*6*

150 7 0
                                    

*Louis *

Hodiny utekly jako voda po boku kamaráda, který byl celý den jen se mnou. Učebnice a sešity jsme hodili do Harryho skříňky a utíkali k jeho vozu. Po cestě ještě zastavit u kavárny a vzal nám kelímek horké čokolády.

Seděli jsme v autě a popíjeli pomalu teplou čokoládu, a smáli se u toho. Zvláštní na tom bylo jak moc, jsem sledoval jeho rty které drželi brčko a sály tekutinu do úst. Bylo to tak vzrušující, a mě se najednou tajil dech.

Teplo které porostou pilo mé tělo, zahřálo v tu ránu moje licence a já byl určitě rudý jako rak. Odvrátil jsem od něj pohled, protože jsem se styděl. Harry mne ale chytil za bradu a otočil zpět k sobě. Jeho pohled byl tak něžný a já se cítil jako v podivném snu.

*Harry *

Sedíme ve uvnitř mého vozu, kde mě Louis výslovně hltá očima. Byl jsem sice rád ale i zároveň se bál. Nechci zažít znovu tu potupnou chvíli, kdy řeknete někomu o svém citu a místo odpovědi dostanete náklaďáku.

Bylo to sice dávno a já byl ještě moc malé kuře ale i tak to bolelo. Proto musím jistě vědět, co ke mně Louis cítí a nechci na něj vyvíjet nátlak. Byl tak zmatený a nesvůj když jsem ho držel, za tu jeho roztomilou bradu. Musel jsem držet své city na uzdě, ta mučivá touha ochutnat jeho hebké rty, mě zabíjela.

Protřepal jsem si hlavu abych se vzpamatoval a zabránil katastrofě která by možná nastala, jak mile bych Louise políbil. Ne to nesmím, nechci o něho přijít. Raději budu jen kamarád, než nic. Počkám si na to až si uvědomí svou orientaci, zda se mi sice že asi bude gay, ale on o tom nemá ani páru.

H: "Louisi?"

L: "Co pak"

Něžně ho pohladím po tváři a pustím mu konečně jeho bradu.

H: "Už jsi někdy přemýšlel o tom proč nemáš žádnou holku?"

L: "Abych pravdu řekl, ne. Chtěl jsem první dostudovat a pak mít rodinu. Proč se ptáš?"odvětí mi.

H: "Třeba je to tím že nechceš ženy ale může," vyhrknu ze sebe na jedno nadechnutí.

L:" C-co tím chceš říct, že jsem gay? To tedy fakt nejsem, brání se.

H: "Dobrá tedy, klid jen jsem se zeptal nic víc."

Podíval jsem se na něj a přiblížil se k němu, tak blízko abych zjistil co to sním udělá. Louis skoro nedýchal a jen čekal co bude dál. "Zašeptal jsem, co cítíš právě teď Louisi?" Nezmohl se ani na jedno slovo a tak jsem pokračoval. "Srdce které bije neuvěřitelně rychle, konečky prstů ti příjemně brní právě teď, když můj dech cítíš na sobě. Husí kůži máš z toho že možná mám pravdu."

Louis, se ani nepohnul, a já se dotáhl, abych mu dal prostor vzpamatovat se. Nastartoval jsem a vyjel z parkoviště u kavárny. Jel jsem docela rychle, protože se musím držet volantu a uklidnit své rozbouřené city.

L: "Smím se zeptat taky já na něco?"

H: "Jistě."

L: "A ty jsi gay?"

Harry, se jen pousmál a tajemným hlasem dodal, "to ti dnes nepovím. Tvoje srdce ti dá samo odpověď, jen ho musíš poslouchat." Zastavím protože Louis je doma.

*Louis*

Jako v mlhavém oparu vystoupím a zavřu dveře jeho auta. Dojdu ke dveřím domu, otočím se za mávám mu a z mizím vevnitř chodby. Kde se opřu zády o dveře a následně sesunu na zem. S hlavou skloněnou ve svém klíně, přemítám si co se to se mnou děje.

Vy skočím na nohy a výběhu schody ke svému pokoji. Vejdu tam, a rovnou sebou hodím na postel, zmatený přemýšlím, proč se tak Harry choval? V hlavě mám kvůli němu guláš, a ne mozek. Co je špatného, na tom dodělat školu a pak teprve myslet na holky?

Nervózní vstanu a jdu se něčeho najíst, poplach v žaludku už byl nepříjemný. Mám skoro po jídle, když se mi před očima opět  zjeví obraz Harryho, tak zatraceně blízko. Polkl jsem na prázdno, a vydechl, až to bylo slyšet i na Marsu. Nechápavě pro třepu hlavu abych se zbavit té vidiny.

Já přece nemůžu být gay, mám rád holky. První co mě napadlo, "K svačině". Celý den mě pronásledovali podobné otázky, hlava mě začala bolet a tak jdu spát. Jak příhodné nemohu usnout. Když konečně mám dojem že to půjde, vyplave další hovadina na povrch. A ty jsi Harry gay?

Rozhodně dnes, pardon včera je po půlnoci, se tak choval. Jak se mám zatraceně vyspat a mít mozek na svém místě? Když mám takové dilema. Já se snad picnu. Nechci být zlý Harry, ale sakra cos mi to udělat se životem, a proč?

*Harry *

Přijel jsem domů a hned v garáži bych si nejraději nafackoval. Na co jsem to myslel, když jsem mu popletl hlavu? Neměl jsem to vůbec dělat, nezaslouží si se teď trápit. Vždyť než zjistí o sobě pravdu, já už tu třeba nebudu. Nikdy nevím kdy se budeme zas stěhovat.

Stačí že já jsem do toho spadl přímo po hubě. Musím se vzpamatovat, už kvůli němu a dát všechnu pozornost případů. Nemohu si dovolit to ne vyřešit, a zmizet o kus dál. Bál bych se o něj neustále a snad bych byl i utekl za ním. Jen abych věděl že žije.

Gemma se na mě nervózně dívá s rukama založenýma na prsou.

G: "Do prdele cos to provedl?"

Lekl jsem se až mi vyrazila dech, ukážu rukou moment, a zkouším se nadechnout.

H: "Já?"

G: "Jo ty a neříkej, že ne."

H: "Nechápu o čem se mluví, drahá sestřičko."

G: "Znám tě Harry, jako jediná vím co jsi udělal, bráško.

Nechápavě na ní koukám, co vlastně chce tím říct.

G:" Pojď už konečně domů, a nestůj v té garáži."mrkne na mě.

Jdu za ní tedy do jednoho z pokojů, tam se Gemma zastaví a obejme mě. Konejšivě mě hladí po vlasech. Položit jsem si hlavu na její rameno a vydechl. Sakra tak už vím co tím myslela.

G:" To nic bráško, já budu s tebou a pomůžu ti. Budu tě konejšit dokud nebudeš v pořádku. Láska je prevít, nedá si poroučet.

Při těchto slovech jsem v zlykl, a slzy se dali do pochodu. Stékaly mi na tváře a pak dál. Sestra mě hladila, po zádech a já se po několika minutách začal utišovat.

H: " Musím být silný, nesmí to vědět, že jsem do něj zamilovaný.

G: " Ách on je obyčejný kluk a ne jako ty, viď.

H: " Já nevím, skloním hlavu, a koukám si na špičky bot.

G: "Povíš mi jeho jméno aspoň?"

H: "Víš jsem úplný břídil, nepomůžu mu s týráním a pak mu popletu hlavu, tím jestli ví na čem je.

G: "Takže je to ten Louis."

Kývám hlavou na souhlas a červenám se u toho.

*Ahoj lidi,

Předem, se omlouvám za chyby které najdete možná. Jestli ano budu ráda, když mi je napište do komentářů. Děkuji za čtění mého příběhů. Také si můžete přečíst i jiný příběh co mám. *Práce byla vším co mu zbylo* Těším se na vás u další části.

HIM_Beauty

OdmítnutíWhere stories live. Discover now