Deel 28

598 26 3
                                    

Ik wordt wakker en kijk om me heen .Ik zie mert niet naast me.Ik sta op en kijk op de grond en denk weer aan gisteren nacht.Ik wordt rood en pak mijn kleren.Ik stop alles in de was en ga onder de douche.Ik doe een zwarte broek met een trui erop aan.Ik stijl mijn haar en doe wat mascara.Ik loop naar beneden en zie mert in de keuken met een pak aan.


"Meryem" mert zeg ik en hij neemt mij tussen zijn armen."mn vrouw"zegt hij en ik wordt een beetje rood."heb ontbijt voor ons gemaakt"zegt hij en kaat de tafel zien.Omg mert dankjewel.Ik loop langzaam naar de tafel en zit.Hij trekt de stoel en gaat naast mij zitte ."heb je nog pijn"zegt hij.Een beetje zeg ik lachend."sorry"zegt hij en geeft een kus op mijn neusje.

Zeg mert waar ga je naar toe ."werk"zegt hij.Nouu nu al? "Nee alleen vandaag omdt ik een belangrijk gesprek heb "zegt hij.oh goed.Moet mee ? wantjaa ik ben tocb je asistent."nee ik zet je aanwezig voor deze keer ga maar uitrusten"zegt hij.Okey ."oh en we gaan morgen ochtend vliegen "zegt hij.Omg naar waar ?? "Malediven"zegt hij.Omg mertt.ik spring meteen op hem en knuffel.Hij draait rondjes en laat me los."ik moet echt gaan"zegt hij.Merttt als een meisje naar je kijkt haal ik haar ogen eruit ! Dus wees alert."jajaaa vrouwtje"zegt hij.Hij geeft onverwachts een kus op mijn lippen en laat hij los.


Als hij weg is bel ik emir om mijn spullen te brnegen die nog er zijn.ik wordt geappt door azra.

Azra:Meryem kan ik naar je komen ? Me broer zei dat je alleen was ?
Ik:Jaaa azra kom schatt
Azra:Ik ben er zo!
Ik:Isgoed


Ik maak het huis schoon en doe de was .Daarna doe ik steek ik de  kaarsen even aan .als de bel gaat doe ik de deur open en komt azra.Ze knuffelt meteen.ik vind haar echt lief


"Meryem ik heb een paar videos van ne bruiloft op cd gekregen thuis"zegt ze en geeft ze aan.Dankjewel.Je zag er echt mooi uitt.Beeldschoon."Dankjewel niet mooier dan jou natuurlijk"zegt ze.Enn? "Wat" is er een knappe prins ."Hahaha nee "zegt ze.Hey! Waarom niet je bent mooi en slim."ik..ik..kijk ik vind hem niet leuk ofzo..maar hij is echt knapp"zegt ze.Aaah azraavertell , wat is zn naam .We fixen well."ahaha nee hij is echt iritand ik zie hem overal .Ik weet zijn naam niet "zegt ze.Ohh .Jammer .Waar zag je hem."Bij jou thuis en bij de bruiloft van jou gingen we dansen"zegt ze.Ik doe mijn handen voor me .Ik ben echt in shock.Stel het is een vriend van je broer .



"Hoop het niet..ik ga hem toch niet meer zien..Verder heb ik geen flow met iemand maar er is wel een vriendvan me broer die steeds achter me aan zit "zegt zs.Aah als hij iriteerd zeg gewoon tegen mert ."jaa "zegt ze.Wil je thee? "Ja isgoed ik help wel"zegt ze en staat op."Hoe was hettt"zegt zd met haar wenkbrauwen te bewegen.Hahahaha.Azraaaa! "Zeggg"zegt ze.Het was ...nee ik ga niks zeggen je gaat het zelf moeten meemaken! Ze lacht en kiest een theezakje.Dingg donggg


Ik doe de deur open en begroet emir.Emirr kom zitten ."ik weet niett man, ik moet naar werk zo"zegt hij.Kom ff twee minuten .Hij komt naar binnen en zit op de bank.Azra komt van binnen en zet de thee op tafel en kijkt op naar emir.Emir kijkt haar ook aan lachend.Meryem legt de thee en gaat zitten.



Emirr kijk dit is azraa, merts zusje .emir draait om naar azra en kijk mij aan."duss je heet azraa kleine heks"zegt hij.ik kijk hem raar aan."we zagen elkaar een paar keer"zegt azra en ik knik.


Nadat niemand praat zegt azra"ik ga naar huis" en staat op.Azra kom vaker langs zeg ik en geef haar een kusje.Emir staat op en loopt achter haar aan.Emir naar waar ga je ? "Naar werkk"zegt hij.Oke rij voorzichtig.Nadat zij weg zijn denk ik na aan wat azra zij.Omg kan het emir zijn ..ze keek ook een beetje verward en werd roodd..
Ik loop naar boven en doe onze koffers terwijl ik met eslem bel



Pov azra
Emir komt achter me aan en pakt me van mijn pols .ik draai om en kijk hem aan."Duss azraa " jaa emirr! "Zusje van mertt"zegt hij.Broertje van meryem! Hij begint ze lachen en ik kijk hem raar aan."niet te geloven gewoon"zegt hij.Ik pak mijn tas en loop verder."Hey! Waar ga jij naar toe ! Ik breng je wel"schreeeuwt hij.Nee dankjewel schreeuw ik terug.Hij gaat in zijn auto en rijd weg.Idioot!



Na twee min komt er een auto langs mij langzaam rijden.Ik durf niet op te kijken ondt het eng is.de auto stopt en de gene staot uit en loopt achter me aan.Ik pak een steen en draai snel om en gooi op die gene.Emir!




Ik loop naar hen toe en hij houd zijn hoofd vast.ik bijt op mijn lip en loop naar hen toe.Omgg sorry sorry sorryy! "Dit gaa je boete!"zegt hij.hij komt op me af en ik kijk bang en kan nergens heen.Hij trekt aan mijn pols en leunt mij tegen zijn auto en begint met kietelen.

-Hahgahxhsh.
-Eeh
-Eminsxhhsh
-Emirr stop anskskzjx



Hij stopt en laat mij los."stap in"zegt hij.ik kijk in zijn mooie ogen en stap in .terwijl hij rijd kijk ik naar zijn hoofd die bloed.Ik doe me hand op zijn zachte haren en hij kijkt me verbaasd aan.Je bloed!"is niet erg "zegt hij.Jawel! We moeten naar de ziekenhuis!




Pov meryem
Als ik de koffers heb gedaan maar ik eten voor mert en mij.Als de bel gaat zie ik dat hij er is.Ik knuffel hem en laat hem niet los."Ik zie dat mn vrouwtje mij heeft gemist"zegt hij.Ik knik en geef hem een kusje.ik trek aan zijn arm en breng hem naar de keuken.Ik hen eten gemaakt."lekker"zegt hij en doet zijn armen achter mij om me buik.


"Alleen ik wil geen eten "zegt hij.Waarom ? "Ik wil jou eten"zegt hij en geeft een kusje op mijn schouder.Ik wordt rood en glip uit zijn armen.Mert! Deze eten gaat op! "Okee madame eerst eten en dan datt"zegt hij.hhh gaanwe zien zeg ik zacht.

Na het eten ruimt hij de afwas en ik doe de was .Als ik klaas ben doe ik mijn satijnen pijama aan en loop naar de tv .hij komt naast me ploffen."ik ben dooddd"zegt hij.ik doe mijn handen op zijn rug en geef hem een massage.een tijdje later kijkenwe tv."ik verveelll me"zegthij.Shtt ik kan niet concentreren door jou! Ik ga door zijn zachte haren en hij kijkt me aan en tilt mij in een keer op.Aah mertt!! "Shtt"zegt hij en gaat dde trappen op richting ons kamer...

Mert & MeryemDonde viven las historias. Descúbrelo ahora