρωσαν κάπως ακούσια, το σώμα μου να βηματίζει πίσω από την παρουσία του. Σκοτεινά μπλε μάτια κράτησαν επαφή μαζί μου, κοιτώντας κάτω στα χείλη μου ενώ χαμογέλασε.

DARK (Μετάφραση)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα