9

236 19 0
                                    

"Bobby, bolí me zápěstí."

"Omlouvám se, Y/N, ale musíme si pospíšit." Bobby pospíchal snažíc se, co nejdříve opustit budovu držíc přitom Y/N pevně za zápěstí.

"Z-zastav." Y/N se snažila popadnout dech.

Bobby uvolnil stisk na jejím zápěstí, zatímco Y/N lapala po dechu.

"Dokážeš si vůbec představit, jak těžké je běžet v podpatcích? Moje nohy umírají!" Y/N našpulila na Bobbyho rty, hned na to si sundala své boty.

"Víš, hodně lidí by raději přišlo o nohy než, aby byli zastřeleni. Pojďme." Bobby popadl Y/N opět za zápěstí, připravený k opětovnému běhu.


"Ne tak rychle, Kim Jiwone!" V ten moment se Bobby zastavil. Pomalu se spolu s Y/N otočil, kde se jeho pohled setkal s dvěma mladými chlapci. Jeden z nich vypadal lehce nervozně.

Oba dva popadali se zbraněmi v ruce dech.

"To je Bobby, ne Kim Jiwon." Řekla Y/N zmateně. Hned poté Bobby uvolnil stisk na jejím zápěstí.

"Ne, to není! N-nebo vlastně je, ale u-uhm." Menší z dvou chlapců začal koktat.

"Kim Jiwon je moje skutečné jméno, Y/N." Bobby si povzdechl. Y/N moment rvalo vstřebat tuto novou informaci.

"Můj bože! Já tomu nemůžu uvěřit! Celé ty roky a ty jsi mi o tom nikdy neřekl! To je od tebe tak ošklivé! Vždyť já se s tebou dokonce i dělila o jídlo! Myslela jsem si, že jsme přátelé, ty hlupáku." Y/N několikrát za sebou udeřila Bobbyho do ramene. Najednou však byla přerušena výstřelem, jehož původcem byl ten druhý vyšší chlapec.

"Oh, oni mají vlastně zbraně." Y/N se okamžitě schovala za Bobbyho, zatímco vytahoval svoji zbraň.

"Co chcete? A Lucasi, kdo to proboha je? Nováček? Co si Taeyong myslí když nechává jít nováčka s tebou a chce, aby jste zastavili druhého velitele iKon? Je tohle sebevražedná mise?"

"iKon?" Y/N se podívala na oba chlapce přes Bobbyho rameno. Byla zmatená z celé situace. Chardonnay, které pila celý večer této situaci vůbec nepomáhalo.

"Y/N, udělej mi laskavost a stůj za mnou. Nechci, aby mě Hanbin zabil za to, že jsi celý večer pila víno jako nějaká zoufalá manželka." Povzdechl si Bobby.

Y/N okamžitě kývla na souhlas a opět se schovala za Bobbyho.

"Kdo jsi, malý chlapče?" Chtěl vědět Bobby dívajíc se přitom na nervozního chlapce, který stál vedle Lucase.

Chlapci moment trvalo než nad svou nervozitou převzal kontrolu. Připomněl si, jak moc tohle chtěl a jak moc pro tohle trénoval.

"Jsem Kim Jungwoo z NCT. Teď nám předej tu dívku!"

Jungwoo si byl jistý, že odvádí dobrou práci a že jeho hlas byl přesvědčivý. Avšak jen do té doby než spatřil Lucase, který si nevěřícně položil dlaň na obličej a Bobbyho, který ho bez emocí pozoroval nevědíc přitom jestli se začít smát před mladým chlapcem nebo ne.

"Co když vám ji nedám?" Bobby byl zvědavý na to, co mu mladý nezkušený chlapec odpoví.

"Tak tě zastřelím!" Jugwoo namířil zbraň na Bobbyho, který se rozesmál.

Bobby se otočil a přehodil si Y/N přes rameno.

"Lucasi, příště by mělo mluvení zůstat na tobě. A řekni Taeyongovi, že by měl přestat hledat členy, kteří na to nemají."

"Tohle je moje poslední varování, Kim Jiwone. Myslím to vážně." Jungwoo varoval Bobbyho, tentokrát s nabitou zbraní. Bobby ho ale ignoroval. Nebral Jungwooa vážně.

"Jungwoo, ne." Lucas se bál toho, co měl Jungwoo v plánu. Nikdy předtím tolik vážnosti v jeho hlase neslyšel.

Moment poté se chodbou rozezněl výstřel.

Bobby se zhroutil k zemi společně s Y/N, která šokovaně vykřikla.

Jungwoo na sebe byl hrdý za to, že se držel svého slova a že překonal svoji nervozitu. Šťastně se usmíval, protože splnil svoji první misi, která konečně neměla nic společného s drogami.

To bylo však jen do té doby než uslyšel Lucasův křik.

"Jungwoo, postřelil jsi Y/N!"

~

guess who is back! 💚 👼🏼

BOSSWhere stories live. Discover now