Deel 24

656 32 8
                                    

Pov mehmet

Vandaag kwamen we erachter dat melis zwanger is .We wouden het vertellen totdat mert ons belde.Onze kleine zusje is te klein om dood te gaan.Ik zie alles voor me gebeuren en akn er niks aan doen.ik laat een traan gaan.Ik zie mert dat helemaal slecht aan toe gaat.Hij schreewt de hele tijd en huilt ook.Niemand van ons kan wat zeggen hij heeft helemaal gelijk."LAAT MIJN MERYEM ZIEN"zegt hij en valt op dr grond.Me vader en ik rennen meteen naar hem toe en de dokters brengen hem naar een kamer.

Meryems dokter staat daar nog.er komt een asistent naar buiten en roept de dokter snel naar binnen.Ik troost me moeder en me vrouw.

Shtt melis ..is slecht voor de baby"fluister ik kn haar op.Ze veegt haar tranen en doe mijn arm om haar.

De dokter komt naar buiten."mevrouw meryems hart is weer gaan kloppen dit is echt een wonder .Dit komt niet te vaak voor ..Waneer ze wakker is mogen jullie haar zien .


We lachen allemaal en knuffelen


Pov mert .
Ik wordt wakker en zie draden om me heen.Meryem..Ik ruk alle draden los en sta in een keer op.Ik loop de kamer uit.de asistent komt achter me aan."meneer uw infuus is nog niet op"zegt ze.Opndonderen.ik loop meteen naar meryems kamer toe.iedereen is aan het lachen en knuffelen."Waarom lachen jullie meryem is daar binnen "zegt ik."zoon meryem leeft "zegt haar vader en knuffelt mij.ik ben nog steeds in shock.ik lach .Meryem heeft mij niet verlaten..



"We mogen naar binnen als ze wakker is"zegt emir.Fuck it ik ga .Ze lachen allemal en ik loop naar binnen.Meryem.ik pak haar koude handjes vast.Meryem ik beloof je ..als je wakker wordt gaan we meteem trouwen ..ik wil voor altijd samen zijn..dankjewel dat je me niet hebt verlaten zeg ik en kus haar hand en daarna haar voorhoofd.Ik kijk naar haar lip en grijns.Jaaa mevrouw meryem nu kan je niks meer zeggen.Ik pak mijn telefoon en film dat ik haar lippen kus .opeens voel ik dat ze mijn lippen bijt en ik laat los.



Meryem? "Ben je nou zonder mijn toestemming mij aan het kussen"zegt ze koppig.Meryem ik hou van je."ik ook van jou"zegt ze en kus weer .

Kuch kcuhh. Ik draai me om en zie de dokter ."mevrouw ik ga een paar testen doen als de meneer uit deze kamer gaat en daarna gaat u naar een normale kamer en gaat u een paar dagen uitrusten.


Ik loop de kamer uit en voordat ik eruit ga draai ik om en knipoog.Ze lacht en wordt rood."mert wat zei de dokter "vraagt haar moeder .Alles gaat goed.Ik zit aan mijn lippen.Heel goed zelfs ..mehmet die me door heeft geeft een grijnzende blik.Hij doet zn arm om me heen ."Mert we moeten meer zaken samen doen als vroeger weer"zegt hij.ik knik.me moeder en vader zitten met de ouders van meryem.Ze kunnen goed omgaan met elkaar zie ik want ze lachen heel de tijd.Volgens mij zei me vader dat hij de vader van meryem kende .


Meryem komt uit de kamer en ze brengen haar naar een normale kamer.iedereen loopt mee maar ik loop helemaal voor en pak haar hand.Als we in de kamer zijn geeft de dokter een infuus en gaat weg.Meryem zit je lekker ? ze knikt .ik hou zo veel van haar..meryem laat me nooit meer alleen.



Pov meryem
Door een kleine ding ging ik bijna dood.Hoe was dat eigenlijk gebeurd ? was er een storing ,waarschijnlijk wel.Mert wordt gebeld en loopt naar buiten.hij komt terug .ik kijk hem vragend aan."ik heb onze ouders naar de cafe beneden gestuurd zodat ze kunnen uitrusten"zegt hij.Ohh oke."en safae belde"zegt hij.
Ik doe een wenkbrauw omhoog.SAfae? Welke meisjee zeg nuu! Ik probeer op te staan.Hij komt en laat mij weer liggen."shtt rustig jaloerse , is de assistent aan de balie"zegt hij.ik wordt ern beetje rood."Ze zegt dat iemand expres heeft stop gezet"zegt hij.Wie omgg."ik weet echt niet , ik heb wel vijanden maar ik heb mensen voor de bedrijf nieman kan naar binnen"zegt hij.Hmm."Heb ne na mij iemand gesproken"zegt hij.Nee ..ik denk na..ohjaa hayat.."KKR HOER IK GA HAAR METEEN ZOEKEN"zegt hij.Mert ik wil echt geen gedoe meer ..ik ben moe..uitgeput ..ik heb geen zin meer in merr actie ."nee meryem ze gaat boeten"zegt hij en geeft een kusje op mijn voorhoofd en gaat weg.



Uffff luister ook een keer eens naar mij.ik pak mijn telefoon en wordt gebeld door merts beste vriend Emre en ookweln de kleine baas bij ons bedrijf.hallo? "meryem" jaa."beterschap" dankjewel.."ik heb de camerabeelden gevonden" zegt hij.ohh echt yess thankyouu ."Ze kan de cel in als mert niks gaat doen want anders gaat zij schuld op hem gooien"zegt hij.Emre! hij is met wegegaan."ik zoek hem wel , rust jij maar goed uit"zegt hij.

Pov mert
Ik heb eindelijk hayat's locatie gevonden maar ze is gevlucht naar Frankrijk.Ik bel mijn mannen op en zeg dat ze haar naar hier moeten brengen morgen.Ik wordt gebeld door emre .hallo? "Mert zeg dat je niks hebt gedaan bij hayat"zegt hij.valla als ik haar vind he ! ze gaat dood."Ik heb bewijs gevonden ze kan de cel in!"zegt hij.Valla? "Vallaa"zegt hij.Emre ik hou echt van je ! "Ieuw zeg maar tegen je vriendin"zegt hij.Emre maak me niet parra doei.



Ik ga naar de ziekenhuis en ga daar naar meryem."mertt"zegt ze .meryem.ik loop naar haar toe en knuffel haar.Meryem over twee dagen kom ik je handvragen we gaan metene verloven.

"Aahh mert maak me niet zenuwachtig"zegt ze.
Mmhmm.ik kijk naar haar lippen en zij naar die van mij.Ik druk mijn lippen op die van haar en de deur gaat open..

"MERT?"

Mert & MeryemWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu