Deel 12

723 36 8
                                    

Ik wordt natuurlijk wakker alleen op de bed .Yess.Deze twee waren zeker vroeg wakker geworden door de spaning.ik sta op en loop naar mn nichten."ben je wakker" yess .Wanneer komt visagist? "Uhmm rond een " ohh okeyy.

Ik loop naar beneden en zie mijn moeder en tante"s al aan tafel."kom eten " ik roep me nichten en we gaan eten.waar is mehmet. "Die is met je vader naar de kapper " Ahaha isgoed .na het eten gaan we met zn alle naar de kapper.We laten een model doen en gan naar huis.thuis doet de visagit onze make up."meryeem je ziet er echt mooii uitt" yeahh bitch."Oke hoekaat gaan we de bruid ophalen(traditie) ? "nuu"zegt mehmet die naar beneden komt.

Aah mehmettt ."jajaa ik weet ik ben mooi" zegt hij.Normala zou ik egoist zeggen maar je bent echt mooi zeg ik lachend.we gaan met zn alle in de auto en gaan met heel veel autos naar de huis van de bruid(melis) er wordt gedansd.daarna gaat melis en mehmet in een limosine en alleen ik ga mee.

Ik plof op de achterbank.Ahh mn rugg."Je bent niet alleen daar achter" hzo."mn neefje komt" welke neefje zeg ik met grote ogen."mert" ik zucht en mijn broer draait om."is er soms een probleem ofzo" vraagt mehmet.ik kijk melis aan en ik ga haar dag niet verpesten.nee abi.hij draait weer om.Ze ztten een liejde aan en gaan helemaal los.ik maak snapss en zet ze online.ohh trouwens me outjee

We stoppen en komen aan bij een fotozaal

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

We stoppen en komen aan bij een fotozaal.Er worden foto's gemaakt en ik ben in een ander kamer aan het staan/kijken naar hun.Opeens doet iemand zijn handen voor me ogen.Mehmet? Melis? Ik ruik de geur van mert.Ik pak zijn handen van mijn ogen en pak zijn handen vast.Mijn hart gaat sneller ..ik laat zijn handen los."je ziet er mooi uit" zegt hij.Dankjewel.ik kijk hem aan en hij heeft ene zwarte smoking aan😍.jij ook."hhh?" Ik bedoel je ziet er ook leuk uit! "Ohh dankjewel swss,  altijd " egoistt.

Waar is de verloofde ? "ze komt naar zaal" hmm ."meryem" zegt hij met zijn groene ogen , ik kijk hem diep aan.oke nu weet ik het zeker .ik hou van hem.ik kan niet zonder hem.Ik krijg volle ogen en loop naar de wc en sluit me zelf op.Waaromm?? Waaromm mertt.Hij is verloofd ! Hoe kan ik hem leuk vinden.Ik veeg mijn tranen .Ik werk mijnmake up bij en ga uit de wc.Ik zie opeens mert voor me.Hij knuffelt me en ik laat het maar zo."shtt waarom" zegt hij en kijkt me aan.We-Wee moeten ga-gaan .

Ik loop naar de auto en mn broer en melis komen ook.Mert stapt naast mij en we rijden.Als we daar aankomen is iedereen in de zaal.Mert en ik lopen als enige achter hun aan en iedereen kijkt ons aan.ik zie de vieze blikken van hayat al.me broer en melis dansen .ik krijg volle ogen en ik zie mn ex die me jaren geleden had verlaten naar mij kijken.mert komt naast me."Gaan we dansen" ik schud nee, mensen gaan verkeerd denken en ik wil niet tussen hayat en mert staan."oke dan ga ik met die meisje " zevt hij en wijst een hoerig meisje aan met een korte rok.ik schud me schouders alsof het me niet boeit.Hij loopt naar de meisje toe en zij gaat gekijk plakken en zit aan hem.

Ik wordt zo boos en sta op en loop naarze toe.Mertt ben van mening veranderd."te laat" ik zie dat mn ex naar me toe loopt.ik wil echt niet met hen praten.Mert je hebt geen keuze .ik trek hem en hij doet meteen zn armen over mij heen.pfoee krijg het heet."mm ik hou wel van dominante dames die doen wat ze willen " achh mert ik zag me ex en wou niet met hem praten, anders zou ik weglopen."aha zekker" .Hi drukt mij nog meer tegen hem aan en ik fluisterd:mert wat doe je.

Ik zie dat mn ouders ons aan kijken en vooral mijn moeder alsof ze mij vind passen met mert.ik kijk naar de andere tafel en zie merts moeder mij lachend aankijken.Ze is echt lief.ik kijk hayat aan en ze kijkt alsof ze mij wilt vermoorden.ik zie ook een man.vgm de vader van mert .hij kijkt mij ook lief aan maar meer alsof hij iets aan het nadenken is..

"Fuck de rest denk alleen aan ons" zegt hij.onss? Hmm.Ik kijk hem met grote ogen aan en lach daarna.Zelfs de gedachten zijn leuk .Ons😍."je moet meer lachen" .En jij moet dansen met je verloofde want ze gaat me zo vermoorden."Meryem " jaja mert wil geen leugens meer horen stil.hij doet zijn hoofd in mij nek.ik krijg rillingen en kippenvel.Mertt .Mertttt.Oefff krijg het heet .De liejde stopt gelukkig en hij laat me los."Ik wil je voorstellen aan mijn vader " de grote baas?? Hij knikt.hij pakt aan mijn arm en trekt mij mee en ik loop mee.

"Baba dit is mijn asistent " zegt hij."Assistent? Het leek meer dat zij jou verloofde was dan hayat"zegt hij lachend maar ook meenend.Iknwordt een beetje rood en kijk weg."maar goed" ik kijk hem aan."goeie smaak"zegt hij tegen mert .Wat? Ik snap niks? "Murat"zegt hij en ik geef een hand en zeg Meryem.

Ik geef nog een kus aan de moeder van mert en zwaai bitchy naar hayat.leuk om jullie te kunnen ontmoeten maar ik moet even gaan naar mijn broer ."isgoed dochter ga maar " zegt hij.ik glimlach en loop naar de dames en ga zitten.Als de eten komt gaan we eten.

Pov mert
"Ze is echt een mooie meisje"zegt mn vader .ik knik."ik zag hoe je naar der keek"zegt hij en geeft een zachte boks aan mn arm.ik lach en denk aan der net."je vind hayat niet leukhe" ik zucht en zeg nee."ga voor der zoon"zsgt hij.Ik kijk hem ongelovog aan.Zeg vallaha ? "Hij knikt.Ik knuffel mijn vader en loop naar meryems tafel toe met haar vader en moeder.Ik weet niet eens wat is moet zeggen uit blijdschap.

Pov Meryem

We waren aan het lachen omdat mehmet op de voet van melis stampte tijdens hun eerste dans terwijl de 100x hadden geoefend.Opeens raakt iemans mijn schouder aan.ik draai om en zie mert .ik kijk me ouders aan en zij kijken ook."Meryem kan je even komen"zegt hij.ik zie nu oas dat zijn haren een beetje golvend krul zijn.Ik knik en zeg dat ik zo komz

We lopen naar een gangetje en hij duwt mij zachtjes tegen de muur.ik kijk hem niet begrijpend aan.hij lacht alleen.Hij doet een plukje van mijn haar naar achteren.Mert? "Meryemm " hij kwam dichterbij met zijn gezicht en keek naar mijn lippen.Ik hou van hem.ik wordt weer zenuwachtig en mijn hart gaat sneller.opeens schreeuwt hayat en komt op ons af.

"Mertttt " hayat? "waat doe jij alle— ze valt flauw.Mertt!!"ik ga haar even naar de ziekenhuis brengen."okee" hij gaat weg met hayat op zijn schoot en ik ga terug nasr mijn tafel.

"Meryem wie was dat" mert mn baas ."ohh is hij ook hier "vraagg mijn vader .Jaa melis is zn nicht..."ohh zoon van murat".Ken je hem? "Jaa jaa een oude vriend van me , lang niet gesproken"zegt hij.Hij gaat naar murat toe.

Later in de avond eten we taart en gaan we dansen.Daarna gaan we nasr huis .ik neem een lekkere douch en doe mij pijama aan.

06****

Meryem heb je gemist, we moeten afspreken.Zo snel mogelijk.

Mert & MeryemUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum