*1*

250 12 0
                                    

Jdu si namazat chleba s máslem k snídani, když jsem skoro hotový spadne mi na zem přímo namazanou stranou. V stekle vezmu koš a přikryji ho, aby na to nemohla kočka, protože už nemám čas ho uklidit.
Jdu na zastávku školního autobusu, kde nastoupím a sednu si na volné místo. V tom ucítím krutou bolest v mém pozadí. Vyskočím od bolesti tak, že hlavou narazím do stropu autobusu.

To mi to pěkně začíná, myslím si pro sebe. Vytáhu připínací špendlík ze zadnice a odhodím na zem. Raději budu stát vzadu, kde je prázdno. Dorazili jsme ke škole, tam jsem rychle hodil věci do skříňky a šel si sednout, ve třídě do své lavice.

Sedím, v ní sám a jsem tomu rád. Hodina začne, když někdo klepe na dveře a do třídy vejde ředitel, s novým žákem za sebou. Podívám, se na něj s nezájmem, dlouhé vlasy, ustrojený jako primadona. Tvář dokonale vytesaná a ty zelené oči které těkali po třídě, všechny si nás prohlížely. 

Pohled jsem vrátil zpět k lavici, abych utekl jeho pozornosti. Myšlenky, které mě zaměstnávaly v mé hlavě způsobily to, že jsem přeslechl ředitele, jak představuje toho žáka jménem. Mou pozornost získal v tu chvíli, když mu řekl posaď, se vedle Tomlinsona.

Byl jsem naštvaný a zabořil pohled ještě víc do lavice, jako by mi to pomohlo ztratit se. Tiše se vedle mě posadil, vyndal si učebnice. Sledoval učitele a tak jsem si ho prohlédl trochu víc. Tvář měl čistou jako miminko, žádné akné ani fousy. Vypadal jako dokonalost sama a to mě znervóznilo.

Hodina byla za námi a učitel odešel ze třídy.

"Ahoj, jsem Harry a ty? představil se mi.

"Ahoj, moje jméno je Louis.

Usmál se a jeho dolíčky byly tak sexy v jeho vytesané tváří, až mně polilo horko. Co se mi to právě zdálo, vážně jsem si myslel že je to sexy? Zakroutím nad sebou hlavou.

Rychle beru z lavice sešity a učebnice, hodím vše do batohu. Vstanu a chci odejít ze třídy. Světě div se místo toho se natáhnu, jak dlouhý, tak široký na zem. Nějaký idiot mi svázal tkaničky k sobě.

Harry vstal, beze slov mi pomohl vstát, podal batoh a rozvázal boty. Stál jsem tam jako opatřený, asi pět vteřin. "Být tebou tak se ode mě držím raději dál, jestli nechceš takové vtipy celý rok." řeknu mu a odejdu pryč.

*Harry*

Pěkný kluk ten prďola vedle mě, myslel si že ho nevidím jak mě pečlivě hodnotí. Je ušlápnutý, buď se něčeho bojí a nebo je stydlivý. Tak to vysvětluje všechno, když mu pomáhám ze země.

Utekl tak rychle ani jsem mu nestačil, třeba poradit jak na tyhle zlomyslnosti reagovat. Jdu si najít svoji skříňku, když mě míjí skupina dívek. Pohledy na moje oblečení a svalnaté tělo jim úsměvy vyhnalo na tvář.

Ach jo jak jsou všechny stejné a průhledné,v jakémkoliv státě. Jsem původně z Rumunska a jsem aristokrat s titulem hraběte. Mé rysy jsou po mém předkovi a tím je prý hrabě Drákula.

 Mé rysy jsou po mém předkovi a tím je prý hrabě Drákula

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
OdmítnutíWhere stories live. Discover now