Novogodišnji Q&A

89 8 22
                                    

Bokić!

Sretna nova 2020.!!! Od srca Vam želim sve najbolje, puno uspjeha, zdravlja, sreće, ljubavi i svega što si zaželite! Ovo je prvi q&a ove godine, započinjem novu sezonu pisanja i odgovaranja na pitanja. Volim kada imam već gotova pitanja na koja mogu odgovarati, ali ovog puta spontano ću postavljati pitanja. Početak je nove godine, dobar trenutak za promjenu i novi početak, okreće se nova stranica u životu. Prisjetit ću se prošle godine i započet ću novu. Krenimo!


1. Po čemu ćeš sve pamtiti 2019. godinu? Da sad ne nabrajam svjetske događaje, nabrojit ću one koje su se desile u mom okruženju. Da vidimo, veljača - 16. rođendan, travanj - dvije večeri moji plesni snovi su se ostvarili, lipanj - Bratislava i Budimpešta, kolovoz - more i uživancija, listopad - od rujna do studenog bez dana odmora od nastupa, smotri, Pohorje, ispunjenje sna po 3. put, prosinac - hrpa testova, Božić, i ne sjećam se vremenski kad je bilo snimanje Lijepom našom. Nezaboravna godina, kao i svaka do sad.

2. Na što si ponosna iz prošle godine? Inače sam jako samokritična i ne volim kada me hvale, a još manje volim hvaliti samu sebe. Međutim, ponosna sam na sebe, svoj trud, rad, zalaganje, pa tako i na rezultate koji su u najmanju ruku odlični. U 2019. godini tri puta sam ostvarila san o kojem maštam više od 13 godina - stavila sam tijaru (neću reći krunu, jer nakon ovog sanjam još veći san) na svoju plesnu "karijeru" - tri puta sam plesala Bunjevac - san svakog folkloraša. Zatim, završila sam 2. razred gimnazije sa odličnim uspjehom, sudjelovala sam na državnim smotrama, na jednoj osvojila 2. mjesto, prevladala sam strah od visine i na kraju izborila 1. mjesto u 2. kolu MAT Lige u paru. Istina da je godina mogla biti i bolja, ali kada pogledam iza sebe, zaista sam ponosna, a tek kada pogledam naprijed...

3. Što želiš zaboraviti od prošle godine? Ako sam i željela nešto zaboraviti, već je zaboravljeno. Prošlost treba s razlogom ostaviti iza sebe.

4. Koje su tvoje novogodišnje želje? Prethodne godine su me naučile da ako želim sanjati veliko, moram se dobro namučiti da se ostvari. Isto tako, naučile su me da mogu i više nego što mislim da mogu. Zato sanjam velike snove: još bolji uspjeh u školi, napredak u plesu, puno zabave i druženja. Naizgled nije ništa veliko, ali u mojoj rutini, ovo su veliki izazovi. Zadnja želja zvuči glupo, ali tinejdžerica sam i mislim da je vrijeme, želim osjetiti ljubav. Svi oko mene su u manje ili više sretnim vezama, znaju što je ljubav. Nova godina je, priuštam si malo patetike, ali da, želim biti u nečijem zagrljaju i želim izaći iz svoje ćahure. XD (straaaašno, kakve gluposti pričam...)

5. Koji su ti planovi za 2020. godinu? Osim učiti, krenuti u autoškolu, nastupati, putovati i tako svašta nešto, napravila sam jedan zanimljiv plan. Pošto imam neisklesano tijelo, problema sa zdravljem i trebam stalno biti u kondiciji, odlučila sam poraditi na tome. Imam spremno sve, od plana prehrane, plana vježbanja, rute trčanja, izbacujem sokove, unosim više proteina i vitamina i tako... Već sam tokom 2019. godine isprobala sve navedeno, ali ne u isto vrijeme. Ustanovila sam da nije nemoguće i da sam spremna. Počinjem od nove godine jer želim promjenu, a ljepše je brojat dane od 1. siječnja. Ako želite, za kojih mjesec dana mogu napraviti q&a o cijelom tom procesu.

Dnevnik pitanjaDär berättelser lever. Upptäck nu