Deel 21

665 44 10
                                    

Ik wordt wakker op de bed van mert denk ik.ik sta op en was mijn gezicht .Mertt? Ik loop naar beneden en zie mert ontbijt maken.ik loop langzaam achter hem aan en doe mijn armen om hem."mm normaal hoor ik zulke dingen te doen"zegt hij.jaa zeg ik lachend.Wat maak je?" Pannenkoeken "zegt hij.mm. Ik laat hem los en wou weglopen totdat hij mij optilt en op de aanrecht zet.ik wordt een beetje rood.mert wat doe je ?"waarom loop je zomaar weg" ik ga aankleden."nee" wat neee.

hij pakt een pot nutella en eet .Ik kan daar zo niet tegen.mmm-mertt."jaa?" Mag ik ook? "Nee" maar waarom zeg ik als een klein kind en doe mijn armen overelkaar."omdat je stout bent geweest"zegt hij.mm wat deed ik dan.hij komt dichterbij en mijn hart gaat sneller ,ik weet niet meer wat ik moet doen of gaan zeggen.hij geefteen kusje op mn neus.ik lach.hij geeft een lepel nutella en ik doe mijn mond open.

"hahaa"lacht hij .wattt!"je hebt chocola boven je lip"zegt hij wat me laat denken aan de tijd toen we ijs gingen eten en hij mij kuste.ik veeg weg en hij komt dichterbij."je hebt nog"zegt hij.ik veeg weg.hij komt nog dichterbij en ik ruik zijn heerlijke geur .ik doe me ogen dicht en hij kust mijn lippen.ik voel zijn zachte lippen op die van mij en gaat verder.hij doet zijn handen achtermijn rug en trekt mij meer tegen hem aan.na een tijdje laat hij los.

iknwordt rood en ruk me los.ik loop naar bovrn en ga naar de badkamer.ik raak mijn lippen aan en denk aan dernet.ik ben helemaal rood zie ik tegenover de spiegel.achh mertt wat doe je allemaal met me.

Ik doe een beetje make up en doe een zwarte jeans aan met een witteblouse erover en een zwarte blazer.ik krul mijn haren en doe mn goude horloge om.

Ik loop naar beneden en zie dat mert ook ene zwarte broek aan heeft hem een witte overhemd die strak zit waardoor zijn sixpack doorschijnt.ik haal mijn blik ana van zijn sixpack en zie dat hij grijnzend naar mij kijkt ."je mag ze aanraken hoor"zegt hij.nee ..."ze bijten niet"zegt hij nog.ik geef hem een duw en ga naast hem zitten.

Na ons ontbijt zijn we naar zijn bedrijf gegaan.we gaan naar zijn kamer .de deur gaat open en alara komt."heey mertt"zegt ze en gaat zitten."alara"vraagt mert."We moeten nog aan de project gaan werken"zegt ze."oh ja"zegt hij alsof het hem niet boeit."

Ik stel voor om ALEEN te gaan werken bij mijn huis vandaag"zegt ze."oke je mag gaan"zegt hij.alara lacht naar mij en loopt weg.niet te geloven mert ga je alleen met haar? "Ja "zegt hij alsof er niks aan de hand is.Mert Alleen ?"ja meryem ik ga toch geen toestemming vragen? We gaan werken niks anders "zegt hij.ohh bluf doe maar wat anders fluister ik."wat zei je"zegt hij.niks.

Wanneer het avond is besluit ik naar eslems kamer te gaan.esiee!"ach meryem wat is er gebeurd"zegt hij en knuffelt mij.mert is naar alara gegaan zeg ik."waattt waarom wanneerr"zegt ze .uff om te werken en nog eens ALLEEN."omg ze gaan sws wat doen , niet dat ik mert niet vertrouw maar die vrouw"zegt ze.jaa i knoww."ga ook"zegt ze .nee waarom."gaaa"zegt ze .

Ik pak mijn tas en neem een taxi.ik krijg een adres van eslem.deze meid is echt een stalker.ik lach en stuur haar kusjes.als ik daar ben bel ik.de deur wordt geopend."heeyy meryem wat heb je te zoeken hier"zegt ze.mijn vriendje misschien? "Ohh ahaha mertt?? Hij zit in de douche"zegt ze .

ik kijk haar mert grote ogen aan en duw haar opzij."JIJ KAN NIET ZOMAAR IN MIJN HUIS GAAN "schreeuwt ze ondertussen.ik ren zo snel mogelijk en doorzoek elke kamer.ik doe de deur open en zie mert aankleden noujaa hij is aangekleed en doet zijn overhemd knopen dicht.

Mert zeg ik in tranen en wou weg lopen en trekt mij terug."is niet wat je denkt"zegt hij.LAAT ME LOS! "Meryem kijk"zegt hij en laat zijn buik zien die helemaal rood is."mert wat is gebeurd"zeg ik en raka zijn buik (sixpack🙂)zachtjes aan."ben verbrand door alara"zegt hij.aha deze bitch wist dat ik achter hem aan zou gaan.nou alara je kan slim zijn maar ik ben slimmer dan jij.

de deur gaat open en ik plak meteen aan de lippen van mert en hij doet zijn armen om mij heen.de deur gaat meteen hard weer dicht.ik laat mert weer los."meryem die mij nooit van zelf kust , heeft mij voor het eerst zelf gekust omdat ze jaloers was"zegt hij lachend.ik wordt rood.Still.ik trek hem van zijn overhemd en loop de trappenaf."heb altijd van dominante/pittige vrouwen gehouden "zegt hij nog erbij.still.

Hey alara Mert is zo erg moe dus wij gaan naar ONS hotel .ik sluit de deur hard achter mij en loop naar zijn auto.nadat we bij de ziekenhuis zijn geweest rijden we naar huis

Als we bij de kamer zijn doe ik mn jas uit en hang mijn tas.wat een hoer.Ze wist dat ik zou komen"mijn jaloerze vriendinnnetje"zegt hij en neemt mij tussen zijn armen.mert nooit meer met haar praten zeg ik."okee dametje niet meer boos worden oke?"zegt hij.ik knik.

Ik ga naar mijn bed en hij komt naast mij.mert ga naar je eigenbed."waar jij bent is mijn hart ,mijn huis,mijn bed"zegt hij en gaat verder"dus vraag me nooit om van je weg tegaan"zegt hij en neemt mij tussen zijn armen ."laat me nooit los"zeg ik ."nooit"zegt hij geeft een kleine kus op mijn voorhoofd

Zooo nog een deel.ik hoop dat het een leuke deel was .Volgenden deel wordt de bommm .just gonna wait😍.geef aub een ster

Byee💋

Mert & MeryemWhere stories live. Discover now