Chapter 18

8.5K 578 35
                                    

Είχα ξυπνήσει πριν μισή ώρα, το σώμα μου δεν μπορούσε να κουνηθεί καθώς τα δυνατά χέρια του Χάρρυ με κρατούσαν πάνω του. Η πλάτη μου ακούμπαγε στο σώμα του από μπροστά. Κάθε φορά που κουνιόμουν, με κράταγε πιο σφιχτά και τα μακριά του δάχτυλα έπιαναν απαλά το μπλουζάκι που φορούσα. Ένα μικρό χαχανητό βγήκε από το στόμα μου καθώς προσπάθησα να φύγω. Ο Χάρρυ έβγαλε ένα βραχνό σκούξιμο. Με εξέπληξε όταν έπιασε τον γοφό μου, γυρνώντας με προς το μέρος μου για να τον κοιτάξω. Τα μάτια του ήταν ακόμα κλειστά αλλά ήξερα ότι ήταν ξύπνιος. Σκούρες μπούκλες ήταν πάνω στο μαξιλάρι

 «Βο.» γογγύζει με την πρωινή βραχύ φωνή του

Ο Harry ανοιγόκλεισε τα μάτια του αρκετές φορές προτού αυτά εστιάσουν στο πρόσωπό μου. Είχα περάσει άγρυπνες κατάσταση σκέψης πάνω στο θέμα με την οικογένεια του Harry. Η καρδιά μου πονούσε στη σκέψη του τι ο Harry, η μητέρα του και η αδερφή του είχαν περάσει. Κανένας δεν άξιζε τέτοιου είδους συμπεριφορά. Δεν μπορώ να βοηθήσω αλλά νομίζω ότι  ο Harry κατηγορεί τον εαυτό του εν μέρει γι αυτά τα απαίσια γεγονότα. Ένιωσε ανίσχυρος σε θέση να σταματήσει τον πατέρα του.

«Harry.»

Τα πράσινα μάτια του τρύπησαν τα δικά μου καθώς με κοίταξε. Δάγκωσα το χείλος μου προσπαθώντας να σχηματίσω τις λέξεις στο μυαλό μου. Δεν είχα ιδέα πως θα μπορούσε να αντιδράσει. Ένα μέρος του εαυτού μου φοβόταν αλλά ανάγκασα τον εαυτό μου να μιλήσει.

«Ε-Εγώ νομίζω ότι πρέπει να επικοινωνήσεις με την μητέρα σου.»

Το μέτωπό του ζάρωσε σε ένα συνοφρύωμα , τα γεμάτα χείλη του ενώθηκαν μεταξύ τους. Η καρδιά μου χτύπαγε δυνατά όσο  περίμενα από αυτόν να πει κάτι αλλά παρέμεινε σιωπηλός

«Πρέπει να της τηλεφωνήσεις.» δήλωσα  γρήγορα

Αυτός απελευθέρωσε έναν απογοητευμένο αναστεναγμό, οι μπούκλες του ανακατεμένες όσο κούναγε το κεφάλι του. Τα μεγάλα χέρια του Harry τράβηξαν πίσω τα σκεπάσματα. Σηκώθηκε γρήγορα τραβώντας τα γκρι joggers του και βγαίνοντας  από την πόρτα πρός τον διάδρομο. Σε κάποιο σημείο ήξερα πως θα συμπεριφερόταν έτσι. Τα μάτια μου σφίχτηκαν δημιουργώντας το θάρρος να τον ακολουθήσω.. Στριφογύρισα έξω από το ζεστό κρεβάτι, οι γυμνές μου πατούσες  διέσχισαν τον χαλάκι απέναντι από την πόρτα. Ένας δυνατός θόρυβος με έκανε να αναπηδήσω καθώς ήχησε σε όλο το διαμέρισμα.

DARK (Μετάφραση)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα