25 Questions you've never been asked (1. dio)

110 9 208
                                    

Bokić!

Puno je prošlo od zadnjeg Q&A-a, znam... Ne pronalazim ideje tako lako, tako da ako imate ideju, bilo bi mi jako drago da je predložite. Uglavnom, danas sam pripremila 25 pitanja koja Vam nikad nisu bila postavljena. Vjerujem da su neka ipak bila postavljena, ali nije na odmet odgovoriti ponovno. U originalu postoji 50 pitanja, ali kako ovo ne bi bilo predugo, podijelila sam na dva dijela. Možemo krenuti sa prvih 25 pitanja. Uživajte!


1. Koji ti je omiljeni miris svijeće? Obožavam mirisne svijeće, imam stvarno svakojake. Najdraži miris mi je jabuka-cimet.

2. Koju bi žensku slavnu osobu željela za sestru? Sofiu Carson.

3. Koju bi mušku slavnu osobu željela za brata? Noaha Centinea.

4. Što misliš koliko ćeš imati godina kad ćeš se vjenčati? Nadam se između 26 i 28.

5. Poznaješ li nekoga tko stvara zalihe? U originalu, osoba se navodi kao "hoarder", prevodi se kao tvrdica, a zapravo znači osoba koja stvara zalihe koje čuva za sebe, nerijetko u tajnosti. Tvrdica nije prikladan prijevod, kao ni škrtica kako se navodi u nekim izvorima. Kod nas bi se to reklo da je netko poput vjeverice ili, češće, poput hrčka koji skladište stvari tj. hranu za kasnije. Da, poznajem takve ljude, zapravo sam u nekim periodima i ja bila "hoarder".

6. Možeš li napraviti špagu? Nažalost, ne mogu. : (

7. S koliko si godina naučila voziti bicikl? Sa 4 i pol godine.

8. U koliko si oceana plivala? Do sada sam plivala samo u Jadranskome moru, koje je dio Sredozemnog mora, koje pak je dio Atlantskog oceana, tako da sam se kupala samo u jednome oceanu, ako se tako računa.

9. U koliko si država bila? Ako ne računam domovinu tj. Hrvatsku, bila sam u 5 država; Slovenija, Austrija, Mađarska, Slovačka, Bosna i Hercegovina.

10. Je li netko iz tvoje obitelji u vojsci? Trenutno nije, ali prije mog rođenja bili su tata i stric.

11. Kako bi nazvala svoju kćer? Odgovarala sam već na to pitanje, ali prvo ime koje mi trenutno pada na pamet je Irina, iako to nije jedno od prijašnjih odgovora.

12. Kako bi nazvali svog sina? Opet, prvo ime koje mi trenutno pada na pamet je Adrian.

13. Koja je najgora ocjena koju si dobila iz testa? Jedinica, naravno.

14. Koja ti je bila omiljena TV emisija u djetinjstvu? Čarobna ploča.

15. Kako si se oblačila za maškare kad si imala osam godina? Kao gusar. XD

16. Jesi li pročitali neku od serijala o Harryju Potteru, Igri gladi ili Sumrak? Nisam pročitala, ali željela bih i pročitat ću. Iako nisam pročitala, pogledala sam sve dijelove tih filmova.

17. Bi li radije imala američki ili britanski naglasak? Britanski. U školi učimo britanski engleski, iako svi, uključujući i profesoricu imamo američki naglasak. Britanski naglasak mi se više sviđa jer ga je lijepo slušati i fora govoriti, dok je američki jednostavniji i prisutniji.

18. Je li tvoja mama išla na fakultet? Išla je, završila i rasturila.

19. Jesu li tvoji djedovi i bake još uvijek u braku? Da, jesu.

20. Jesi li ikad bila na satovima karatea? Ne, pošto plešem, nisam talent za borilačke vještine.

21. Znaš li tko je žaba Kermit? Znam, ali trebala sam se podsjetiti. Kao mala, znala sam gledati Ulicu Sezama, ali unatrag dosta godina ne pratim događanja vezana uz te likove.

22. Koji je prvi zabavni park u kojem si bila? Iskreno, pojma nemam.

23. Na kojem bi jeziku, osim materinskog, voljela tečno govoriti? Na engleskom, francuskom, njemačkom. Ostale jezike poput španjolskog, talijanskog i ruskog voljela bih znati, ali ne nužno tečno.

24. Izgovaraš li boju narančasta ili naranđasta? Kako kada, možda češće narančasta jer se trudim pravopisno biti točna i to primijeniti na govor.

25. Je li ti tata ćelav? Nije još.

Dnevnik pitanjaWhere stories live. Discover now