Deel 23

628 35 7
                                    

3 dagen later

Ik wordt wakker en app mert dat ik wakker ben.
Heb hem drie dagen niet gesproken omdat iedereen een weekje vrij heeft omdat we helemaal kapot zijn va het werken in rome.Ik doe een zwarte jean aan en een zwarte nike tshit erover.ik kam mijn haar en doe een lichte make up.ik loop naar binnen en zie mijn moeder alleen.

"Je vader is naar werk" oh oke.ik begin met eten en me moeder kijkt me steeds aan.Mama wat is er? "Zeg tegen mert dag hij zo snel mogelijk je hand moet vragen "zegt ze .nee mama hij dat zelf beslissen.."laat het niet te laat zijn"zegt ze.ik knik en doe mijn schoenen en jas aan.

Als ik in mn auto ben rijd ik naar werk.Als ik bij werk ben loop ik naar mert's kamer.hij is hard aan het werk."askim"zegt hij en staat op.ik knuffel hem en hij geeft een kusje."ik heb je gemist"zegt hij.ik ook.ik trek zijn geur op en doe mijn ogen weer open en laat hem los.hij komt op me af en ik loop naar achteren totdat ik de koude muur voel.hij doet zijn armen tegen te muur zodat ik niet weg kan."nu kan je nergens naar toe"zegt hij.ik wordt een beetje rood.ik kijk in zijn ogen en daarna naar zijn lippen .Hij kust meteen mn lippen en bijt een beetje .Daarna gaat zijn handen van mn rug een beetje naar beneden.ik laat hem los.

Mert ik moest een belangrijke mapje pakken van beneden.hij lacht ."ja pak die van 2019"zegt hij.ik knik."doe snel"zegt hij.jaajaaa.

Ik heb echt geen zin om de trap te nemen.ik zie hayat deze kant oplopen.ufff."kijk eens wie we hier hebben"zegt ze .wat wil je ? "De ring om je vinger "zegt ze .ik kijk haar vies aan."maar niet nu op een dag komt die ring tussen mijn vingers"zegt ze.ik loop nog een stukje naar haar toe.Deze ring is van mij en zal altijd van mij blijven.zal ik je wat zeggen.Deze ring heeft geen een waarde voor mij ..ik ben helemaal in merts hart .Hij houd alleen van mij en dat is de belangrijkste .

"We zullen zien meryem we zullen zien"zegt ze en loopt weg.ik loop de lift in en de deuren gaan dicht .Als we een etage naar beneden zijnn gegaan stoot het opeens .de lampen gaan uit.En alsof dat niet erg is Heb ik me telefoon niet bij me.

Pfff okee meryem rustig aan.Denk aan mert.Hij gaat je redden.ik haal diep adem en kaat weer los.ik kan echt niet meer .Ik duw tegen de deuren en muren.ik schreeuw maar niemand die het hoort omdat deze lift geluidbestendig is.Mert!! Ik kan niet meer ademen en zit op de grond in de hoekje.

Ik denk aan de woorden van mert ..aan de plek waar wij voor het eerst zo dichtbij elkaar ware...

."kijk in me ogen" ik kijk in zijn ogen en voel mijn hart weer kloppen."Haal rustig adem" ik haal rustig adem.Hij gaat nog meer schuiven en ik doe niet wetend mijn hoofd op zijn

Mijn energie raakt op ..de enige waar ik aan denk is mert.mert ik hou zo veel van je ...ik krijg geen lucht meer ..ik val om en zie zwart.

Pov Mert

Het is al tien minuten geweest en meryem is er nog steeds niet.ik denk aan net en lach weer .Haar lippen zijn zo zacht en elke keer wordt ze verlegen en krijgt ze van die roze wangetjes .klop klop.Binnen.
Hayat loopt naar binnen en ik rol met mijn ogen.
"mert gefeliciteerd , je gaat trouwen"zegt hij. Dankejwell , ja binnenkort ."veel geluk , ik zal jullie met rust laten"zegt ze.ik knik.ze loopt naar me toe en zit voor mij op de tafel.Ze heeft een mini rok aan en ondat ze zit gaat het meer omhoog .ik walg van haar, ik kijk meteen weg.

"Mert ik weet dat je niet van me hield maar het is goed ..ik wil dat je gelukkig bent..en als je ooit terug bij me komt wacht ik op je"zegt ze .
Dankjewel dat je me respecteerd hayat, had ik niet van je verwacht..en ja ik ben gelukkig en ik denk niet dat ik naar je terug zou willen.Ze kijkt me eerst een beetje boos aan en daarna lacht ze heel moeilijk."inderdaad ik wil dat je gelukkig bent "zegt ze .

Ze loopt naat de stoel voor mijn bureau en gaat zitten."koffie?" Nee ."ik neem koffie" zeg ze en belt de asistent.als de koffie er is drinkt ze het .Waar blijft mijn engel.ik bel hayat en ik hoor dat haar telefoon hier is .ik bel bij de balie beneden.safea is meryem beneden?"goeiemiddag meneer mert, ik heb meryem niet gezien maar het was wel druk net kan zijn dat meryem weg is gegaan"zegt ze .dankjewel safae ciao.

Hayat heeft een grijns op haar gezicht.Wat gebeurd er hayat? Valt er wat te lachen? "Nee ik ben gewoon blij vandaag , we hebben alles uit gepraat"zegt ze .ik knik."Zocht je meryem"zegt ze .ja hoezo? "ik zag haar met vriendin weglopen "zegt ze.Zonder tas en jas ? "Nee ze had weleen jas aan"zegt ze .ik knik."ik ga naar huis en als ik wat werk af heb stuur ik ze naar jou op"zegt ze.isgoed hayat dankjewel voor de gezelligheid zeg ik.Ze geeft een hand en loopt weg.

Zou ze echt veranderd zijn? Zal wel.het is al 20 min en ik mis haar zo ergg.Wat heb je met me gedaan meryem.Ik ben zo diepp verliefdd.ik denk alleen maar aan je .ik doe me jas aan en klik op de lift .Hij doet het niet .Ik bel beneden de balie.Safae de lift doet het niet ."ja meneer mert iedereen klaagt over de lift , de monteur is er zo ..hij is er"zegt ze .oke safae ik hang op.

Ik ga gewoon met de trap .Als ik beneden ben zie ik dat het een beetje druk is omdat de lift wordt gemaakt.Net toen ik ik de deur uit wou lopen."ER LIGT EEN MEISJE BEWUSTELOOS "schreeuwt de man.Een meisje? Ik draai gelijk om en duw snel een paar mensen omdat ze geen plek geven.Ik kijk naar binnen en zie Meryem op de grond liggen.MERYEMM.Iedereen kijkt deze kant op .Ik ga naast haar liggen.Meryem nee MERYEM NIET NU MERYEMM! Ik doe me hoofd tegen haar hart en ik hoor niks.Ik doe me vingers op haar hals ook niet.ik laat aan traan gaan.MERYEM.ik til haar op en iedereen kijkt."meneer ik heb 112 gebeld"zegt iemand.IK BRENG!!

Ik bel de ouders van meryem en roep ze naar die ziekenhuis.

Als ik er ben roep ik meteen dokters ."Wat is er aande hand"zegt ze.Me vriendin heeft claustrofobie en zat meer dan 20 min in de lift vast , we vonden haar bewsuteloos ."oke dankuwel we gaan meteen helpen "zegt de dokter en nemen haar binnen.

Moeder meryem en vader komt.ook haar broer mehemt met zijn vrouw melis en emir zn andere broer..

"Mert wat is er met mn dochter"vraagt mijn schoonvader.Ze zat vast in de lift .."heeft ze vaker gehad maar ze was heel kort binnen vijf minuten ofzo"zegt hij.Wij zaten ook zo kort binnen maar teon gebeurde er niet zo erge dingen ..ze zat 20min binnen en haar..ha-.."zegt het mert"zegt hij.haar hart klopte niet  meer zeg ik en laat een traan gaan..

Iedereen is helemaal uitgezakt .ik zit aan de telefoon.SAFAE WIE HEEFT DIT GEDAAN ? "Meneer mert ik weet het ecbt niet "zegt ze .SAFAE KIJK NAAR DE CAMERABEELDEN."meNeer die hebben ze verwijderd "zegt ze .KKR OP.

De dokter komt naar buiten.MIJN VRIENDIN IS ZE GOEDD..Zegg..DAN PRAAT DANN..

"Shttt mertt" zegt mehmet en pakt mij vast.

"Helaas klopt haar hart niet meer "zegt de vrouw .

"Helaas klopt haar hart niet meer "
"Helaas klopt haar hart niet meer "

Is de enige wat is hoor .

Meryem? KAN NIET .MERYEM LEEFT NOG.MIJN HART KLOPT NOG .MERYEM IS NIET DOOD .

Iedereen huilt .Mijn moeder en vader zijn er ook.JE LIEGT,IK GA JOU AANKLAGEN.LAAT MIJN MERYEM ZIEN.Ik tril en huil tegelijk.Ik heb zo iets nooit meegemaakt .Ik zie opeens zwart en voel dat ik weg vall...

Geef een sterr en een reaa ❤️ erkomt miss straks nog een deeltje

Mert & MeryemWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu