Deel 15

745 31 4
                                    

Ik was gisteren gelijk in slaap gevallenn.ik wordt wakker en doe mijn kleren aan.

Ik loop naar beneden en ga aan tafel zitten en denk aan gisteren

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik loop naar beneden en ga aan tafel zitten en denk aan gisteren.hebben wij nu wat ? Ik zie me moeder aankomen met brood in haar hand .ze legt het neer op de tafel."is er wat" vraagt ze.nee hoezo."oh niks je grijnst al de hele ochtend"zegt ze .nee hoor.ik eet mijn eten op."Meryem we gaan vandaag naar je tante in utrecht" oh maar ik werk ."ja kom met trein ofzo je broertje heeft je auto geleend"zegt ze .pfff elke keer mann."laat hem sparen" pff.oke ik kom wel.

Ik doe mijn jas aan en ga naar buiten.ik bel eslem op en ze komt me ophalen.als ik bij werk ben zie ik mert nog niet .Ik loop naar mijn kamer en doe mijn jas uit .de deur gaat opeens open en mert komt naar binnen.mert? "Meryem"zegt hij en komt naar me toe.hij knuffelt mij en ik knuffel hem ook."ik heb je gemist"zegt hij.mert je zag me gisteren nog."Nog steeds"zegt hij en laat me los."vandaag hebben we veel werk te doen" ohh oke maar ik moet wel optijd weg ."isgoed we gaan aan die project samen werken in mijn kamer "zegt hij en loopt weg.uhgg.

Ik pak mijn spullen en loop naar zijn kamer.ik ga naast hem zitten en we maken een paar schetsen van de speeltuin.hij ruikt kkr lekker .omg zijn lippenn.niette geloven dat ik van zijn lippen heb geproefd gisteren , maar was wel kort ."meryem"zegt hjj.hii? "Let je op" jj..jaa ."oke kijk als we hier dit zetten dan is het een mooier beeld , gaan we het even apart tekenen" isgoed.

Ik pak een blaadje en begin te tekenen.hij pakt mijn plukje en doet het achter me oor.ik kijk naar zijn lippen en dan kijk ik terug naar mijn blad.oefff.

Merttt ik kan niet concentreren zo"ik ook niet"zegt hij lachend.Laat me dan apart tekenen in me kamer "we kunnen ook andere dingen gaan doen"zegt hij en kijkt naar mijn lippen en likt zijn eigen lippen.ik geef een zachte stoot op zijn achterhoofd.Gedraag je mertt.

Ik pak mn spullen en ga naar mijn kamer .hij kijkt me van daar aan en ik wordt rood .ik ga verder aan mijn werk en als ik het af heb loop ik naar zijn kamer.mert kijk."is echt mooi" ik kijk naar die van hem.awh joune is mooier !"ik ga het samenvoegen dus dan doen we ze allebei"zegt hij.yess .

"Jij moet even nog de archivenkamer opruimen en dan zijn we klaar " oke."ehh neem deze mappen maar mee.okey

Ik neem de mappen mee en loop naar die kamer.ik leg de mappen waar ik bij kan en maak het een beetje netjes .na een uur is het helemaal schoon .ik kijk en zie nog een map staan.2012.ohh daar boven hoort hij.ik ga op de kleine latertje staan en probeer het te leggen omdat ik er niet bij kom.ik wou net terug naar beneden gaan maar stapt niet.ik verwachte dat ik keihard zou vallen maar werd opgetild.ik doe me ogen op en zie me tussen de armen van mert.mert? "Heb je gered" jaahh.hij kijkt naar mijn lippen.ik doe onbewust mijn armen om hem heen.Ik kijk naar zijn lippen en hij wou me kussen totdat er iemand aan de deur klopte .

Ik stapte meteen af en deed de deur open."ik ben me tas vergeten"zegt een meisje en pakt zijn tas .de deur gaat weer dicht en ik wordt tegen de muur geduwd ."we kunne het afmaken"zegt hij.pfoee krijg het heet.ik ga heen en weer met mijn hand.is het niet heet?  Ik ga even de raam open doen."nee nee jij gaat nergens naar toe"zegt hij en trekt me weer terug tegen de muur.Mert.."niet schamen" ik schaam niet! "Hehe jaa zeker"zegt hij.dan niet.ik ontsnap uit zijn armen en ga de kamer uit.

Ik ga naar mijn kamer en doe mijn jas aan en pak mijn tas."naar waar ga je ?"zegt mert die binnenkomt .utrecht, naar mn tante."ik ga je brengen" zegt hij.nee dankejwel."meryemm je bent toch mijn vriendin"zegt hj.ben ik dat? Hij loopt naar me toe en pak mijn hoofd tussen zijn handen."wie anders gekkerd"zegt hij.ik lach en zeg gaan we nogg."ik pak even mijn sleutels" dan ga ik alvast."nee wacht"zegt hij.ik wacht en hij komt gelijk weer terug.

"Kijk jij bent van mij en ik van jou , wij gaan deze deur samen uit en iedereen gaat het weten"zegt hij.nee ik wil niet dat iederen het weet."dus dan laat je al die meiden toe ? "Zegt hij.hij weet heel goed hoehij me van mening kan veranderen.isgoedd maar onze ouders mogen nog nietbweten , wil het voormezelf houden."okey hoe jij wilt"zegt hij.

Hij pakt mijn hand vast en ik krijg het heet.mijn hart gaat sneller .omgg.we lopen letterlijk hand in hand.ik zie mensen fluisteren .ik scot ze en loop verder .als we in de auto zijn zet mert liedjes aan en zingen we samen luid.

Als we in utrecht zijn stappen ze uit bij de kust van de zee want daar ergens woont mijn tante gelijk.We stappen uit en zitten bij een bankje.

"Meryem seni seviyorum"zegt hij(go translate😂) bende seni zeg ik.hij kijkt naar mijn lippen en deze keer laat ik het toe.hij kust mij en zijn lippen voelen zo zacht en lekker .deze keer kussen we wel wat langer dan de eerste.hij laat me los en ik doe me armen om hem heen en doe mijn gezicht in zijn nek.ik trek zijn geur op en geef een kus daar .waarom ruik jij zo lekker ? Welke parfum genruik je ? "Is mn eigen geur " hmm."jij ruikt lekkerder "zegt hij.ik voel dat ik gewoon eindelijk gelukkig ben na al die jaren verdriet.ik hebiefde echt gevonden.ik ben zo zwaar verliefd dat ik niks meer om me heen zie dan mert.

Mert verteld wat grappige verhalen over zijn jeugd op school en over azra."maar is laat geworden , ik leg je wel af"zegt hij.ik knik.We staan op en deze keer pak ik zijn hand vast.We lopen samen zo tot de deur vanmijn tante."isgoed als er wat is bel mij " ja ."hoelang ga je hier blijven"vraagt hij.3 dagen."woww wat ga ik zonder jou doen"zegt hij.Wat ga ik juist zonder jou doen? "Ik kom wel als ik klaar ben in de avond "zegt hij.nee joh veelste ver en neemt veel tijd."alles is waard om jou te zien "zegt hij.ik wordt een beetje rood en laat zijn hand los.ik moet gaan.hij loopt naar me toe en neemt mijn hoofd tussen zijn handen en drukt een kus op mijnvoorhoofd .

Ik zwaai en druk op de bel.gelijk gaat de deur open en zie mijn tante en moeder lachend naar me kijken.is er wat? "Wie was hij"vraagg mijn tante."zijn baas zegmaar "zegt mijn moeder .ja mijnbaas tante .

Ik loop naar de kamer met me nichten en ze knuffelen me meteen.daarna kijken we films en kletsen wat bij

Mert & MeryemWhere stories live. Discover now