8

283 23 1
                                    

můj instagram @yeanikol, kde mě povinně začněte všichni sledovat! a kam mi také pište když dlouho nevýjde nová část ať vím, že se na ni někdo těší! taky si můžeme psát o nct, nebo o čemkoliv hihi 🤍 love you all

Hned po Taeyongovu slibu postřelení Hanbina se sálem rozezněl zvuk první kulky, kterou záměrně vystřelil Mark.

Lidé začali okamžitě křičet, snažili si najít něco, čím by se mohli zakrýt. Členové iKon a někteří ze zaměstnanců společnosti vytáhli své zbraně, snažíc se přitom opětovně zajistit bezpečnost.

Y/N ani nezakřičela když uslyšela výstřel, jen lehce couvla když hlasitý zvuk uslyšela. Avšak teď jen stála na místě jako zmrazená hledajíc přitom původce onoho výstřelu, který vyšel z galerie, která byla ve vyšším patře. Nevěřícně hleděla na Hanbina, který vytáhl svoji zbraň a následně poté ji odvedl z podia, zatímco její otec byl někým ze zaměstnanců odveden úplně jiným směrem.

"Neboj se. Nikdo ti neublíží. Později ti vše vysvětlím, lásko." Políbil ji na rty a poté šokovanou a vystrašenou Y/N opustil.





"Jungwoo, Lucasi, zaměřte se na Bobbyho. Je blízko, jen za rohem. Sledujte ho." Pokynul Kun skrze vysílačku.

Zatímco Jungwoo a Lucas sledovali Bobbyho a snažili se udržet jejich přítomnost bez povšimnutí, většina z ostatních členů si nasadili masky a vytáhli své zbraně.

Všem chlapcům netrvalo dlouho a byli ve výhodě, jelikož většina ze zaměstnanců společnosti již byla odzbrojena a snažila se bránit. Teď byl ten správný čas se soustředit na iKon.

Taeyong vše pozoroval z bezpečné vzdálenosti, zatímco Mark a Donghyuck se začali pokoušet o odzbrojení Junea a Songa. Další členové NCT přikazovali nevinným lidem, aby si lehli na podlahu, protože nechtěli ublížit nikomu nevinnému.

Taeyong se rozešel do přízemí, chtěl splnit svůj jediný úkol, kterým nebylo nic jiného než se zbavit Hanbina.

Všichni členové iKon již byli odzbrojeni, avšak Hanbin a Bobby chyběli.

"Kde jsou Bobby s Hanbinem?" Chtěl vědět Taeyong, ptajíc se skrze vysílačku.

"Jsem přímo tady, Lee Taeyongu." Taeyong se otočil a jeho pohled se střetl s tím Hanbinovým. Hanbin vypadal klidně na to, že všichni jeho členové leželi odzbrojeni na podlaze.

Taeyong nadzvedl obočí když viděl, že Hanbin vytáhl svoji zbraň, odhodil ji na podlahu a následně ji kopl k Taeyongovi.

"Vím, že tu jsi kvůli dohodě. Ale zjištění, že jsem zasnoubený s dědičkou společnosti muselo být šokující." V Taeyongovi rostl vztek. Měl zatnuté pěsti.

Vytáhl svoji zbraň a namířil ji přímo k Hanbinově hlavě.

"Vím, že by jsi to neudělal. Tolik tě zajímá, co si ona o tobě myslí. Oba víme, co by si pomyslela kdyby jsi mě teď zastřelil." Na venek zůstal Taeyongův výraz beze změny, chladný. Uvnitř sebe však váhal.

Váhal nad tím, co je pro něj více důležité. Co si o něm Y/N myslí nebo pomsta?

"Kde teď je?" Taeyong sklopil svoji zbraň.

"Neměj strach. Bobby už ji odsud odvedl."

BOSSWhere stories live. Discover now