Deel 29

685 28 6
                                    

Een paar uurtjes later staan we dan in het hotel.


Merttt kommm."jaa"zegt hij en stapt uit de auto.Ik doe mijn armen open en hij knuffelt.ik duw weg en zeg neee tillmij opp.Hij tilt mij op en we gaan de kamer binnen.Omgg merttt is echt mooii."niet zo mooi als jouu"zegt hij. Ik lach en hoor mijn buik .

Gaan we eten? "Uhmm ff na denken"zegt hij.oke denk jij ff na dan ga ik.ik loop weg tot hij aan mijn arm mij trekt en ik op hem val.Merttt!hij doet mijn haren die voor mij zijn gevallen achter mijn haren."weetje wel hoe mooi je bentt"zegt hij.Ik kijk hem in zijn ogen en aai zijn haren.Weet jij wel hoe knap jij bentt.

Hij doet zijn vinger opmijn lip en kijkt naar daar.ik krijg weer de spanning en weet niet wat ik moet doe .Hij drukt in een keer lijn lippen op mij en doet zijn armen om mij heen.Daarna krijg ik geen zuurstof meer en laat ik loss.Mag ik eten?? Sorry maar eten komtt eerst😂.hij lachtt en knijptt in mijn wang.Auhh merttt! Ik knij in zijn sixpack."aahww mertt"doet hij mij na als een meisjesstem.Dit ga je boete ! En mijn stem is niet zo! Sukkel! "Sukkell"doet hij me weer na.

Ik pak snel wat en gooi op hem af.Hij bukt en pakt het voorwerk."een slipperrr"vraagg hij.ik lach."Serieuss?"zegt hij.Komm.ik trek aan zijn arm en we gaan de kamer uit.

Na het eten besluiten we naar het strand te gaan.Ik heb mijn bikini aan en mert zijn short .ik hoop niet dat het als de vorige keer beïndigd.Merttt!!"jaa askim hayatim schatje liefje"zegt hij.hou opp slijmball.laat je handen zien.Hij steekt ze uit en ik zie zijn ring.Goedzo! Nooit meer je ring eruit halen.Zo zien die hoeren dat je getrouwd bent!

"Denk je dat ze na die ring gaan kijken"zegt hij.Ik sla op zijn arm en loop naar de bankje en ga liggen.Na een tijdje zie ik een schaduw voor me."kom zwemmen"zegt hij. Isgoedd .Hij loopt voorop en ik spring van achteren en we vallen allebei.

"Ahhh meryemm"zegt hij.SORRYYY ."grapjee kom"zegt hij en trekt mij op zijn schoot.Zijn handen gaan langzaam naar beneden.ik weet dat hij het doet om mij te iriteren.Mert we zouden zwemmen kom zeg ik en sta op.Als we in het water zijn spring ik op zijn rug en deze keer lukt het me!We zwemmen nog een beetje en als we moe zijn gaan we naar ons kamer.

Ohh mert ik heb honger."isgoed ik ga wat bestellen beneden"zegt hij en gaat weg.Ik ga op mijn telefoon en Ik zie ons veel op nieuwsverhalen en lees de titels door

'WELKE MOOIE DAME HEEFT DE HART VAN MERT YILDIRIM GESTOLEN!'

'WAAR ZIJN MERT EN MERYEM YILDIRIM OP VAKANTIE'

Omg hebben we echt zo veel fans.Natuurlijk weten ze niet waar we zijn.Ik plaats onze foto op instagram bij het strand.Even later komt mert en gaan we eten.Na het eten kijken we een actie film

Pov azra

Zonder mijn broer voelt het echt anders.Natuurlijk kwam hij niet altijd naar ins omdat hij een eigen huis al had maar hij was toch aanwezig meestal.Ik loop naar beneden en zie emir's moeder en mijn moeder .ik begroet ze en ga zitten en luister hun verhaal mee.

"Achh ik hoop dat ze gelukkig worden voor altijdd"zegt mijn moeder."Jaa inshallah , azraa jij bent nu de volgende"zegt ze.Ik knik en kijk mijn moeder aan."heb je niemand "vraagt ze.Ik wordt een beetje rood en kijk emirs moeder aan.Nee zeg ik."achh komt nog well"zegt ze .ik lach."En trouwens was emir niet verloofd"vraagt mijn moeder aan haad .

Wachtt! Wat zei ze .Ze zei dat emir verloofd is .Omg.Tuurlijkk is het normaal hij is zo knap wie zo niet willen?!Misschien ik alleen niet omdat hij iritand is denk ik jn me hoofd.

"Nee dat is allang al klaar , was twee jaar geleden.Blijkbaar was ze voor geld samen met emir ."zegt zijn moeder.

Kkr hoertje waarom doen mensen zulke dingen ?! ik sta boos op en loop naar mn kamer en pak mijn jas en tas.Ik neem een frisse lucht en loop de ziekenhuis binenn.

"Mevrouw Yildirim er ligt iemand zwaar gewond door een auto-ongeluk binnen"zegt mn assistent.Waar is burak? Hij was in dienst of niet?" Meneer burak heeft een gesprek op dit moment "zegt ze.Ik rol met mijn ogen en loop naar mijn kamer .

Ik doe mijn jas uit en doe mijn dokters jas aan op mijn zwarte jurk.Ik twijfel of ik mijn hakken uit moet doen maar laat het maar zo.Ik pak de dossier en ga naar spoed.

Ik loop de kamer binnen en zie een man liggen met bloed op zijn borst.Amir , yunus maak snel een mri scan en gaan we kijken of er wat aan de hand is .Meyra maak jij de operatie kamer klaar ik moet wat hechtingen doen.Ik ga dichterbij staan en schreeuw de overhemd met een schaar.Ik kijk de gezicht van de man aan .

Omg EMIR?! mijn hart gaat sneller en ik weet niet meer wat ik moet doen.

Uffff azraa blijf kalmm.Ik raak zijn wang aan en aai het .ik glimlach en hoor dat de deur open gaat.Ik haal mijn hand snel weg een draai om.Meyra?"de kamer is klaar gemaakt u kunt beginnen"zgt ze.Ik knik en breng hem naar die kamer.

"Mevrouw dit zijn de mri"zegt yunus.Ik bekijk de mri en zie nergens een breuk ofzo iets.Schoon! Zet het maar ik de dossier en roep meyra .

Na dat we klaar zijn stuur ik hem naar een normaal kamer en doe een naald in zijn arm voor de infuus.

Na een paar uurtjes is het 01.00 nacht en wou ik naar huis gaan .Zal ik naar emir gaan? Ufff nee wat ga ik doen de asisstent zijn er toch om hulp.Ik loop naar de garage boven en ga toch naar emir.

Ik loop zijn kamer binnen en zet de gemiddelde infuus wat lager .Ik controleer met een lichtje of zijn reflexen goed zijn door in zijn oog te schijnen.

Ik doe net mijn hand weg halen totdat hij "dokter"zij.Hij probeert zijn ogen te openen en kijkt mij aan."azra"zegt hij met zijn stem die ik heb gemist.Emir.."ben jij een dokter"zegt hij.ik lach en knik erna."mijn..mijn engel"zegt hij.ik kijk hem geschokeerd aan.

Mijn hart begint snel te gaan.oefff."Emir ga maar uit rusten morgen kom ik weer langs "zeg ik en wou weg gaan totdat hij aan mijn hand trekt.Ik kijk naar ons handen en hij ook."sorry"zegt hij en laat mijnhand los.

"B..blijff"zegt hij moeilijk omdat hij pijn heeft denkik.Ik loop naar de infuus en zet het weer hoger .I..ikk? Hij knikt.Fff hoe ga ik nee zeggen.Ik wil wel bij hem blijven..

Ik knik en pak een stoel en ga naast hem zitten ."zit je lekker "vraagt hij.Jaa."kom anders naast mij"zegt hij.ik kijk hem raar aan .Nee dankejwel je hebt pijn."En als ik geen pijn hand zou je wel? "Zegt hij lachend.Ik kijk hem ongelooflijk aan en knijp in zijn arm."ahhhw" ik rol met mijn ogen en probeer te slapwn.

Pov emir
Na een tijdje slaapt ze en dat controleer ik door Azraa shttt azraaaa! Te schreeuwen.Als ze slaapt ga ik staan en til haar naar de bank in de kamer.Ik neem de stoel mee maar daar en de infuus ook.Ik doe de deken over haar heen ik ga zitten.Ik doe voorzichtig mijn hand over haar wang en aai haar wnag.

Ik ga wat dichterbij staan en trek hasr geur op.Ze ruikt zo lekker.Ik denk aan de eerste keer toen ik haar zag ik dat rode jurk wat strak om haar lijf zat en met haar groene ogen mij aankeek.Ik kijk naar lippen die zo aantrekkelijk zijn.ufff emirr doe normaal.Ik was niet zo.Zeker omdat ik die kkr infuus krijg die me een beetje high maakt .Ik voel niks! MAG OOK NIKS VOELEN!

Mert & MeryemWhere stories live. Discover now