Deel 4

830 43 5
                                    

Ik wordt wakker door dat iemand mij belt .Ik neem op zonder te kijken

Haii
-Hai?
Watser ??
- Kom vandaag werken aan die project
Welke
-Ik bel je later wel.

Ik ga verder slapen en over 10 minuten gaat mijn wekker .Ik sta op en doe dit aan

Ik zie dat ik een gesprek heb gehad met MERT!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik zie dat ik een gesprek heb gehad met MERT!

Omg ik bel hem terug

Sorry meneer ik was aan het slapen en ik weet niet wat ik allemaal heb gezged het spijt me ec-
-Het is al goed kom bij mij werken aan het project
Isgoed ik kom zo naar werk
-Het is gesloten kom naar mijn huis , ik stuur adres

Hij hangt op.Idioot!

Ik ga naar beneden en zit aan de tafel."Vanavond komen de ouders van enes en hij zelf"zegt mijn vader .ik geef geen antwoordt."Zijn vader is echt een goeie vriend van mij"zegt mijn vader .Papa ik wil niet ."ik wil alleen dat je hem gaat leren kennen en als je daarna toch niet wilt dan laat ik het"zegr mijn vader .Oke papa.ik sta op en knuffel hem.

Ik rijd naar de adres die meneer me- ik bedoel mert heeft gestuurd .Ik bel aan de deur en mert doet open.Hij heeft een grijze jogingbroek aan en een witte t shirt en zijn haren zijn door de war.Hij zier er zo knap uit op elk moment."kom binnen" ben je net wakker ofzo? "Ik was moe" heb je ontbeten? "Nee "zegt hij lachend.Zal ik wat maken."eehm okey hier is de keuken"zegt hij en laat het zien.

Ik maak eem toast met thee en breng het naar hem toe."dankjewel eet jij niet " heb net gegeten."oh ja , ik woon niet meer met mijn ouders daarom" .Mm."hij is echt vies man" zegt hij.Ik sla zachtjes op zijn arm.Je mag niet vies tegen eten zeggen."Grapje is echt lekker" Ha Ha ha .

Nadat hij klaar is gaan we aan de werk.Meneer ."ja " hoe is deze .Ik laat mijn tekening van het speeltuin zien."ja opzich is het goed alleen is er wat kleine toepassingen nodig " ik rol met mijn ogen en trek de blaadje uit zijn handen.

Hij komt naast mij zitten en kijkt steeds mij aan .Ga in me ofzo neem een beetje afstand ."Wat " niks mag ik ergens anders werken ik kan niet concentreren."ehm natuurlijk , ik snap je ook eigleinlijk.Je hebt voor t eerst zo een knappe man naast je gezien" ohmm jo hobt voor hot oorst oon knoppe mon gozon zeg ik hem na .Egoist wat denk jij wel."Ik kan je gewoon ontslaan gedraag je " jij moet je gedragen hou is een beetje afstand man! ."let op tegen wie je praat" zegt hij.Voel je niet hc ga ga .hij komt op me af en ben nu tegen de muur met me rug.Ik duw hem en pak mijn tas.

Net toen ik weg wou gaan kwam hayat."Schatje wou ff lansg komen" zegt ze."kom binnen"zegt mert .Ik sluit de deur hard en loop weg.

Ik ga nu bij mijn nichten logeren en eslem is er ook."Omg dus jullie hebben nu ruzie soort van" zegt eslem.Soort van.De ene keer is hij lief en de ene keer is hij boos .Psygopaat!"Hahaaha hij vind t leuk om jou te iriteren "zegt eslem.Zo en hoe .Jij hebt lekker een mooie werk en ik moet bij meneerje egoist.


De volgende dag ga ik niet werken omdat ik zeg maar ziek ga melden de laatste 3 dagen en maandag ga ik dan beginnen weer .

Ik ga naar beneden met mijn pijama's ."meryem je vader wou graag dat je er was gisteren maar je was met je nichten dus hij vond het goed .Maar vandaag moet je het wel accepteren".okey mama.

De hele dag help ik mijn moeder en maak de huis schoon" gaa aankleden ze komen zo" okey."doe mooie dingen aan " uf.

Ik  ga naar beneden en doe de deur open

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik  ga naar beneden en doe de deur open."aaa is dit onze schoondochter"zegt een vrouw."jaa is mijn dochter"zegt mijn moeder ."Maaschallahh"zegt die vrouw.Ze gaan allemaal binnen zitten ."Mag ik even met Meryem praten"vraagt hij.Mijn vader knikt en wij lopen naar de voortuin.

"Je ziet er prachtig uit" dankjewel."en hoe gaat het"vraagt hij.Gaag goed met jou? "Sinds ik jou ken gaat alles beter "zegt hij.Slijmbal🤢.hah."heb je het koud" nee zeg ik maar had het wel koud."kom naar binnen"zegt hij.Ga jij maar ik wil wat frisse lucht innemen.hij loopt weg en laat mij achter

Ik ga op het bankje zitten en doe mijn ogen dicht.ik ruik het geur van Mert en doe mijn ogen open .Hij zit gewoon naast mij.

MERT ?

Pov mert

Ze kijkt mij aan met haar grote grijze ogen.Ik lach en kijk haar weer aan."Mert ga weg me ouders kunenn je zien"zegt ze .Shtt er gaan niks gebeuren.Ik wou alleen zeggen dat het me spijt."voor" omdat ik je chanteerde .Dat mag eigenlijk niet ."Ow sorry als ik ook iets gemeens zei ofzo"zegt ze .Hoe kan je nou tegen haar staan en niks doen.Ze kijkt zo schattig en lief aan.Meryem.."hmm" je gaat toch wel weer naar werk komen ? Ze lacht oeff haar kuiltjes."ja ik ga komen"zegt ze .We gaan op kamp met werk morgen maak je klaar .Ik krijg een bericht van Hayat

-Ben thuis aan t wachten kom je

Ikdoe me telefoon dicht en kijk haar aan.Ze heeft echt een open jurk aan.Heeft ze het niet koud ?
Meryem ..pak mijn jas .Ik geef haar mijn jas en zwaai.Ik rijd niet naar huis maar naar mehmet een goeie vriend van me

Pov meryem.

Dernet had ik het koud en gaf enes niet zijn jas ana mij .maar mert geeft het en gaat zelfs weg zonder zijn jas .Omg."MERYEMMM THEEE" ughh ik sta op en serveer de thee ."Gaan we een dag plannen voor het verloven als ons dochter het goed vind"zegt dke vrouw."ik vraag wel mijn dochter en laat het jullie snel mogelijk weten."Snel mogelijk he "zegt enes.

Ze gaan weg en ik plof in mijn bed .Eslem belt en we praten een paar uurtjes totdat ik in slaap val.

Hoe vinden jullie het boek gaan?
Willen jullie eronder reageren zodat ik weet hoeveel mensen het lezen ? ☺️

Mert & MeryemWhere stories live. Discover now