25 Q&A for girl

195 11 154
                                    

Bokić!

Evo mene nakon dužeg vremena... Mrzim što uvijek tako počinjem, ali nekako moram. Prije svega, puno puno hvala na prijeđenih 1k pregleda, to mi mnogo znači! Tom prigodom, odlučila sam Vas počastiti, tako da sutra očekujte još jedan post. Neka pitanja se ponavljaju, meni ne smeta, kome smeta neka ih preskoči. Ovo su pitanja za cure, naravno mogu odgovarati i dečki. Ako želite, mogu zatražiti nekog bliskog prijatelja da odgovara na pitanja za dečke, pa i to mogu objaviti. Krenimo!

Btw, oni koji pohađaju hrvatske škole, jel' da da ovaj mjesec, skoro i polugodište, više vremena provodimo doma zbog štrajka nego u školi? Meni je ovaj štrajk pao kao budali šamar (moja županija sutra štrajka, pa imam vremena za novi post), ali vidjet ćemo kad ćemo sve to nažalost morati nadoknaditi...


1. Kako bi se opisala slijepoj osobi? Nisam ni visoka ni niska, ja sam Vam taman. XD Imam ravnu, svijetlo smeđu kosu čija je trenutna dužina malo ispod ramena. Imam zeleno-smeđe oči i minimalno 20 madeža po licu, kao i po ostatku tijela. Nećemo o oblinama, jer ono važno su ruke koje pružaju topli zagrljaj.

2. Što radiš isključivo kada si sama? Dosta toga haha, od pjevanja, sviranja pa do slikanja, crtanja, pisanja...

3. Što si do sada najviše požalila? Opet puno toga, ali izdvojila bih to što sam zanemarila svoj prioritet i napravila ono što se očekivalo da napravim.

4. Koju zabludu drugi imaju o tebi? Jooj, puno toga... Ako nekog zanima tko sam zapravo nek pita pa neće biti zabluda ni zabuna, meni nije problem odgovoriti. Najčešća zabluda je da imam jednostavan život i da mi je sve lako...

5. Znajući što znaš sada, koje stvari bi promijenila u svojoj prošlosti? Da išta promijenim, sve bi bilo drugačije, a meni se moji usponi i padovi sviđaju jer su me izgradili ovakvu kakva sam sad. A kakva sam sad? Zadovoljna sa onime što jesam, bolja nego sam bila jučer.

6. Ako je moguće, bi li promijenila rasu ili spol? Samo da vidim kako je to, da, ali sviđa mi se što sam bjelkinja i što sam cura. Smatram da nije važna ni rasa ni spol, već kako mi na to gledamo kao dio nas samih.

7. Što bi napravila da dobiješ milijun dolara? Najprije donirala u neke humanitarne svrhe (znam točno u koje), a dio bih ostavila svojoj obitelji npr. za namještaj, račune, školovanje sestre i mene, a vjerujem da bi mi ostalo i za neki novi početak kada krenem studirati.

8. Da je svjetski poredak u kaosu, što bi napravila da preživiš? Prilagodila se i krpala kraj s krajem.

9. Top 5 ljubimaca najj ljubimaca? Pas, macaklin, mačka, jež, zec.

10. Bez koje aktivnosti ili hobija ne možeš? Plesanja!!!

11. Kad bi mogla promijeniti jednu stvar o/na sebi, što bi to bilo? Volim se takva kakva jesam, ali nadam se da ću se prestati prilagođavati ljudima i situacijama (u tolikoj mjeri u kojoj to radim sada) te imati svoje ja.

12. Kad bi se mogla sjetiti samo jedne lekcije koju bi uzela u sljedeći život, koja bi to lekcija bila? Uvijek postoji druga prilika, zove se sutra.

13. Što bi željela da bude napisano na tvojem nadgrobnom spomeniku? Od kolijevke pa do groba, najbolje je vrijeme proba. (Šalim se, neka moj život ispiše natpis, a koliko znam, tek sam ga počela živjeti.)

14. Gdje bi željela živjeti, a da tamo moraš ostati do kraja života? Nije važno mjesto, samo da sam sa svojom obitelji.

15. Koju pjesmu slušaš kad si tužna? U zadnje vrijeme Never Enough i This is me.

16. Da možeš imati jednu supermoć, koja bi to moć bila i zašto? Čitanje misli, kako bih znala kako se osjećaju osobe koje volim, što mi žele reći i ono što ih muči.

17. Bi li radije bila najljepša ili najpametnija djevojka u školi? Baš da moram birati, najpametnija. Mislim da je i od ljepote i od znanja ipak važnija osobnost tj. ljudskost i empatija.

18. Da na jedan dan možeš postati životinja, koja bi životinja bila? Konj, vranac.

19. Što misliš da drugi vole na tebi? To što mi nije teško napraviti bilo što za one koje volim; od slušanja, utjehe, učenja, usluge, sitnice... Ako me netko treba, spremna sam ostaviti sve što radim, sjesti i saslušati osobu.

20. Da si profesorica, koji bi predmet predavala? Matematiku.

21. Koji ti je omiljeni praznik/blagdan i zašto? Božić. Volim sve blagdane, ali božićni ugođaj je u mojoj obitelji nešto posebno - zajedničke pripreme, slaganje adventskog vijenca, ukrašavanje jelke, okućnice, pečenje kolača, pjevanje božićnih pjesama, priprema iznenađenja za svakog člana obitelji, pa božićno jutro... Najviše osjećam duh blagdana i toplinu obitelji na okupu. Možda jesam tradicionalni tip, ali zajedništvo za blagdane važnije mi je od bilokakvih poklona.

22. Da je tvoj život film, koji bi bio naslov? Moj život je pozornica

23. Koja je najgora odjevna kombinacija koju si nosila? Trapez traperice i neka majica u živčanoj boji.

24. Kako bi se zvala tvoja kćer? Mia/Iskra/Kiara

25. Kako bi se zvao tvoj sin? Adrian/Leon/Rafael


Dnevnik pitanjaحيث تعيش القصص. اكتشف الآن