Deel 27

567 33 14
                                    

Ik sta vroeg op en doe mijn trouwjurk aan.Ik kijk naar mezelf van de spiegel en krijg volle ogen.hoe alles zo snel is gegaan.Ik ga mijn ouders heel erg missen en mijn broers .De deur gaat open en me vader komt binnen.Baba? "Meryem kom even zitten"zegt hij en komt op me bed zitten.Ik zit op mijn bureaustoel en schuif naar hem toe.

"Ik wou altijd al een meisje hebben die net zo mooi als je moeder was en een goed hart had.Na twee keer kregen we jouw.Ik was zo blij.ik voelde me echt een Vader .ik hoop dat je gelukkig wordt want dat verdien je echt.en je bent altijd welkom mijn meisje"zegt hij knuffelt.ik laat mijn tranen gaan en hij veegt ze weg.

Later komt de visagist weer en diet mijn haar en make up.We maken allemaal fotos en eten voordat we uit huis moeten.Zoals de turkse traditie moet hij me komen ophalen.wanneer ik getoeter hoor zie ik dat iedereen is gekomen.Ik doe de doekje(idk hoe het heet) over me hoofd en loop naar beneden.Mijn broertje emir komt en doet de rode lint drie keer om mijn zij en bind het vast.Hij geeft een kusje op mijn voorhoofd en kaat mij gaan.

Mert loopt naar binnen en hij ziet er zo.. knap uit.Hij heeft een zwarte pak aan met een wite overhemd en een roos .Hij loopt naar me toe en pakt mijn hand.

Iedereen gaat alvast naar de zaal en wij gaan naar de fotograaf.Na de fotos zitten we weer in de auto en rijden we naar mac."askim wat wil je"zegt hij.Burger ."isgoed , lach een beetje het lijkt alsof je dit niet wilt"zegt hij.Mert het is omdat ik niet meer met mijn ouders ben dus laat mij een beetje droevig zijn.hij knuffelt mij en geeft een kusje en rijd verder naar de mac.

Als we voor de zaal zijn pakt hij mijn hand en lopen we samen naar binnen.Er wordt geklapt .We doen ons eerste dansje en kijken alleen naar elkaar."meryem ik hou van je"fluisterd hij.Ik ook van jou fluister ik terug.  Pff ben zo bang voor vanavond denk ik in me hoofd."wit" zegt hij.Wat wit? "wit staat jou het mooist"zegt hij.ik wordt rood en kijk om me heen.Iedereen kijkt naar ons.Er draait en ander liejde en er komen andere mensen als koppel mee dansen.

Pov azra
Ik loop de zaal binnen en zie mijn broer en meryem dansen.Achh ze passen echt .Ze zijn precies voor elkaar gemaakt..ik wil ook zo een liefde .ik loop uit de zaal richting de wc en ik glij bijna uit totdat ik twee grijze ogen tegen over me zie.Weer hij😍🙄.(de jongen die ik in meryems huis zag bij het verloven) Hij heeft zijn hand onder mijn rug gedaan waardoor ik niet val.hij kijkt zo mooi naar mij.Uhmm.Zou je me los willen laten?."even na denken"zegt hij en schenkt een lach waardoor ik zijn kuiltje voor het eerst zie.ik bijt op mijn lippen en kijk weg.hij laat me los en ik val.IDIOOT.Zomaar laat je me vallen! "Jij wou dat ik je los liet"zegt hij en stuurt knipoog.ik rol met mijn ogen en loop naar de wc.

Ik kijk naar mezelf in de spiegel en zie dat ik helemaal rood ben.ik werk mijn make up bij en zie dat mn ketting is gevallen die ik van mijn oma kreeg die dood is.Ik ga uit de wc en kijk naar die plek maar nergens is hij.Ik doe me ogen dicht om niet te huilen.

Ik loop naar binnen en zie iedereen dansen."uhmm"ik kijk naast me en zie weer die knappe jongen."gaan we dansen" zegt hij.ik wordt zenuwachtig en mijn hart gaat sneller.Nee"laatste kans"zgt hij.Ik schud nee.Hij loopt naar mijn nicht en neemt haar mee naar de dans .krr soumaya.Zij is altijd zo jaloers op mij en pakt alles van me af.Kijk dan ze gaat bijna in hem.Ze gaat sws aan hem plakken.Kijk wat ze aan heeft .

Ik loop naar daar toe en zeg dat soumaya's moeder haar roept.Ze loopt weg en hij trekt mij meteen tegen hem aan en danst

Pov meryem
Als we klaar zijn met dansen gaan we eten met zn alle en dan gaan we halay.Er komen mensen steeds fotos van me maken.Als de meeste mensen weg zijn blijvrn alleen onze familie .Melis mehemt emre eslem azra emre(beste vriend van mert) zijn vrouw esra en andere vrienden van mert en mij.Er wordt discoliejdes afgespeeld en wij danse daarop.

Pov azra
Als bijna iedereen weg is dansen we nog even .Ik snap niet waarom die jongen nog hier is ? Alleen familie is nog hier.Ik zie meryem en mn broer afschied nemen en weg gaan.ik loop naar buiten en zie de knappe jongen in zijn mercedes gaan ."zal ik je brengen madame ? "Vraagg hij.Even na denken hoor zeg ik.hij stapt uit en loopt mijn kant op.Net toen ik de deurhendel wou vastpakken deed hij zijn hand erop.Ik kijk hem aan en we zijn bijna face to face .Ik wordt  rood en laat de hendel los.Hij doet de deur open en ik ga zitten.Hij legt mij af bij mijn vriendin want ik zou bij haar gaan aankleden en naar de ziekenhuis gaan omdat ik dasr een dokter ben.
dankjee zeg ik en ga naar binnen.

Pov meryem

Als iedereen weg is neem ik huilend afscheid en gaanwe met de auto naar ons huis.als we voor de huis zijn tilt  mert mij op tot ons kamer.Als we binnen komen zie ik overal kaarsjes en rozen.hij legt mij neer en kust mij."ik ga even naar beneden en voel je op je gemak dit is ons huis"zegt hij .ik knik en loop naar de badkamer.Na het douchen doe ik mascara en lipstick.ik doe parfum op en doe een witte lingerie aan .

Ik haal diepe adem en zie mert met tshirt en short.Ik loop naar hem toe."het was zooo en lange dag"zegt hij.jaa...Ondertussen doet hij zijn. T shirt uit waardoor ik weer zijn sixpack zieee."meryem ik geloof hetnog steeds niet , we zijn gewoon getrouwd"zegt hij.Ik concentreer alleen op zijn sixpack en dwaal af..Jaa he.Het voelt zo anders."ik beloof je , je gaat alleen maar lachen en nooit huilen.Ik hou alleen van jou."ik ook van jou meryemm"zegt hij en drukt zijn lippen op mij....

Lees aub hieronder

Hey allemaall hie vinden jullie het verhaal gaan?-
-Wie is de mysterieuze man die azra steeds ziet?
-Willen jullie meer over azra lezen
-Wat willen jullie veel lezen over mert en meryem

Mert & MeryemWhere stories live. Discover now